Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A jóllét ragályos! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2019. szeptember 27.
Mára a munkavállaló jólléte a cégek fejlődésének központi kérdése. A munkaidőben megoldott sportolási lehetőség pedig a leghatékonyabb eszköz a dolgozói jóllét megteremtésére. Ennek szellemében rendezik meg idén hetedik alkalommal a Legfittebb Munkahely Díjat, amire már csak pár napig lehet jelentkezni!
Tovább...
 
Vásárolj a környékeden, kihívást indít a Miutcánk Nyomtatás E-mail
Írta: Tajnai Loretta   
2019. szeptember 27.
Egész októberben tartó, #helybenveszem mozgalmat indít el a Miutcank.hu közösségi alkalmazás. A kampány a helyi boltok felfedezése és támogatása mellett azt a célt tűzte ki, hogy a fenntartható és környezettudatos életvitel erősítése mellett a vásárlás ne csupán árubeszerzés legyen, hanem kapjon szerepet az emberek közötti kapcsolat.
Tovább...
 
Béke Téri Pokróc Piknik Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 27.
Mesezene, bábszínház, ökotippek, középkori bemutató és retró slágerek is lesznek a Béke Téri Pokróc Pikniken. A Szabadművelődés Háza és a HírBeleBumm csapata vasárnap 15 órától várja a Kodály iskola, az orosz katonatemető és a Lövölde utca által határolt parkba a pokróccal vagy pokróc nélkül érkezőket.
Tovább...
 
Sárkányok a tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 27.
Újra sárkányhajósok veszik birtokba a Csónakázó-tavat. A sárkányhajó sportban az idei utolsó, szezonzáró összecsapásra szeptember 27-28. között kerül sor. A XIV. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál és Nebuló Kupa első napján, pénteken a nebulóké, míg szombaton a felnőtteké lesz a víz.
Tovább...
 
VII. Őszi Éremgyűjtő Találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 27.
Hetedik alkalommal szervezi meg őszi éremgyűjtő találkozóját a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete. A numizmatika iránt érdeklődőket szeptember 29-én, vasárnap a Művészetek Házába várják, ahol mintegy 120-140 asztalon kínálnak régi és modern érméket, különlegességeket.
Tovább...
 
XII. Székesfehérvári Civil Nap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 27.
Közel 30 kitelepülő civil szervezet közreműködésével rendezik meg a XII. Székesfehérvári Civil Napot szeptember 28-án, szombaton. A Városház tér helyett idén új helyszínen, a tágasabb és családiasabb Zichy ligetbe várják az érdeklődőket 9 és 15 óra között színes, tematikus és interaktív programkínálattal. A részletekről helyszíni sajtótájékoztatón számoltak be.
Tovább...
 
Jó tanácsok gyógynövények gyűjtéséhez Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Tóth Barbara szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2019. szeptember 26.
A kiváló minőségű magyar gyógynövények világszerte ismertek és elismertek. A gyűjtés Magyarországon szervezetten is folyik, ugyanakkor saját célra is gyűjthetünk növényeket. A növénygyűjtés alapvető szabályai azonban mindenkire egyaránt vonatkoznak.
Tovább...
 
Alkohol és gyógyszerek együtt? Soha! Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész / PatikaMagazin   
2019. szeptember 26.
A vény nélkül kapható gyógyszereket sokan – tévesen – veszélytelen szereknek titulálják, miközben ezekkel sem jár együtt az alkoholfogyasztási „engedély”!
Tovább...
 
Jamgyökér – elixír változókorban lévő hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 26.
A jamgyökér nagyon hatékony a menopauza tüneteinek enyhítésében. Kiválóan csillapítja a hasi görcsöket, a fejfájást, csökkenti az ingerlékenységet. A kínaiak szerint rendszeres fogyasztása élénkíti az intellektust, és az életünket is meghosszabbítja.
Tovább...
 
Borszűrő Szent Mihály és Madármegfigyelési nap Ópusztaszeren Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2019. szeptember 26.
Borszűrő Szent Mihály ünnepén mesterségek bemutatóival várja az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark! Szeptember 28-án, szombaton kipróbálhatja a szőlőpréselést, fogyaszthat magyar szőlőt és mustot. Egész nap múltidéző programok színesítik a családok élményeit! Ezen a napon a Puszta Házánál Madármegfigyelési nap is megrendezésre kerül, mely keretében solymászbemutató és méregkereső kutya bemutató is látható lesz az előadások mellett.
Tovább...
 
Olívaolaj: főzéshez, szépítkezéshez, gyógyításhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 25.
Az olívaolajat felhasználhatjuk főzéshez, halkonzerváláshoz, kozmetikumok készítéséhez, s még a gyógyászatban is fontos alapanyag lehet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 12162