Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Áramszünet lesz két napon az Őrhalmi Szőlőkben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. június 16.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan június 17-én és 18-án, szerdán és csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
A házi gyermekorvosi ellátás jelenlegi rendje Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 16.
A koronavírus-fertőzés veszélyének minimálisra csökkentése érdekében a házi gyermekorvosok továbbra is arra kérik a hozzájuk fordulókat, hogy telefonos egyeztetés után keressék fel a rendelőt a megfelelő egészségügyi szabályok betartatása mellett. A székesfehérvári házi gyermekorvosok elérhetősége megtalálható a város honlapján.
Tovább...
 
Római hajó épül Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 15.
Különleges építkezés indult el ma Gorsiumban: a régészeti parkban egy eredeti méretű, római korabeli hajó készül az egykori kikötő közelében felállított sátor alatt. Az izgalmas kezdeményezés végén a látogatók egy 9 méter hosszú folyami őrnaszádot vehetnek birtokba, amelyhez hasonlók közlekedtek egykor a Sárvízen. Délutánra már látható volt a tölgyfa gerincre ráépített építő-szerelő borda, ami szépen megadja a hajó geometriáját, erre helyezik majd később a palánkokat. A munkálatok idején a Múzeum előre meghirdetett időpontokban a nagyközönségnek is megmutatja majd az építési folyamat alakulását.
Tovább...
 
Ünnepélyes parancsnoki beosztás átadás-átvétel Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 15.
Vokla János ezredes július elsejétől a Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnoka. Benda László ezredes, a jelenlegi parancsok a NATO iskola osztályvezetői beosztásában, nemzetközi környezetben szolgál majd tovább Németországban.
Tovább...
 
Tippek a legjobb otthoni grillvacsorákhoz a KGB-től Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. június 15.
A nyár beköszöntével a grillezésnek is eljött az ideje, a közösségi médiafelületek tanúsága szerint a legtöbben már el is készítették idei első faszénen sült finomságaikat. Azért, hogy a fehérváriak a legautentikusabb helyi gasztroguruktól leshessenek el egy-két trükköt, a legsikeresebb magyar BBQ-csapat, a fehérvári Katka Gergő Barbecue, azaz a KGB a Kossuth udvarban beizzította a smokert, elkészítette a legfinomabb hamburgereket, és több, remek nyári saláta ötletet is hoztak a finom grill- és BBQ-ételek mellé.
Tovább...
 
A járvány után is kérdéses maradhat a rendezvényipar pénzügyi biztonsága Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2020. június 15.
A koronavírus-járvány talán a rendezvényiparban okozta a legnagyobb károkat. A legrosszabb helyzetben a rendezvényszervező ügynökségek munkatársai vannak: szinte nem volt olyan, akinek ne csökkent volna a jövedelme – állapítja meg a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) kutatása. A felmérés több mint 400, a piacon dolgozó, illetve a szakmát tanuló válaszadó véleményét tükrözi a szektor jövőjéről és a világjárvány hatásairól. A rendezvényiparban dolgozók szerint nem tartható az a gyakorlat, hogy a rendezvényszervező cégek előfinanszírozzák a nagyvállalatok eseményeit.
Tovább...
 
Alkalmi frizurák - Barbitól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. június 14.
Csodás hajkoronára vágysz? Olyan alkalomra készülsz, melyen különleges frizurával szeretnél megjelenni? Itt a megoldás!
Tovább...
 
Múzeumi szocializáció – online elérhető a Kulturális játszóterek Nyomtatás E-mail
Írta: Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ   
2020. június 12.
Kulturális játszóterek – Szent István Király Múzeum mintaprojektje címmel jelent meg a Staféta füzetek 5. száma. A Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ múzeumpedagógiai munkát segítő kiadványában az óvodás korosztálynak szóló játékmúzeumi módszereket mutatja be.
Tovább...
 
Jól haladnak a munkálatok a Palotavárosi tavaknál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 12.
Jó ütemben haladnak a Palotavárosi tavak sport- és szabadidőközpont kivitelezési munkái. Az 1,248 milliárd forint értékű TOP-os fejlesztés a terület környezettudatos, család- és klímabarát megújítását jelenti, biztosítva a zöld környezet továbbfejlesztését, a környezeti és gazdaságos fenntarthatóságot.
Tovább...
 
Miért fontos, hogy jó állapotban legyen a kötőszövet? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. június 12.
A kötőszöveteknek nagyon nagy szerepe van izmaink optimális működésében, a megfelelő ideg-izom kontroll kialakításában, belső szerveink rögzítésében. Ha kötőszöveteink jó állapotúak, akkor testünk működése is optimálisabb.
Tovább...
 
Keresztrejtvénybe zárt gyógynövények Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. június 12.
A június 10-i, szerdai Országos Patikanaphoz kapcsolódva gyógynövényes rejtvénnyel kedveskedik Facebook-követőinek a Szent István Király Múzeum. A megfejtés egy Európában honos ismert gyógynövény lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 13460