Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Példaértékű jógyakorlat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Horváth Bálint   
2019. május 17.
Országos tudásmegosztó rendezvénysorozat zárult le a Megyei Jogú Városok Szövetsége, az Állami Számvevőszék és a Közbeszerzési Hatóság szervezésében Székesfehérváron: a februárban indított hat helyszínes szemináriumsorozaton a szakemberek a 23 megyei jogú város összesen 152 gazdasági társaságának összesen 300 vezetőjével, képviselőjével osztották meg tapasztalataikat.
Tovább...
 
A Választási Iroda tájékoztatója Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. május 17.
Az Európai Parlament tagjainak 2019. május 26. napjára kitűzött választásával kapcsolatosan számos megkeresés érkezik az állampolgárok részéről Székesfehérváron is a Helyi Választási Irodához. A legfontosabb határidőket, valamint az átjelentkezéssel, mozgóurna kérésével és külképviseleti névjegyzékbe történő felvétellel kapcsolatos kérelmekre vonatkozó előírásokat is tartalmazó összefoglaló az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Mobiltelefonok, mezek és belépők – rajzokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 16.
Immár ötödik alkalommal hirdette meg gyermekeknek szóló rajzpályázatát az Alba Regia SC, melyhez idén is csatlakozott a PatikaPlus Gyógyszertárak.
Tovább...
 
Ki lehet gyógyulni az orrpolipból? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 16.
Sokan évekig várnak, majd mire orvoshoz jutnak, már csak műtéttel kezelhető az orrpolip. Sajnos azonban sokak számára ez sem hoz végleges megoldást: az orrpolip a műtétet követően is kiújulhat.
Tovább...
 
7 kérdés és 7 válasz a májbetegségekről Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 16.
Számos feladata van a májnak a szervezetünkben. Ezért hasznos, ha átnézzük az alábbi információkat a májról.
Tovább...
 
Bringázz a munkába! Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. május 16.
A hónap végéig még tart a Bringázz a munkába! kampány. Tavaly a harmadik legbringásabb város lett Székesfehérvár, ahol idén is bringásreggelivel indult a kampány. Az elmúlt napok időjárása talán visszavetette kicsit a lelkesedést, de még nem késő újra elővenni a bicikliket, és a hónap végéig a kollégákkal közösen gyűjteni a kilométereket.
Tovább...
 
Nyílt napot rendeznek a méhekkel gyógyító Apiterápiás Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 16.
Nyílt napot rendeznek május 18-án, szombaton a méhek gyógyító erejét alkalmazó fehérvári Apiterápiás Házban. Az egész napos program keretében ingyenesen lehet kipróbálni a speciális, ősidők óta alkalmazott módszert, de lesz mézkóstolás és kiállítás régi méhészeti eszközökből.
Tovább...
 
Kicsi kínai üzeni: „Fogyni kicsi licsivel!” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 16.
A licsi nemcsak nagyon zamatos, hanem még a fogyókúrába is beilleszthető: csökkenti a zsírok lerakódását, az edzés utáni kimerültséget és növeli az állóképességet. A benne lévő tápanyagok és szerves vegyületek miatt több országban egészségügyi és gyógyászati célokra is használják.
Tovább...
 
„Én és a családom” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 16.
A család nemzetközi napja alkalmából hirdetett rajzpályázatot óvodások és kisiskolások részére a Székesfehérvári Család és KarrierPONT. A felhívásra 63 alkotás érkezett. A Fehérvári Civilközpontban ma megnyílt kiállításon három kategóriában a legjobb három alkotás díjátadójára is sor került.
Tovább...
 
Mit tehetünk, ha fájnak az ízületek? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. május 16.
Ma még visszafordíthatatlan az ízületi porckopás folyamata, mely többnyire jelentős fájdalommal jár – de az utóbbiba nem szabad belenyugodnunk. Különféle eszközöket vehetünk igénybe, beleértve az enyhe gyógymódokat, vagy a rendszeres fizikai aktivitást, melyek lehetővé teszik a fájdalom enyhítését. És vele együtt a könnyebb mozgást, ami alapvetően fontos életminőségünk javításához.
Tovább...
 
Jótékonysági koncertet és gyerektáncházat is rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 16.
Egy rákbetegséggel küzdő, kétgyermekes kárpátaljai édesanya javára szervez jótékonysági estet a Kákics együttes. A koncert május 17-én, pénteken 19.00 órakor kezdődik az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya templomban. Május 18-án, szombaton 17.00 órától a Felsővárosi Közösségi Házban Kákics táncház is lesz, ezúttal azonban csak a gyerekek számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8977 - 8987 / 20399