Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Közösen az Ikarus örökség megóvásáért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 31.
Megnyitott a Közlekedési Múzeum és a Szent István Király Múzeum új időszaki kiállítása, amely a hazai busz – és járműipar történetében különleges helyet elfoglaló legendás Ikarus típusok és a székesfehérvári Általános Mechanikai Gépgyár történtét mutatja be.
Tovább...
 
Letették esküjüket a bírósági ülnökök Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 31.
Ünnepélyes keretek között tettek esküt csütörtökön a Városháza Dísztermében a bírósági ülnökök, akiket Székesfehérvár Közgyűlése választott meg a Székesfehérvári Törvényszékre, a Székesfehérvári Járásbíróságra és a Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra. Esküjüket dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Turcsánné dr. Molnár Katalin, a Székesfehérvári Törvényszék elnöke előtt tették le.
Tovább...
 
Közösen lép fel a fogyatékkal élőkért a Corvinus és az EsélyKör Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 31.
Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Corvinus Egyetem és a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány. A két szervezet már mintegy másfél éve dolgozik együtt azért, hogy Székesfehérváron kialakulhasson egy komplex szolgáltatási rendszer a fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű emberek életminőségének javításáért. A most aláírt szerződés tovább erősíti a már élő kapcsolatot, melyhez a BCE a kutatási hátteret, a CICE és az EsélyKör a fogyatékosügyi szervezeti hálózatot biztosítja.
Tovább...
 
Senior néptáncgála lesz szombaton a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 31.
Szombaton tizenegy senior néptánccsoport mutatkozik be a Művészetek Háza színpadán. A II. Fehérvári Senior Találkozón szakmai zsűri is értékeli az együtteseket, a rendezvény másrészt remek alkalom a táncosok közötti baráti kapcsolatok ápolására. A folkrendezvény gálaműsora 18 órakor kezdődik, amelyre várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
A Németh László iskola győzött, a város második lett kategóriájában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 31.
Szép eredménnyel zárta Székesfehérvár a Kihívás Napját. A 70 ezer fő feletti települések és fővárosi kerületek kategóriájában városunk a második helyen végzett, míg a tanintézmények kategóriájában a Németh László Általános Iskola lett a győztes.
Tovább...
 
17 új parkolót alakítanak ki a Horvát István lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 31.
Átadták a munkaterületet a Horvát István lakótelepen, így megkezdődhet 17 új parkoló kialakítása. A parkoló bővítése nemcsak az ott élők, hanem a református óvodába érkezők mindennapjait is segíti majd.
Tovább...
 
Az IT szakemberek közel fele külföldre költözne egy jó állásért Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. május 30.
Az IT szakemberek nem csupán a legkeresettebb munkavállalók, de Magyarországon és az egész világon is jóval nyitottabbak az átlagnál arra, hogy munkahelyet váltsanak vagy külföldön dolgozzanak, derül ki a Boston Consulting Group (BCG), egy nemzetközi HR hálózat, a The Network, és a Profession.hu közös kutatásából.
Tovább...
 
A fiatalok nem hisznek az influencereknek Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. május 30.
Amikor döntést hoznak, a fiatalok jobban bíznak a közvetlen környezetükben, mint a tényekben és statisztikákban – derült ki a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) idén áprilisi felméréséből, melynek keretében közel 300 egyetemi hallgatót kérdeztek meg döntéshozatali attitűdjeikről. A kutatás szerint a trendekkel ellentétben az Y- és Z-generáció az influencereket nem tekinti hiteles forrásnak.
Tovább...
 
Ennyi gyermek még nem táborozott Magyarországon, mint idén fog! Nyomtatás E-mail
Írta: Táborfigyelő   
2019. május 30.
Több mint 215 ezer gyermek fog táborozni az idei nyáron, ami rekord! Rengeteg tábor közül választhatunk, 10%-kal drágábban, mint tavaly. A szülők közel fele még nem választott tábort gyermekének, így a következő hetekben igazi roham várható a megmaradt táborhelyekért. A Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetőjét kérdeztük.
Tovább...
 
5 jel, ami immunhiányra utalhat Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 30.
Ha gyakran kapunk el különböző fertőzéseket, azt gondolhatjuk, hogy valami komolyabb betegség áll a háttérben.
Tovább...
 
Siófok a Balaton Sportfővárosa Nyomtatás E-mail
Írta: Vető Viktória   
2019. május 30.
Évek óta tartó trend, hogy a turizmusban egyre fontosabbá válik az aktív pihenés és a sportolás szerepe. Siófok a balatoni régió legnagyobb településeként nemcsak a legtöbb sportegyesülettel és tömegsportolási lehetőséggel rendelkező város, de számos színvonalas sportrendezvénynek is otthont ad, így egész évben várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat és a sportok iránt érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8911 - 8921 / 20393