Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
20 millió beruházás a Királysoron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 23.
Műszaki átadást tartottak tegnap délelőtt a Vízivárosban, ahol elkészültek az új bekötőjárdák a Királysor 35 – 61. szám közötti valamennyi lakótömbnél, de megújult több lépcső, rámpa és egy beton támfal is. A 20 milliós beruházásról, valamint a már folyamatban lévő és későbbre tervezett felújításokról Dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő adott tájékoztatást.
Tovább...
 
MÁJUSI SÉTA A HOSSZÚ-TEMETŐBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 22.
Többéves hagyomány, hogy tavasszal is temetői sétára hívja a Székesfehérvár várostörténete iránt érdeklődőket a Székesfehérvári Városszépítő és Védő Egyesület.
Tovább...
 
Ünnepélyesen átadták a felújított III. Béla király teret Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 22.
Újabb közösségi tér szépült meg Székesfehérváron. Ünnepélyes keretek között adták át ma délután a több ütemben felújított III. Béla király teret, ahol megújultak a burkolatok, a parkolók, a zöldfelületetek, és már működik a szökőkút is.
Tovább...
 
KONCERT MELLÉ: SPORT! Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2019. május 22.
A legsportosabb fesztiválként is számontartott EFOTT-on idén július 9-15. között 35 féle testedzési formát kínálnak. Az egészséges életmód népszerűsítésében közkedvelt sportolók segédkeznek, és olyan új programok is elérhetők lesznek, amelyek bemelegítenek az esti bulira – vagy éppen felráznak az esti buli után.
Tovább...
 
Nem zárat be óvodát az önkormányzat! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. május 22.
Szülői megkeresésre reagálva Székesfehérvár Önkormányzata megerősíti: mindegyik fehérvári óvoda szakmai munkájára számít a jövőben. Kérik, hogy senki ne higgyen a bezárás hírét terjesztőknek!
Tovább...
 
A felragasztható halhatatlanság Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 22.
Nemrégiben indította útjára a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör bélyegbemutató sorozatát, mellyel a bélyeggyűjtést kívánják népszerűsíteni. A vándorkiállítás a Ciszterci Szent István Gimnázium után második ideiglenes otthonát a Vasvári Pál Általános Iskola Siklósi Gyula Pincegalériájában találta meg, ahol a gyerekek és az érdeklődők május 31-ig, jövő péntekig tekinthetik meg a Honvédelem Napja és a Gyermeknap alkalmából kiállított gyűjteményeket.
Tovább...
 
Július elsejétől: MOL Fehérvár FC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 21.
„A piros-kék mezek július 1-jétől Székesfehérvár nevét hirdetik! Az elmúlt hetek – a klubbal és a szurkolókkal folytatott – tárgyalásai után városunk közgyűlése támogatta a klub névhasználati kérelmét, így hamarosan MOL Fehérvár FC névvel és címerrel lépnek pályára Székesfehérvár labdarúgói.” – írja közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere.
Tovább...
 
331 éve történt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 21.
Székesfehérvár török uralom alóli felszabadulásának 331. évfordulója alkalmából tartottak megemlékező ünnepséget a Nemzeti Emlékhelyen. Beszédet mondott dr. Cser-Palkovics András polgármester, majd műsort adott Kneifel Gyötgy, Varró János, Berki Lila és Cserta Balázs, akik Hunyadi János történetét énekelték meg. A megemlékezés néma koszorúzással zárult.
Tovább...
 
Döntőjéhez érkezett a Vasvári angol nyelvű vitaversenye Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 21.
Ismét megszervezte angol nyelvű vitaversenyét a Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium. A megyei kitekintésű vetélkedő az előválogató és az elődöntő után tegnap érkezett a fináléhoz, melyben vasváris és tópartis diákok mérték össze kommunikációs készségüket, logikus gondolkodásukat és idegen nyelvi tudásukat. Olyan érdekfeszítő témákról vitáztak, mint az emberi klónozás, a gyűlöletbeszéd betiltása, vagy az iskolai étkezés szabályozása.
Tovább...
 
Fehérvár katonái mutatkoztak be a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 21.
Hagyományosan a Fehérvár katonái rendezvényen mutatkoztak be tegnap délután az Alba Plaza előtti téren a Székesfehérváron állomásozó katonák: testnevelési, közelharc- és járőrbemutatókkal, illetve a katonai szervezetek standjaival várták az érdeklődőket. A Hazámat szolgálom katonai ifjúsági csapatversenyt a pápai Faller Jenő Szakképző középiskolásai nyerték, az árpádosok a második és a harmadik helyet hozták el.
Tovább...
 
„Huszár, te vagy Magyarország szeme fénye!” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, Torma Kinga Regina   
2019. május 21.
Fehérvár köszönti katonáit” címmel gálaműsort rendeztek a Vörösmarty Színházban, amelynek keretében elismeréseket adtak át: a Sipos Gyula-díjat Mihócza Zoltán altábornagy dr. Cser-Palkovics András polgármestertől, a Gyuricza-Emlékgyűrűt, a Honvédség és Társadalom Baráti Körök elismerését Szabó Györgyné, Sere Mihály és Oláh László Szelekovszky Ernőtől, az Országos Szövetség elnökétől és dr. Görög István alelnöktől vette át.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8955 - 8965 / 20399