Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megemlékezések a Hősök Napjáról Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 21.
Május utolsó vasárnapja a Hősök Napja, amikor a háborúkban elesett katonákra emlékezünk. Székesfehérváron pénteken, szombaton és vasárnap tartanak koszorúzásokat az alkalom tiszteletére.
Tovább...
 
Érbetegség-szűrés lesz május utolsó szombatján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 21.
Perifériás érbetegség-szűrésre várják a lakosokat május 25-én, szombaton A Szabadművelődés Házában. A szűrőnap regisztrációhoz között, az 55-70 éves korú lakosokat várják a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a Humán Szolgáltató Intézet szakemberei.
Tovább...
 
Kicsi kínai üzeni: „Fogyni kicsi licsivel!” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 21.
A licsi nemcsak nagyon zamatos, hanem még a fogyókúrába is beilleszthető: csökkenti a zsírok lerakódását, az edzés utáni kimerültséget és növeli az állóképességet. A benne lévő tápanyagok és szerves vegyületek miatt több országban egészségügyi és gyógyászati célokra is használják.
Tovább...
 
Megerősítettéké a 81-es és a 13-as útfejlesztési terveit Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 20.
Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter autóbuszipar-stratégiai ügyben folytat tárgyalásokat az Ikarus vezetésével: a kormány létrehozott egy olyan programot, amellyel hat év alatt szeretnének 6 ezer közösségi közlekedésben működő buszt új generációs járművekre cserélni. Széles Gábor, a cégcsoport elnöke elmondta, hogy világviszonylatban egyedüálló paraméterekkel bíró elektromos buszt fejlesztettek ki, amely 250 km-t tesz meg egyszeri feltöltéssel.
Tovább...
 
Ciszteres lányok nyerték a Hanon Systems környzetvédelmi vetélkedőjét Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. május 20.
Huszadik alkalommal rendezett környezetvédelmi vetélkedőt a megye iskolásainak a Hanon Systems Hungary Kft. A döntőben 22 iskola 26 csapata oldott meg a természetvédelemmel, a tudatos vásárlással, kémiával, egészségvédelemmel kapcsolatos feladatokat.
Tovább...
 
Új kerékpárút, Zöld Város Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Velence történetének eddigi legnagyobb zöldövezeti projektjéről, valamint a Velence Korzón átvezető kerékpárút-szakaszt kiváltó, a Velencei-tó körüli kerékpárút déli hálózata és a Velence, Kemping utcai kerékpárút között kialakított új szakaszról tartottak rövid prezentációval egybekötött sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Virágba borították Velencét Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Vitán felül áll, hogy Velence tradicionálisan az ország legzöldebb, legvirágosabb települései közé tartozik. Kezdettől fogva részt vesz a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyben, amely sok szép sikert is hozott már számára.
Tovább...
 
„Hátországból előőrsnek küldött valaki bennünket…” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 17.
Születésének 70. évfordulója alkalmából emléküléssel tisztelegtek a költő, Nagy Gáspár emléke előtt a Városházán. A Díszteremben rendezett eseményen irodalomtörténészek és pályatársak szóltak a Kossuth-díjas költő pályakezdéséről, munkásságáról. Az emlékülést dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg.
Tovább...
 
A Városházán rendezik meg a Versünnep jubileumi gálaműsorát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 17.
Az időjárásra való tekintettel változik a Fehérvári Versünnep jubileumi gálaműsorának helyszíne. A Szent István Király Múzeum díszudvara helyett május 17-én, pénteken 18 órakor a Városháza Dísztermében várnak minden érdeklődőt szeretettel!
Tovább...
 
Komoly megújulás előtt áll a Corvinus Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 17.
Középiskolai vezetők, igazgatók számára szerveztek fórumot a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A programon tájékoztatták a résztvevőket az egyetemen zajló fontos és aktuális változásokról, a diákok számára szervezett programokról és a duális képzés nyújtotta komoly lehetőségekről.
Tovább...
 
Nyolcadszor is táncok fesztiválja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 17.
Fehérvári Táncfesztivál - 11 táncstílus, 19 fellépő, 164 táncos. Az est során egyszerre lesz látható a színpadon jazz tánc, hiphop, néptánc, salsa formáció, show tánc, ír sztepp, rock and roll, boogie-woogie, klasszikus balett... Emellett útjára indul a Táncfesztivál Vándorserlege is!
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8966 - 8976 / 20399