Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hol lakik a máktokormányos? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 05.
Tudtad, hogy egy gramm mákban körülbelül hatezer szem található? No, és máktokormányossal találkoztál-e már?
Tovább...
 
Keveset pihennek a magyar munkavállalók Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. augusztus 05.
A hazai dolgozók csaknem 50 százaléka kevésnek találja az egy évben kivehető szabadnapjai számát – derül ki a Profession.hu legfrissebb felméréséből. Mindez kedvezőtlen változás az öt évvel korábbiakhoz képest, akkor ugyanis az elégedetlenek aránya még csupán 40 százalék volt. A válaszok alapján csökkent viszont a bennragadt szabadnapok száma, ugyanakkor a válaszadók csaknem ötödénél az év végén ez meghaladja a meglévő keretük 60 százalékát.
Tovább...
 
A kánikula hatása a visszerekre Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. augusztus 05.
A napozásnak általánosságban többféle pozitív hatása is létezik, hiszen szervezetünk ilyenkor extra D-vitamin mennyiséghez juthat, ráadásul közérzetünk is javul tőle. Aki azonban visszér-betegségben szenved, az már megtapasztalhatta, a napozás és egyáltalán a meleg nagyon is rossz hatással van a meglévő panaszokra.
Tovább...
 
Az Y-generáció az ipari vásárlások rendszerét is felforgatja Nyomtatás E-mail
Írta: Szántó András   
2019. augusztus 05.
A UPS tanulmánya szerint az Y-generáció vásárlási szokásai a hagyományos ipari értékesítési modelleket is megváltoztatják
Tovább...
 
Egyre vonzóbb a külföldi befektetők szemében Közép-Kelet-Európa Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. augusztus 05.
A világ második legvonzóbb befektetési célpontja Közép-Kelet-Európa - derült ki az EY European Attractiveness Survey-ből, amely a tavaly megvalósult, munkahelyteremtéssel járó beruházásokat vizsgálta. Magyarországon több mint száz ilyen ügyletet zártak le 2018-ban.
Tovább...
 
„Törődöm a lábfejemmel…” Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. augusztus 05.
Az egész testsúly rajta nyugszik, előre hajt, amikor járunk, futunk, ugrunk, netán táncolunk… Amellett a lábfejnek minden felülethez alkalmazkodnia kell. A talajjal való érintkezéskor pedig az ütődést a talp enyhíti. Érdemes hát törődni a lábfejünkkel: megfelelően ápolni, tornáztatni, hogy izmos, rugalmas legyen. Íme 4 jó tanács hozzá.
Tovább...
 
A súlyos asztma Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. augusztus 02.
Az asztma az egyik leggyakoribb krónikus légúti megbetegedés. Világszerte több mint 300 millió, Magyarországon több mint 300 ezer ember szenved asztmában, közülük 5-10% súlyos asztmás.
Tovább...
 
Mit mond rólad a digitális profilod? Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. augusztus 02.
A megfelelő tanulmányok és szakmai gyakorlat elengedhetetlen a kívánt állás megszerzéséhez, azonban ma már nem biztos, hogy csupán ezek elegendőek is. Napjainkban egyre fontosabbá válik az is, hogy meg tudjuk különböztetni magunkat a többi jelölttől: azaz legyen egy jól körülhatárolható, könnyen felismerhető személyes márkánk. Bár ezt sokszor nem tartjuk szem előtt, személyiségünket a legtöbb ember felé online jelenlétünk reprezentálja. A METU szakértői most néhány tippel segítenek abban, hogyan építhetjük tudatosan az énmárkánkat az online térben.
Tovább...
 
Indul a hallójárat-gyulladás szezonja! Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. augusztus 02.
A középfül-gyulladás inkább a téli hónapok betegsége, nyáron elsősorban hallójárat-gyulladás miatt fordulnak orvoshoz a betegek – mondja dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter. A Fül-orr-gégeközpont orvosát a két betegség közti különbségekről és a helyes fülcsepphasználatról kérdeztük.
Tovább...
 
Hízást okoznak a túlzottan feldolgozott élelmiszerek Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. augusztus 02.
Több evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, ezzel növelik az elhízás kockázatát, ugyanis egy úttörő kutatás szerint átlagosan napi 500 kalória többletbevitelt jelentenek.
Tovább...
 
Mire figyeljen egy allergiás, ha nyaralni készül? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 02.
Strandpapucs, fürdőruha, törölköző, naptej és pénztárca. Ezek a strandolás legalapvetőbb kellékei. No, de mire figyeljen egy allergiás, ha nyaralni készül? Főként, ha távolra indul a lakóhelyétől, orvosától, hazájától?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 11887