Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Együttműködés a fehérvári diákokért Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2024. április 08.
Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetem a Székesfehérvári Szakképzési Centrummal Székesfehérváron. A megállapodás fő célja, hogy minél több fehérvári középiskolában végzett diákot tartsanak Székesfehérváron és tanuljanak tovább helyben, a Kodolányi János Egyetemen. A részleteket sajtónyilvános rendezvényen ismertette Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, Dr. Vizi László Tamás, az Egyetem mb. rektora és Horváth Lajos Zoltán, a Centrum főigazgatója.
Tovább...
 
PajtaKultúra: kiállításmegnyitó és kerekasztal-beszélgetés Nyomtatás E-mail
Írta: Halász Gedeon Eseményközpont   
2024. április 07.
PajtaKultúra: kiállításmegnyitó és kerekasztal-beszélgetés 2024.04.08.-án, 17 órakor a Halász Gedeon Eseményközpontban!
Tovább...
 
Szavaz az ország: készül az Ország Söre, jön az Országos Csapfoglalás! Nyomtatás E-mail
Írta: Ádám Viktor   
2024. április 07.
Most rajtolt el az az országos online szavazás, ahol a sörrajongók eldönthetik, hogy milyen, teljesen egyedi és újonnan megalkotott recept alapján készüljön el az Ország Söre, illetve arra is voksolhatnak, hogy melyik kézműves főzde viselje az Ország Kisüzemi Főzdéje címet. Az idei verseny újdonsága az Országos Csapfoglalás: a legtöbb szavazatot kapott recept alapján lefőzött Ország Söre egyszerre, egy időben debütál majd több budapesti sörözőben és hazánk nagyobb városaiban.
Tovább...
 
Családi egészségnapot szerveztek az MCC Székesfehérvári Képzési Központjában szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 07.
Első alkalommal szerveztek családi egészségnapot szombaton, a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában. Az egészségvédelmet és az egészség megőrzését szolgáló, egész napos programsorozat az intézménybe járó gyerekeknek, szüleiknek és az MCC-s dolgozóknak szólt.
Tovább...
 
Közös ügyünk a zöldenergia! – április 15-ig mondhatjuk el véleményünket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 07.
Közös ügyünk a zöldenergia! címmel indított online párbeszédet Magyarország Kormánya. A jelenünket és jövőnket alapjaiban befolyásoló témában tartott sajtótájékoztatót Székesfehérváron Vejkey Imre országgyűlési képviselő és Róth Péter, a város alpolgármestere.
Tovább...
 
Olvasóklub és Star Wars – változatos programok a Széna téri Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 07.
Áprilisban is változatos programokkal várja olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtára. A hónap végéig a látogatók Star Wars Lego- és könyvkiállítást csodálhatnak meg, valamint április 9-én, hétfőn délután folytatódik a Tagkönyvtár Olvasóklubja is.
Tovább...
 
„Ahonnan elmész, egy kicsit mindig ott maradsz” – emlékkő Varga Gábor tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 06.
A Gaja Környezetvédő Egyesület néhai elnökére, Varga Gáborra emlékeztek péntek délután az Alsóvárosi pihenőparkban. A sokak által elismert és szeretett természetvédő tiszteletére emlékkövet helyeztek el a parkban, valamint egy tölgyfát is elültettek.
Tovább...
 
Segítség ruhaadományokkal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 06.
A Kríziskezelő Központ ismételten adományokat gyűjt hajléktalanok számára. A felajánlott női, illetve férfi farmereket, melegítőket, edzőcipőket a Sörház tér 7. szám alatt tudják leadni 8 és 18 óra között a segítő szándékúak.
Tovább...
 
Szép szobrok városa – belvárosi séta indul szombaton a Vörösmarty térről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
Szép szobrok városa címmel szervez városismereti sétát április 6-án, szombaton 10.00 órai kezdettel a Tourinform Iroda. A Vörösmarty térről induló, izgalmas programra előzetes regisztráció szükséges.
Tovább...
 
Együttműködés a fehérvári diákokért Nyomtatás E-mail
Írta: KJE & Józsa Dávid   
2024. április 05.
Együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Egyetem a Székesfehérvári Szakképzési Centrummal Székesfehérváron. A megállapodás fő célja, hogy minél több fehérvári középiskolában végzett diákot tartsanak Székesfehérváron és tanuljanak tovább helyben, a Kodolányi János Egyetemen. A részleteket sajtónyilvános rendezvényen ismertette dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Vizi László Tamás, az Egyetem mb. rektora és Horváth Lajos Zoltán, a Centrum főigazgatója.
Tovább...
 
A Rákóczi-emlékmű támogatóit köszöntötték pénteken a Városháza Dísztermében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
A Városházán köszöntötték pénteken annak a széleskörű összefogásnak a részeseit, melynek köszönhetően közadakozásból felavathatták II. Rákóczi Ferenc emlékművét tavaly ősszel Székesfehérváron, a Rákóczi utcában. Egy most aláírt szerződés értelmében a szobor immár a város tulajdonát képezi. Az ünnepségen érmek átadására is sor került a köszönetnyilvánítás jeleként.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 20303