Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Csütörtök éjfélig meghosszabbították a hőségriasztást Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 12.
Az Országos Tisztifőorvos a korábban elrendelt hőségriasztást 2024. július 18-án, csütörtökön 24.00 óráig meghosszabbította. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: összegyűjtve elérhető az ivókutak listája, vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat, és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Lakásdoktor - ha segítségre van szüksége Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 12.
Tovább...
 
Frissítő – nyári művészeti programok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 12.
Frissítő élményt ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-Dunántúli Regionális Társasága egynapos művészeti programja szombaton. Július 13-án 10 és 18 óra között iparművészeti bemutatók, workshopok, kézműveskedés, meseelőadás és koncert is várja mindazokat, akik ellátogatnak a Dinnyési Templomkertbe.
Tovább...
 
Pénteken kezdődik a 12. Emlékparki Nyár – hat ingyenes koncert augusztus 16-ig Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 12.
Idén is megrendezi az Emlékparki Nyár című, ingyenes programsorozatot a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely és a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete. A nyitó eseményt rendhagyó módon a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum Díszudvarán rendezik meg július 12-én, pénteken 18.00 órai kezdettel Adj uram isten derűsebb jövőt...! címmel.
Tovább...
 
Felhívás a biztonságos vízellátásért – a lakossághoz fordult a Fejérvíz Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 12.
Kiemelt figyelmet fordít a biztonságos ívóvíz-ellátásra a FEJÉRVÍZ Zrt. a nyári csúcsidőszakban. A cég a lakosság együttműködésére is számít, azt kéri többek között, hogy fogyasztási csúcsidőszakon kívül locsoljuk a kerteket, mossunk autót és töltsük a medencéket, illetve mellőzzük az utak, járdák locsolását!
Tovább...
 
Grundfos tábor három héten át Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 12.
A székesfehérvári Grundfos hagyományosan a nyári szünet első felében szervez tábort a dolgozók gyermekei számára. Az idei évben három turnusban több mint kétszázan vesznek részt a tartalmas programokban. Az első héten a környezetvédelem, a második héten a sport került középpontba, ennek kapcsán csütörtökön az Alba Arénába látogattak el a táborozók, ahol Székesfehérvár polgármestere is köszöntötte őket.
Tovább...
 
Polgármesteri egyeztetés a Magyar Jégkorong Szövetség új elnökével Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 12.
A Magyar Jégkorong Szövetség nemrégiben megválasztott elnöke csütörtökön délelőtt a Hydro Fehérvár AV19 új otthonába látogatott. Az Alba Arénában dr. Kolbenheyer Zsuzsannát Gál Péter Pál, a fehérvári klub elnöke és dr. Cser-Palkovics András polgármester fogadta és vezette körbe a modern épületben, majd ezt követően tárgyaltak közös célok megvalósításáról, együttműködési lehetőségekről is és a következő időszak feladatairól is.
Tovább...
 
Hatalmas bulival kezdődött el az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Marcell   
2024. július 11.
Elkezdődött az EFOTT: a Velencei-tó partján, tökéletes időben többek között T. Danny, a VALMAR és a BSW indította el a bulit. Csütörtökön mások mellett a Wellhello, Beton.Hofi és Krúbi lép fel. A fesztivál izgalmas nappali programokkal és a hőség elleni óvintézkedésekkel várja a látogatókat.
Tovább...
 
EFOTT: 4 nap, 10 zenei helyszín, több mint 120 előadó, több száz nappali sport-és kulturális program Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Marcell   
2024. július 11.
Megnyílt az EFOTT: 4 napon keresztül 10 zenei helyszínnel, több mint 120 előadóval, illetve több száz nappali sport- és kulturális programmal várja a fesztiválozókat a Velencei-tó partján.
Tovább...
 
Képzőművész palántázás – a Krajczáros Alapítvány alkotótábora Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 11.
Képzőművész palántázás címmel hirdetett tábort a Krajczáros Alapítvány. A civil szervezet önkéntesei a diákokkal a Zichy liget és a Prohászka liget árnyas fái alatt alkotnak. A város történetének, nevezetességeinek és hírességeinek megismerése mellett különböző rajz- és festési technikákat sajátíthatnak el a résztvevők.
Tovább...
 
A spanyolok taroltak az olcsó légiközlekedésben! Kihirdették 2024 legjobb fapados légitársaságait Nyomtatás E-mail
Írta: Pazona Károly Zsolt   
2024. július 11.
2024-ben Spanyolország bizonyult az olcsó repülési szektor egyik vezető szereplőjének, hiszen három spanyol légitársaság is bekerült a legjobb fapados légitársaságok globális Top 10-es listájára – számolt be erről a marketinglife.hu
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 20972