Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elkezdődtek a Koronázási Szertartásjáték próbái Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 07.
Hetedik alkalommal rendeznek Koronázási Szertartásjátékot a Székesfehérvári Királyi Napok keretében. Dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója, a darab írója és rendezője idén IV. Béla uralkodásának krónikáját viszi színpadra. A darab olvasópróbái hétfőn kezdődtek meg a Vörösmarty Színházban. A IV. Béla – Az élet magja című előadást augusztus 17-19. között mindennap 21 órától láthatja a közönség a Nemzeti Emlékhelyen felállított szabadtéri színpadon.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok kapujában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 07.
Fesztiválnyitány a Városház téren, Mapping vetítés, Középkori óriás sakk, fúvósok a Belvárosban, függőleges mesék légtornászokkal, a világot ideteremtő néptáncfesztivál, Öreghegyi mulatság, középkoridéző ünnepi játékok forgataga – hamarosan elkezdődik a Székesfehérvári Királyi Napok augusztus 20-ig tartó rendezvénysorozata.
Tovább...
 
Bemutatták a Videoton új naperőművét Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton Holding Zrt. és Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 07.
A Videoton Holding Zrt. naperőműve – sikeres próbatermelést követően - 2019. augusztus elején megkezdte üzemszerű működését, becsatlakozva ezzel a vállalatcsoport hatékony energiafelhasználási, energiahatékonysági és környezettudatos irányítási rendszerébe.
Tovább...
 
Idén is szerepelnek határon túli fiatalok a Koronázási szertartásjátékban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 07.
Második alkalommal szervezik meg a Kárpát-medencei színjátszó tábort a Rákóczi Szövetséggel közösen Székesfehérváron. A résztvevő mintegy 50 határon túli fiatal – a tavalyihoz hasonlóan – idén is közreműködik a Koronázási szertartásjátékban, amely IV. Béla életét és uralkodását eleveníti meg. A fiatalokat a Városházán köszöntötték a tábor megnyitása alkalmából.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 07.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22. napján 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
Egy kanapén, de fényév távolságra Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2019. augusztus 07.
A viták és veszekedések, vagyis a párkapcsolati kommunikáció és mérgező szokásaink adják a Barátság mozi évadnyitó, szeptember 4-i Csajos estjének témáját, a meghívott előadó Kálmán Heléna mediátor, párkapcsolati coach, tréner. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után az Újrakezdők című dán vígjátékot vetíti a város mozija.
Tovább...
 
5 tipp, hogy tovább maradjanak frissek az ételeink Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. augusztus 06.
Egy átlagos magyar évente 33 kg élelmiszert dob a szemétbe csak azért, mert túl sokat vásárolt egyes termékekből vagy nem megfelelően tárolta azokat. Az ételek és italok eltarthatósága szempontjából kétségkívül a hűtőszekrény a legfontosabb konyhai eszköz, azonban egyáltalán nem mindegy, mire és hogyan használjuk a háztartás talán legfontosabb gépét.
Tovább...
 
A kukacmentes cseresznye titka – ne nézz bele! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 06.
Tudom, nem vigasztal senkit se, ha pontosítok egy tévedést: a cseresznye nem kukacos, hanem a cseresznyelégy lárváját találhatjuk benne (olykor – vagy gyakran). Ha enyhe a tél, akkor a gyümölcsöt károsító rovar populációjának kis hányada pusztul csak el, és sokkal kevesebb ép gyümölcsöt tudunk leszüretelni.
Tovább...
 
Licsi: vágykeltő, kedélyjavító és fogyasztó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 06.
Zsírtalanabb test, élénkebb szexuális vágy, látványosan javuló kedélyállapot, s mellé jó egészség. – Mindezek elérésében segít a kínaiak egyik kedvenc gyümölcse, a licsi!
Tovább...
 
Egészségesen és karcsúbban ribizlivel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 06.
Vajon igaz a hír, mely szerint a piros ribizli fogyasztásával csökkenthető a hastérfogat? És, hogy e piros gyümölcs daganatmegelőző hatással bír? No, és arról hallottál, hogy lassítja az öregedési folyamatokat?
Tovább...
 
Már pálinka-turisztikát is tanulhatunk az egyetemen Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. augusztus 06.
Pálinka-turisztikai szakirányú továbbképzést indít a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU). Az országban egyedülálló képzés felkészíti a résztvevőket arra, hogy - a borhoz hasonlóan - a magyar nemzeti ital, a pálinka is méltó rangot kapjon a gasztronómiai és turisztikai programok tervezésekor.
Tovább...
 
<< Első < Előző 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8581 - 8591 / 20393