Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fehérváriak szívből jövő adománya a Csíki Versünnep rendezőjének Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2019. május 13.
A Varga Sándor által megálmodott Székesfehérvári Versünnep, majd a székelyföldi, csíkcsomortáni Verstábor után, a magyar nyelv megőrzésének fontos eseménye a Csíki Versünnep.
Tovább...
 
Elkezdődik a Berényi úton a temető felőli két sáv bontása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 13.
Hétfőtől újabb forgalomkorlátozásra kerül sor a Berényi úton: amennyiben az időjárás engedi, és szombaton leaszfaltozzák az út városból kivezető oldalát az Olaj utca és a Vértanú utca között, úgy május 13-tól megkezdődik a temető felőli két sáv bontása.
Tovább...
 
Gyomirtást végeznek a Székesfehérvárt érintő vasútvonalakon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 13.
A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint gyomirtási munkát végeznek, amely a székesfehérvári vasútvonalat több napon érinti. Május 13-án, hétfőn a munkát a Mezőfalva-Paks, illetve Paks-Pusztaszabolcs viszonylatban végzik, míg május 23-án, csütörtökön a Kelenföld-Pusztaszabolcs nyomvonalon dolgoznak.
Tovább...
 
Apró odafigyelés és nyitott szemmel járás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 13.
Átadták a Murányi utca és a Máriavölgy közötti lépcsőt. A rossz állapotú, már balesetveszélyes helyen a szakemberek kijavították az alépítményt, illetve biztosították az útvonal akadálymentességét is.
Tovább...
 
Nemzetközi családnap játszópark-avatással, díjátadóval Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 13.
Nemzetközi családnapot rendezett a SZÉNA Egyesület a Családokért a Palotavárosban. Nagy ünnep volt ez a helyi közösség számára, hiszen hivatalosan is felavatták a megújult játszóparkot és a műfüves focipályát. Az egyesület hagyományosan Szamóca-díjjal köszönte meg az önkéntes segítők áldozatos munkáját, illetve a résztvevők kapcsolódtak az Emeljünk magasba minél több gyereket világrekord kísérlethez is.
Tovább...
 
Gróf Károlyi József főispánra emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. május 13.
Hagyományos országos seregszemléjét rendezte a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete vasárnap a Művészetek Házában. A XXXIV. Alba Regia Éremgyűjtő Találkozón mintegy négyszáz fő részvételével volt szabad éremcsere és vásár. A találkozón mutatták be a gróf Károlyi József főispánról megemlékező érmét, és kiállítás is nyílt az egyesület szervezésében.
Tovább...
 
Óvodáknak szóló Mesés kiskertek verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla és Havasi Tímea   
2019. május 10.
A tavalyi sikere után ebben az évben is megrendezik Székesfehérváron a Mesés kertek elnevezésű gyermek kertépítő versenyt, amelyen a város 23 óvodás csoportja vesz részt. A kiskerteket a Hetedhét Játékfesztivál előtti pénteken, május 24-én 16 órától a Zichy ligetben láthatja majd a közönség.
Tovább...
 
Szent László kora és kultusza Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 10.
Szent László kora és kultusza címmel megjelent új kiadvány bemutatójára kerül sor május 10-én, pénteken. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban 16.30 órakor kezdődő eseményen Spányi Antal székesfehérvári püspök mond köszöntőt.
Tovább...
 
Így legyen mesés erkélyünk a lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 10.
Mi fér el egy lakótelepi lakás erkélyén? Hogyan válasszuk ki az ideális bútorokat? Milyen legyen a térelválasztás? - Tippek a balkon otthonosabbá tételéhez.
Tovább...
 
Emlékhelyek Napja és a Magyar Honvédség születésének 170. évfordulója Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. május 10.
A Magyar Honvédség születésének és dicső küzdelmeinek 170. évfordulója alkalmából ünnepélyes megemlékezésre, rendhagyó történelem- és testnevelésórára kerül sor május 11-én, szombaton Pákozdon. Az „Iskolák csatájában” öt intézmény kétszáz diákja méri össze tudását és ügyességét.
Tovább...
 
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 09.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8999 - 9009 / 20399