Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megújított misztériumjátékok a Bazilikánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. július 19.
Ős-operákat láthatott és hallhatott tegnap a Harmonia Albensis közönsége. A templomi koncertsorozat rendhagyó helyszínen, a felújított II. János Pál pápa téren folytatódott a Szent Márton és Szent Jakab életét megjelenítő élőképekkel.
Tovább...
 
Emlékvitrin az egykori rendőrfőkapitány tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: FMRFK Kommunikációs Szolgálat, ÖKK   
2019. július 18.
Dr. Kaáli Nagy Marcell, Székesfehérvár egykori rendőrfőkapitányának kitüntetéseit, becses relikviáit, az 1938-as Szent István Jubileumi Év dokumentumait is őrzi az az emlékvitrin, amelyet csütörtökön mutattak be ünnepélyes keretek között a Városi Rendőrkapitányságon. Az eseményen a város egykori főkapitányáról Kovács Zsolt r.ezredes rendőrkapitány és Simon László, az emléktárgyak felajánlója emlékezett.
Tovább...
 
Stop a külföldi szennyvíziszapnak! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. július 18.
Külföldről nem lehet majd szennyvíziszapot behozni, jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön, Budapesten a Kormányinfon. A szennyvíziszap külföldről történő behozatalát a magyar hatóságok a jövőben nem fogják engedélyezni - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Tovább...
 
Il Silencio – A Takarodó dallamai a hősök emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. július 18.
Új, szeptemberben induló programról tartott sajtótájékoztatót Róth Péter alpolgármester és Németh István, a Krajczáros Alapítvány elnöke. A civil kezdeményezésen alapuló „Emlékezés hangja” elnevezésű program keretében Fehérvár katonái tiszteletére 18 hónapon keresztül mindennap felcsendülhet a Takarodó dallama a Fekvő katona emlékműnél.
Tovább...
 
Főhajtás a katona elődök tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. július 18.
Megemlékezést tartottak a Magyar Királyi 17-es Honvéd Gyalogezred emléknapja alkalmából, a hősöknek emléket állító „17-es gyalogezred” emlékműnél a Zichy ligetben.
Tovább...
 
Minden eddiginél erősebb színházi jelenlét az idei Campus Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. július 18.
A Campus Fesztivál mind a négy napján kora délutántól hajnalig üzemel majd a Csokonai Színház rendezvénytere, ahol gyerekprogramoktól kezdve, komolyzenén és színdarabokon át a kísérletező kedvű jazzmuzsikáig terjed a programok spektruma Fesztivál a fesztiválban.
Tovább...
 
SZIN - Programok napi bontásban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 18.
Péterfy Bori & Love Band, Random Trip, Roxtaz, The Bluebay Foxes, Sonic Temple, Ivan and the Parazol, Hiperkarma, Irie Maffia, Sikztah, Anima Sound System... - A Szegedi Ifjúsági Napok programja színpad szerinti bontásban alább olvasható el.
Tovább...
 
Csángómagyar hagyományőrző est lesz a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. július 18.
Csángómagyar estre invitálja a közönséget Nyisztor Ilona tanítványaival ma a Hiemer-házban. A pusztinai hagyományőrzők 18 órakor lépnek fel zenés-táncos műsorral, tréfás mesével; a kulturális bemutató előtt 17 órakor csángó misén vesznek részt a Ciszterci templomban.
Tovább...
 
Kíváncsi vagy a világ legszebb vörös homokos tengerpartjaira? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. július 18.
Hawaiin Kaihalulu tengerpartja, a Galapagos-szigetcsoportnál Rabida, az indonéziai Komodo, a Seychelles-szigetekhez tartozó La Digue, s még a görög Santorini Kokkini nevű strandja is vörös/piros/pink színben úszva várja a turistákat. Olvass tovább, s meglátod, hogy nemcsak a fehér homok lehet gyönyörű!
Tovább...
 
Egyre többet költenek a magyarok Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Imre   
2019. július 18.
Országszerte emelkednek a fizetések, többek között ennek hatására közel 10 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi üzletek forgalma 2018-ban az azt megelőző évhez képest a KSH adatai szerint. A szupermarketek tulajdonosai ennek ellenére sincsenek könnyű helyzetben. Az egyre nagyobb bérigények és a változó szabályozói környezet is megnehezíti a kereskedők dolgát - hangzott el az EY szakmai konferenciáján. A vezetőknek a vásárlások ösztönzésére és munkavállalóik megtartására is fokozott figyelemmel kell lenniük üzleteik versenyképességének növeléséhez.
Tovább...
 
Élményekben gazdag tábor határon át Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2019. július 17.
Az idei évben közös tábort szervez a zentai Történelmi Levéltár és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark. A tábor az Interreg-IPA CBC Magyarország-Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programhoz kapcsolódó „Élő archívumok – A közös kulturális örökség ereklyéi” (HUSRB/1602/32/0218) c. pályázat keretében, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8669 - 8679 / 20389