Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kilencmillió forinttal támogatják a diákok tanulmányait Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 20.
A Városházán 124 nyertes pályázónak adták át az Alba Regia Ösztöndíjakat. A város idén összesen 8.870 ezer forinttal támogatja a szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzésben résztvevő diákok, valamint a helyi felsőoktatásban résztvevő hallgatók tanulmányait.
Tovább...
 
Megújul az Ybl lakótelepi játszótér Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. november 20.
Új játszóeszközöket vehettek birtokba a gyerekek az Ybl Miklós lakótelepen. A játszótér a felújítás első ütemében mászókával, labirintussal és kétállásos hintával bővült, valamint megújultak a padok és a meglévő játszóeszközök. A fejlesztés tavasszal folytatódik a régi ütéscsillapító burkolat cseréjével és a zöldfelület rendezésével, mondta el a helyszínen tartott bejáráson dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Kovács Zsoltné, a 2. számú választókörzet önkormányzati képviselője.
Tovább...
 
Aki fát ültet, az a jövőnek ültet! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 20.
Az Agrárminisztérium által novemberben útjára indított Országfásítási Program keretében tegnap Székesfehérváron a Petőfi Sándor parkban ültetett emlékfákat dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár, dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Majoros Gábor, a Vadex Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója.
Tovább...
 
Döntésünk a jövőnk Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály, ÖKK   
2019. november 20.
A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya a Humán Szolgáltató Intézettel és Székesfehérvár Önkormányzatával együttműködve „Döntésünk a jövőnk" címmel hetedik alkalommal hirdetett vetélkedőt a megye középiskolás diákjai számára a felelős szexuális magatartás témakörében. A prevenciós versenysorozatra hat város tizenegy iskolájából huszonkilenc csapat jelentkezett, az első forduló eredményét kedden délután kiállítás megnyitó keretében ismertették.
Tovább...
 
Eltérő „valóságok” a párkapcsolatban – Hogyan látunk „más mozit”? Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 19.
Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta és klinikai szakpszichológus tart előadást Eltérő „valóságok” a párkapcsolatban – Hogyan látunk „más mozit” címmel november 20-án, szerdán 17.00 órától. A párkapcsolati témájú előadást, amelynek a Hiemer-ház Bálterme ad otthont, a székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda szervezi. A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Mire figyeljünk teakészítéskor? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 19.
A teázási „szezon” ősszel kezdődik, és egészen tavaszig tart. Az egyre hűvösebb idő miatt átfázva mindig jól esik a kezünkbe fogni egy csésze forró teát, élvezni zamatát, s jótékony hatásait. Ha pedig lebetegszünk, akkor különösen fontos szerepet kap(hat) ez az aromás ital a gyógyításban. Mire figyeljünk a teakészítéskor? Ennek jártunk utána.
Tovább...
 
„Sirkenjáró, sarkonjáró…”– néptáncosok találkoznak Nyomtatás E-mail
Írta: Majoros Andor   
2019. november 19.
Minősítő versenyt és találkozót rendez az Alba Regia Táncegyesület és a Fejér Megyei Művelődési Központ: a Közép-Dunántúli régió amatőr néptáncegyütteseinek minősítő fesztiváljának a székesfehérvári Művészetek Háza ad otthont 2019. november 24-én, vasárnap 10.30 órától.
Tovább...
 
Nyílt tanítási órák az István Király Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 19.
A héten kezdődnek és 2020 márciusáig tartanak a Székesfehérvári István Király Általános Iskola programjai a leendő első osztályosoknak és szüleiknek. A sorozat első állomásaként november 20-án nyílt tanítási órákra várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Ajándékozzon könyvet karácsonyra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 19.
A Vörösmarty Társaság adventi könyvvásárt hirdet. November 19-e és december 5-e között 20-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a társaság elmúlt egy évtizedben kiadott könyvei.
Tovább...
 
VIII. Újszövetség Maraton – megújult formában! Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2019. november 19.
Különleges eseményre hív mindenkit a székesfehérvári Vörösmarty Színház: december elsején 14 órakor veszi kezdetét a VIII. Újszövetség Maraton, megújult formában – derült ki a november 15-én tartott sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Betegmentés a legmodernebb technikával Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 19.
A legmagasabb színvonalú orvostechnikai felszereltséggel rendelkezik az a vadonatúj mentőorvosi kocsi, melyet hétfőn ünnepélyes keretek között adtak át a székesfehérvári mentőállomáson. A város Önkormányzata 25 millió forinttal támogatta a beszerzést a Kégl György Városi Egészségügyi Program keretében. A kocsi Székesfehérváron és környékén szolgálja a betegellátást.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 12406