Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A település és a sport XXI. századi kapcsolata Nyomtatás E-mail
Írta: BCE, ÖKK   
2019. február 01.
Harmadik alkalommal rendezik meg a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fórumát (SKEOF) a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A csütörtöki konferencián a települések és a sport XXI. századi kapcsolatának aktuális kérdései kerülnek terítékre, az ország minden részéből és külföldről érkezett előadóknak köszönhetően.
Tovább...
 
Ingyenes foglalkozás indul a kisgyermekes családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Pintérné Palkovics Gabriella   
2019. február 01.
Dúdoló címmel új, ingyenes foglalkozássorozat indul a Rác utcai Mesterségek Házában. A mozgásos, énekes, mondókás, hangszeres játékokat Pintérné Markovich Marcella vezeti; az első foglalkozás február 6-án, szerdán délelőtt lesz, ezt követően a szervezők minden hónap első szerdáján várják a kisgyermekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Erasmus+ Sport pályázatot nyert a Tóvárosi Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 01.
A Tóvárosi Általános Iskola az Erasmus+ Sport Program keretében pályázatot nyert a finn testvérváros, Kemi iskolájával, valamint a litván Garzgai Krantas Általános Iskolával közösen.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! - 4. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 31.
Hideg van, vacogunk, folyik az orrunk, tüsszögünk és a láz sem akar tágítani mellőlünk. A háziorvosunkat nem akarjuk felkeresni, és gyógyszerhez sem akarunk nyúlni, amíg nem muszáj. – Mit tegyünk hát?
Tovább...
 
Felfázás ellen: vörös áfonya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 31.
ImageA felfázás minden nő rémálma. Kevés dolog rosszabb annál, mint amikor másodpercenként úgy érezzük, hogy ki kell mennünk a mosdóba. Ráadásul van, amikor a vizeletürítést fájdalmas, égő vagy csípő érzés kíséri. – Ilyenkor jön jól a vörös áfonya!
Tovább...
 
Nemzetközi kiválóságra törekszik a Corvinus Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 30.
Székesfehérvár felsőoktatásáról, a Budapesti Corvinus Egyetem megújulásáról és a helyi lehetőségekről volt szó azon a kerekasztal-beszélgetésen, melyet a Székesfehérvári Campuson szerveztek kedden délután. Az eseményen a város és az egyetem vezetői összegezték az eddigi közös munkát és osztották meg a résztvevőkkel a jövőbeni terveiket.
Tovább...
 
Évnyitó rendezvény a Magyar Honvédség Parancsnokságán Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 30.
A januárban megalakult Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke, Mihócza Zoltán vezérőrnagy találkozott a Fejér megyei közhivatalok és társszervezetek vezetőivel kedden. Az MH ÖHP évértékelő és az MHP évnyitó rendezvényén a vezérőrnagy köszönetet mondott az eddigi szoros együttműködésért, valamint tájékoztatót adott az MHP jelenlegi helyzetéről és az előttük álló feladatokról.
Tovább...
 
Felfázás ellen: vörös áfonya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 30.
A felfázás minden nő rémálma. Kevés dolog rosszabb annál, mint amikor másodpercenként úgy érezzük, hogy ki kell mennünk a mosdóba. Ráadásul van, amikor a vizeletürítést fájdalmas, égő vagy csípő érzés kíséri. – Ilyenkor jön jól a vörös áfonya!
Tovább...
 
KOR/TÁRS - HONFI/TÁRS Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 30.
Történettudomány, rajz- és képzőművészet, vizuális nevelés: ezekhez a területekhez kapcsolódnak a KOR/TÁRS - HONFI/TÁRS című élményalapú múzeumpedagógiai foglalkozások. A Jankovics Marcell tárlatára épülő középiskolásoknak kínált program a Trianoni békediktátum összefüggéseit segítik értelmezni a történelmi karikatúrák segítségével, érintve a szimbolika és a vizuális eszközök használatának témáit is. A Csók Képtár foglalkozásaira előzetesen kell jelentkezni!
Tovább...
 
Vizes Élőhelyek Világnapja a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 30.
Első alkalommal tartanak a Vizes Élőhelyek Világnapjához kapcsolódó programokat a rehabilitált Sóstói Tanösvény természetvédelmi területén. Február 2-án, szombaton az érdeklődők szakemberek előadássait hallgathatják meg például a Velence-tavi Madárrezervátumról, vagy a természetvédelem fontosságáról, illetve levetítik a Hallhatatlanná vált mulandóság című dokumentumfilmet is, amely a Sóstó rehabilitációjáról készült.
Tovább...
 
Dinnyésen az orvoslás lényegéről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. január 30.
Ismét felvilágosító, ismeretterjesztő eseményre kerül sor a Gárdonyi Járást lefedő Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) és az általa alapított Gárdonyi Egészségklub szervezésében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 11075