Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. augusztus 04.
A PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerész hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
Kalocsa: verses dráma a Fürdő soron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Erdős Virág a Vígszínház felkérésére írta meg a Kalocsa című verses drámát. Most a Péntek 3 Tejátrum előadásában a székesfehérvári közönség is megnézheti.
Tovább...
 
Társasjáték mindenkinek szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Újra megrendezi Féldél című társasjátékos délutánját a Székesfehérvári Társasjáték Klub. Új helyszínen, de a szokott jó kedvvel térnek vissza a társasjátékok kedvelői.
Tovább...
 
Szent István és az Aranybulla kapcsolata a bélyegekkel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Folytatódik az Aranybulla 800. évfordulójának alkalmából életre hívott Árpád-kori esték rendezvénysorozat. Ezúttal a bélyegek vonatkozásában ismerhetjük meg jobban az Aranybullát.
Tovább...
 
5 nyári tanács szívbetegeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Vaskó Péter szakorvos tanácsai - PatikaMagazin   
2022. augusztus 03.
A szívbetegeknek fokozottan érdemes vigyázniuk magukra a kánikulai időszakban, különösen, ha 50 év felettiek, társbetegségeik is vannak és/vagy túlsúlyosak. Dr. Vaskó Péter, a Kardioközpont szakorvosa hasznos tanácsokkal.
Tovább...
 
Hogyan oldjuk meg a nyári baleseteket? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2022. augusztus 03.
Hogyan segítsünk magunkon és másokon a vakáció alatt bekövetkező kisebb baleseteknél?
Tovább...
 
Boglárka-túra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
A hagyományokhoz hűen idén is megrendezik a Boglárka-napi lepketúrát a székesfehérvári Demkóhegy környékén. Augusztus 6-án, szombaton 8.30 órakor lesz a találkozó a Borszéki úti vasúti átkelőnél, a gólyafészek alatt.
Tovább...
 
15 éves a Magtár Hadtörténeti Tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Kicsiknek és nagyoknak szóló játékos időutazással ünnepli alapításának 15. évfordulóját a zámolyi Magtár Hadtörténeti Tárlat. Az egész napos rendezvény augusztus 6-án, szombaton 9 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Mesetábor a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. augusztus 02.
Élményekben gazdag program részesei azok a gyermekek, akik a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár idei harmadik táborában vesznek részt. A Mesetárborban az élőszavas mesén túl népzene, néptánc, hangszerbemutó és kézművesfoglalkozás biztosít tartalmas nyári szünetet a kisiskolásoknak.
Tovább...
 
Meghosszabbították a számlálóbiztosok jelentkezési határidejét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 02.
Számlálóbiztosok jelentkezését árja a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal az október 1-je és november 28-a között zajló népszámlálásra. A biztosok többek között adatfelvételt végeznek, ellenőrzik a címeket és lakóegységenként kérdőívet töltenek ki tableten, melyet a Központi Statisztikai Hivatal biztosít. Meghosszabbították a htáridőt: augusztus 15-ig lehet jelentkezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.
Tovább...
 
A robotprogramozás világába kóstolhattak bele a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2022. augusztus 02.
A Titkok Háza és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának szervezésében a Napraforgó Városi Napközis Tábor csoportjai is belekóstolhattak a robotprogramozás és a virtuális játékok világába. A Titkok Házában a Legorobot programozás és a Puzzle Chasing mellett számos kiegészítő játék, köztük VR, Playstation és Xbox is várta a gyerekeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 17219