Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Mire számítanak a magyarok a lakáspiacon? Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. augusztus 06.
Jelentős további lakásdrágulásra számít Budapesten és vidéken is a következő egy év során a magyarok túlnyomó többsége, akik szerint a legjobb befektetésnek manapság az újépítésű ingatlan számít. Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia megbízásából elkészített országos kutatás szerint minden hetedik honfitársunk számol lakás- vagy házvásárlással, a vételár túlnyomó többségét ingatlan eladásából, hitelből és egyéb megtakarításokból tervezik fedezni, a lakástakarékpénztári megtakarításnak és a CSOK-nak csak kis szerep jut.
Tovább...
 
Túlélési útmutató a városi kánikulához Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. augusztus 06.
Az Európa lakosságát fenyegető egyre gyakoribb és egyre súlyosabb hőhullámok az emberek egészségére is kockázatot jelentenek, ám a lakóépületek, közintézmények, munkahelyek többségében nincs megfelelő légkondicionálás. A nagy melegben ugyanakkor káros hatásai lehetnek a túlzott klímahasználatnak is, azonban néhány szabály betartásával mégis megteremthetjük a kényelmes és a szervezetünk számára is ideális beltéri hőmérsékletet.
Tovább...
 
Mandulaolaj, a bőrszépítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. augusztus 05.
A mandulaolaj értékes bőrápoló érzékeny, kiszáradt vagy reaktív bőrre, ugyanakkor minden bőrtípus esetében ajánlott. Bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban, hasznos zsírsavakban és antioxidánsokban – ily módon hidratálja, táplálja, lágyabbá teszi a bőrt.
Tovább...
 
Mit kell tudnunk a nyiroködémáról? Nyomtatás E-mail
Írta: Füredi Rita diplomás gyógytornász / Galenus   
2019. augusztus 05.
A nyiroködéma kortól, nemtől függetlenül közel félmillió ember életét keseríti meg Magyarországon, sok esetben diagnosztizálatlanul, kezeletlenül. Pedig a nyiroködéma elhanyagolása súlyos szövődményekhez vezethet, mindamellett eredményesen kezelhető, ezért fontos a korai felismerés és kezelés.
Tovább...
 
Hol lakik a máktokormányos? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 05.
Tudtad, hogy egy gramm mákban körülbelül hatezer szem található? No, és máktokormányossal találkoztál-e már?
Tovább...
 
A kánikula hatása a visszerekre Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. augusztus 05.
A napozásnak általánosságban többféle pozitív hatása is létezik, hiszen szervezetünk ilyenkor extra D-vitamin mennyiséghez juthat, ráadásul közérzetünk is javul tőle. Aki azonban visszér-betegségben szenved, az már megtapasztalhatta, a napozás és egyáltalán a meleg nagyon is rossz hatással van a meglévő panaszokra.
Tovább...
 
Az Y-generáció az ipari vásárlások rendszerét is felforgatja Nyomtatás E-mail
Írta: Szántó András   
2019. augusztus 05.
A UPS tanulmánya szerint az Y-generáció vásárlási szokásai a hagyományos ipari értékesítési modelleket is megváltoztatják
Tovább...
 
Egyre vonzóbb a külföldi befektetők szemében Közép-Kelet-Európa Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. augusztus 05.
A világ második legvonzóbb befektetési célpontja Közép-Kelet-Európa - derült ki az EY European Attractiveness Survey-ből, amely a tavaly megvalósult, munkahelyteremtéssel járó beruházásokat vizsgálta. Magyarországon több mint száz ilyen ügyletet zártak le 2018-ban.
Tovább...
 
„Törődöm a lábfejemmel…” Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. augusztus 05.
Az egész testsúly rajta nyugszik, előre hajt, amikor járunk, futunk, ugrunk, netán táncolunk… Amellett a lábfejnek minden felülethez alkalmazkodnia kell. A talajjal való érintkezéskor pedig az ütődést a talp enyhíti. Érdemes hát törődni a lábfejünkkel: megfelelően ápolni, tornáztatni, hogy izmos, rugalmas legyen. Íme 4 jó tanács hozzá.
Tovább...
 
Keveset pihennek a magyar munkavállalók Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. augusztus 05.
A hazai dolgozók csaknem 50 százaléka kevésnek találja az egy évben kivehető szabadnapjai számát – derül ki a Profession.hu legfrissebb felméréséből. Mindez kedvezőtlen változás az öt évvel korábbiakhoz képest, akkor ugyanis az elégedetlenek aránya még csupán 40 százalék volt. A válaszok alapján csökkent viszont a bennragadt szabadnapok száma, ugyanakkor a válaszadók csaknem ötödénél az év végén ez meghaladja a meglévő keretük 60 százalékát.
Tovább...
 
A súlyos asztma Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. augusztus 02.
Az asztma az egyik leggyakoribb krónikus légúti megbetegedés. Világszerte több mint 300 millió, Magyarországon több mint 300 ezer ember szenved asztmában, közülük 5-10% súlyos asztmás.
Tovább...
 
<< Első < Előző 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8592 - 8602 / 20393