Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az elégtelen szájhigiéné komoly betegségeket is okozhat! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 22.
ImageA fogkövesedés, és az ezzel gyakran karöltve járó fogínygyulladás a közhiedelemmel ellentétben kifejezetten komoly probléma, ugyanis a fogvesztés előszobáját jelentik. Csak kevesen tudják, hogy a fog elvesztésének a fogszuvasodás mellett másik leggyakoribb okai a fogkőhöz köthető ínygyulladás, illetve az egyéb fogágybetegségek.
Tovább...
 
Megszépült a Lehel utcai kereszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 22.
A Krisztus Király Egyházközség hétvégi búcsújára készülve megszépítették a Lehet utcai kereszt környékét. A munkálatok szerdán délután zajlottak, ezzel kezdetét vette a Krisztus Király Napok 2018 programsorozat.
Tovább...
 
Tisztújítás a Fejér Megyei Diákparlament ülésén Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 22.
A Városházán ülésezett a Fejér Megyei Diákparlament. Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett ülésen a résztvevők meghallgatták az Országos Diáktanács tagjának beszámolóját a diáktanács munkájáról, majd tisztújítás következett. A résztvevőket Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok köszöntötte.
Tovább...
 
20 éves a Belvárosi Nyugdíjas Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 21.
Image20 éves jubileuma alkalmából ült össze az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Belvárosi Klubja, megemlékezve és megünnepelve a mögöttük álló két évtizednyi együtt töltött időt. Az 1998. november 19-én alakult klub tagjait verses-zenés műsoruk után dr. Cser-Palkovics András polgármester és Égi Tamás belvárosi önkormányzati képviselő köszöntötte.
Tovább...
 
Identitásról grafikákkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 21.
Identitás: csütörtöktől láthatjuk Végvári Beatrix grafikai sorozatait A Szabadművelődés Házában. Az alkotótevékenységnek egy fontos szakaszát bemutató kiállítás művei arra keresik a választ, hogyan működnek a különböző grafikai formanyelvek a vizuális közlésben: az „(…) időbeliségen túlmutató képi megjelenítés lehetőségét keresem.” – fogalmaz a művész.
Tovább...
 
Elkészült a Bajmóci utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. november 21.
ImageÚj pályaszerkezet, járda és csapadékvíz-elvetés – mindezek megvalósultak a Bajmóci utca felújításánál. Mint a műszaki átadáson Östör Annamária önkormányzati képviselő elmondta: a Kossuth iskolába gyalogosan érkező gyerekek nagy része itt sétál végig, így az utcabeliek mellett az ő biztonságukat is szolgálja a fejlesztés.
Tovább...
 
Litkey Farkassal egy fedélzeten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 21.
ImageLitkey Farkassal, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakjával vett részt a világ legnagyobb regattáján, a Barcolanán a székesfehérvári Séllei Norbert.
Tovább...
 
2020-ra a 3. leggyakoribb halálok lehet a COPD Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 21.
ImageHazánkban közel félmillió COPD-s beteg él, évente átlagosan 5-6 ezer új esetet diagnosztizálnak. Ez az adat azonban csak a betegség súlyosabb szakaszában lévő betegek számát mutatja. Az érintettek nagy része ugyanis csak későn fordul orvoshoz, pedig idejében felismerve a betegek életminősége jelentősen javítható.
Tovább...
 
Székesfehérvár Településképi Arculati Kézikönyv Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 21.
ImageA Városházán mutatták be kedden délután a Székesfehérvár építészetét bemutató szakmai képeskönyvet. A Településképi Arculati Kézikönyv azzal a céllal készült, hogy izgalmas kalandra hívja az olvasót, bemutatva az építészeti arculat múltját és jelenét.
Tovább...
 
II. Andrásról szól a Kodolányi Szabadegyetem szerdai előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 21.
Újabb állomásához érkezik szerdán délután a Kodolányi Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyeteme. Ezúttal II. András királyról hallhatnak előadást az érdeklődők a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Ismét megünneplik a Katalinokat Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 21.
ImageKitűnő hangulattal, ízes falatokkal és fülbemászó muzsikával várják a résztvevőket idén is a hagyományos Katalin-napi ünnepségsorozaton Székesfehérváron. Vasárnap 17 órakor a Liszt Ferenc utcában, Kati néni szobránál kezdődik, majd a Felsővárosi Közösségi Házban folytatódik a program.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 10765