Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tízezerrel több fizetési meghagyást indítottak tavaly lejárt tartozások miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Csernyik Zsombor   
2024. február 08.
Lejárt tartozások miatt több mint 419 ezer fizetési meghagyást kezdeményeztek tavaly a közjegyzőknél, 2,5 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
Tovább...
 
Ingyenes család- és gyermekvédelmi tanácsadást tartanak pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 08.
Az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület, valamint a Székesfehérvári Álláskeresők Egyesülete díjmentes jogi tanácsadást tart a Tolnai utca 10. szám alatt február 9-én, pénteken 14.00 és 16.00 óra között.
Tovább...
 
Pingpong Klub a Gárdonyiban minden csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 08.
Az asztaliteniszt kedvelők újabb lehetőséget kapnak a játékra: február 8-tól minden csütörtökön 17.00 és 18.00 óra között Pingpong Klub indul a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A rendezvény ingyenes, a szervezők előzetes jelentkezés után mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
A kétéves német kormányról tartanak előadást az MCC-ben hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 08.
A Mathias Corvinus Collegium új, székesfehérvári képzési központjában február 12-én, hétfőn 17.00 órától Bauer Bence, az MCC Magyar-Német Intézetének igazgatója tart előadást. A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött, amit február 8-ig tehetnek meg az érdeklődők.
Tovább...
 
Ne higgyünk el mindent a trendeknek: tippek a tudatos étkezéshez és diétákhoz Nyomtatás E-mail
Írta: Szabados Attila   
2024. február 08.
Az év eleji időszakban sokan vágnak bele valamilyen új diétába, ezzel is hozzájárulva az egészségesebb életmódhoz. A váltás azonban nem mindig könnyű, sőt, kifejezetten káros lehet, ha olyan trendeket kezdünk követni, amelyek nem felelnek meg az igényeinknek. Tavaly számos új étrend látott napvilágot, közülük több idén is népszerű - melyeket éri meg kipróbálni, és melyek azok a praktikák, amiket mindenképpen kerüljünk el? Bakk Brigitta, a Violife dietetikusa segített összegyűjteni, mikre érdemes mindenképpen odafigyelnünk, ha életmódváltásba kezdünk. Egy dolog azonban biztos: a zöldségek és gyümölcsök ezúttal is első helyre kerülnek.
Tovább...
 
Otthonfelújítás 2024: ezek idén a sztárburkolatok Nyomtatás E-mail
Írta: Födő Tamás   
2024. február 08.
Idén menő lesz párosítani a márványhatású padlólapot a fahatású falicsempével, és hódítani fognak a szokásosnál nagyobb, a 60 x 60 cm-es vagy a 60 x 120 cm-es padlólapok – állítja a Praktiker szakértője. Az otthonfelújítás kapcsán a 2024-es trendekről elárulta, hogy trendi marad a minimál stílusú fürdőszoba, és a színek toplistáját a bézs, a barna, a szürke, valamint a fehér és a fekete színek vezetik majd. A szakértő a népszerű megoldások bemutatása mellett segít átgondolni a burkolatcseréhez szükséges szempontokat is.
Tovább...
 
„Költőnk és kora” – elindult a jelentkezés a középiskolásoknak szóló vetélkedőre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 08.
Idén is meghirdették a József Attila munkásságáról szóló, Költőnk és kora című versenyt középiskolás csapatok számára, a költészet napjához kapcsolódóan. A kétfordulós tudáspróbára már lehet jelentkezni, az első rész március folyamán online, míg a második, egyben döntő forduló áprilisban személyes részvétellel zajlik.
Tovább...
 
Jelentős béremelések az önkormányzati intézményekben dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 08.
Ma kerül benyújtásra a város idei költségvetése, melyről dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán tett közzé bejegyzést. A posztban leírta, hogy a nehéz évek után idén „már optimistább városi büdzsét állítottunk össze, továbbra is jelentős városi tartalékkal”, ennek megfelelően a költségvetés tartalmaz egy jelentős béremelési csomagot is az önkormányzati intézményekben dolgozók részére. Ennek részleteiről a városvezető posztjában olvashatnak.
Tovább...
 
II. ÓE Fehérvári Állásbörze Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 07.
Második alkalommal szervez állásbörzét az Óbudai Egyetem Nonprofit Kft. Székesfehérváron. A március 12-i esemény célja: segítséget nyújtani a munkaadóknak, hogy megtalálják leendő munkavállalóikat. A szervezők várják azon cégek, vállalatok jelentkezését, akik szívesen találkoznak és bemutatják a tehetséges egyetemistáknak profiljukat az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar kampuszán rendezett tavaszi eseményen. A jelentkezési és anyagleadási határidő: február 12. hétfő.
Tovább...
 
"Együtt egy jobb internetért" – a biztonságos internethasználatra hívták fel a figyelmet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 07.
"Együtt egy jobb internetért" szlogennel zajlott idén a biztonságosabb internetért nap február 6-án. A világ több mint 200 országában tartanak ebből az alkalomból az internet biztonságosabb használatát segítő előadásokat és programokat, tesznek közzé felhívásokat, figyelmeztetéseket. A Fejér Vármegyei Rendőrség Facebook oldalán tett közzé hasznos tanácsokat minden korosztály számára.
Tovább...
 
Városszerte elkezdték a tavasz eleji parkfenntartó munkát a kertészek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. február 07.
Városgondnokság parkfenntartó szakemberei az egész városban elkezdték már a bokrok, fák metszését a közterületeken. Fontos célja a tavasz eleji, vegetációs időszak előtti metszéseknek, hogy a közterületeken lévő növények egységes képet adjanak majd tavasszal és nyáron.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 19930