Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Probiotikummal a nyaralás alatti gyomorpanaszok ellen Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. július 25.
A nyaralás alatt, vagy hazaérkezés után kezdődő hasmenés felnőtteknél többnyire inkább csak kellemetlen, de gyermekeknél, időseknél akár kórházi kezelést igénylő kiszáradást is okozhat. A megelőzésben a probiotikumok szedése is segíthet.
Tovább...
 
Miért jó meztelenül aludni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 25.
A kánikulában egyre többen dobják le ruhadarabjaikat, s dőlnek le a kanapéra a lehűsített lakásban. Hideg sör / limonádé a kézben, és jön a pihegés, valamint az elképzelt „ideálisabb” időjárás víziója. (Ha meg beköszönt az ősz, akkor persze visszasírjuk a nyarat, télen meg pláne.) Az izzadás elkerülése végett és a pihentető alvásra koncentrálva pedig a hálóing/kisgatya is kimenőt kap éjjel. Mai témánk: miért egészséges, ha meztelenül alszunk? (Merthogy az! Nagyon is!)
Tovább...
 
A pihenés a PICiknek és a nagyoknak egyaránt jár - KoRelax program Nyomtatás E-mail
Írta: DOROSZLAI BEÁTA   
2019. július 24.
Pancsolás, hattyúetetés, séta a kikötőben, hűsölés együtt a családdal. Legtöbben így képzeljük el az álomnyarat. Elfelejteni egy pár napra az aggodalmakat, és élvezni a közösen eltöltött időt – ezt most már azok a családok is megtapasztalhatják, akik koraszülött gyermeket nevelve különösen gondterhelt, kétségekkel és küzdelmekkel teli időszakokon vannak túl.
Tovább...
 
Starsky és Hutch a bolygó jövőjéért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. július 24.
Nem, nem vicc a fenti cím! Egy manchesteri környezetvédő, Martin Hutchinson (Hutch) évek óta fáradhatatlanul járja a világot hű társa, a Starsky névre hallgató derék négylábú oldalán, miközben gyakorlati példával is élen járva szedi az út menti szemetet, hogy felhívja a figyelmet arra, ha nem óvjuk kellően bolygónkat, menthetetlenül rohan a pusztulásba.
Tovább...
 
Új köntösben a Köfém lakótelep sétánya Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. július 24.
Mintegy 144 méter hosszúságban újult meg a már elöregedett, botlásveszélyes járda a Köfém lakótelep ligetében. A 650 négyzetméteres sétány felújításáról dr. Dienesné Fluck Györgyi, a körzet önkormányzati képviselője, illetve Tímár Tibor, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. útüzemeltetési csoportjának útellenőrzési vezetője számoltak be.
Tovább...
 
Véradásra várja az önkénteseket a Vöröskereszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. július 24.
Véradásra invitálja az önkénteseket a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. A társadalmi felelősségvállalás jegyében július 26-án, pénteken délután Székesfehérváron is segíthetnek a csatlakozók.
Tovább...
 
Hol lakik a máktokormányos? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 23.
Tudtad, hogy egy gramm mákban körülbelül hatezer szem található? No, és máktokormányossal találkoztál-e már?
Tovább...
 
Lódarázs - Egyetlen csípése is halálos lehet! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 23.
A lódarázstól nagyon sokan tartanak hatalmas mérete, zajos röpte és a fájdalom miatt, melyet szúrása okozhat. Jó tudni, hogy akár egyetlen csípése is halálos lehet! – Nemrég felfedezték az ázsiai lódarázs új faját, mely teste 6 cm hosszú, szárnyfesztávolsága több, mint 9 cm, a kaptárak belső mérete pedig eléri a két métert.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. július 23.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22. napján 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
Első Pokróc Piknik a Széna téren Nyomtatás E-mail
Írta: Mayer Tamás és Torma Kinga Regina   
2019. július 23.
Július 27-én, szombaton 15 órától 19 óráig fesztelen köztéri partira várja vendégeit a Széna Téri Pokróc Piknik.
Tovább...
 
Már lehet jelentkezni a tehetségkutató versenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. július 23.
Elindult a jelentkezés a Fehérvár Hangja versenyre: immáron ötödször keresik a Fejér megyében élő, vagy itt tanuló legtehetségesebb énekest. A verseny fődíja a rangos „Fehérvár Hangja” cím, amelyet a nyertes viselhet, aki egyéb értékes ajándékok mellett a Fehérvár Travel nyereményutazásán is részt vehet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8647 - 8657 / 20389