Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Shibori ékszer – letisztultság és harmónia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 09.
Karperec, fülbevaló, medál, nyakék, s még öv és öltöny-dísz is készülhet shibori technikával. Kíváncsi vagy rá, hogyan? - Olvass tovább, és megtanulhatod e módszert!
Tovább...
 
Diákok tudósításaira lehet szavazni vasárnapig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 09.
A város Facebook-oldalán lehet megnézni, hogyan tudósítottak a fiatalok az idei Floraliáról. A szakmai zsűri értékelése mellett a közönség is szavazhat vasárnapig a videóra, a Twitter feedre vagy a cikkekre.
Tovább...
 
Gyerekprogramokkal ünnepli Székesfehérvár a Közlekedési Kultúra Napját Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. május 09.
Székesfehérvár városa idén először csatlakozik a Közlekedési Kultúra Napjához. Az országos kezdeményezés keretében május 10-én, pénteken több mint 300 óvodás és iskolás gyermeknek szerveznek a biztonságos és együttműködő közlekedést oktató programokat a Fehérvári Civil Központ előtti téren.
Tovább...
 
Hegyekről és lélekről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 09.
Hegyekről és lélekről címmel tart vetítettképes előadást Nedeczky Júlia hegymászó május 14-én, kedden 17.30 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Nedeczky Júlia azon kevés hölgyek egyike, aki járt 8000 méteres csúcson, és aki amellett pszichológiával és zenével is foglalkozik.
Tovább...
 
Repülő Majális lesz Börgöndön! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 09.
Idén is színes programokkal várja a kilátogatókat a Repülő Majális. A Börgöndi repülőtéren tartott hagyományos családi rendezvény ezúttal május 11-én, szombaton 10 órától nyitja meg kapuit. Az érdeklődők részesei lehetnek a Magyar Vitorlázó Rally Kupának, lesz sétarepülés és ejtőernyős ugrás.
Tovább...
 
Erős hanghatás miatt kérik a lakosság türelmét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 09.
A MOL Nyrt. megbízásából vezetékkiváltási munkálatokat végeznek a Kápolnásnyék-Dombóvár vonalon. Május 15-én 13 órától indul az ehhez kapcsolódó légtelenítés, ami erős hanghatással jár. Székesfehérváron a FLAGA gázüzemmel szembeni, az M7-es autópálya déli oldalán lévő területet érintik a munkálatok, amelyek a délután folyamán több órán át tartanak – ennek idejére kérik a környékben lévők türelmét és megértését.
Tovább...
 
Az MJVSZ támogatja a Rákóczi Szövetség programját Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 08.
A külhoni Magyar Iskolaválasztási Program támogatásáról és a Kárpát-medencei középiskolai kapcsolatok erősítéséről kötött megállapodást az Országházban a Megyei Jogú Városok Szövetsége és a Rákóczi Szövetség.
Tovább...
 
Négylábú tanársegédek: kutyás konferencia lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 08.
Konferenciát rendez jövő szombaton a tíz éves Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület. Az előadások között szó lesz a terápiás kutyáknak a gyógy- és fejlesztőpedagógiai, illetve a hospice-ellátásban működő gyakorlatairól is. A rendezvényre az egyesület oldalán lehet jelentkezni, a Viktória Rehabilitációs Központban mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Nőnek lenni, nőnek maradni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 08.
A mai párkapcsolatok problémái és esetleges megoldásai kerülnek terítékre a Barátság mozi június 19-i Csajos estjén. A filmvetítéssel egybekötött beszélgetés ezúttal a család és a karrier, a nők önmegvalósításának témáját járja körbe; a meghívott előadók Gedő Ágnes szakpszichológus és Bornemissza Katalin pszichológus. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után a Dumplin’ – Így kerek az élet című amerikai zenés vígjátékot, életrajzi drámát vetíti a város mozija.
Tovább...
 
A Deák Dénes-ösztöndíjasok kutatásaiból rendeztek konferenciát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. május 08.
Konferenciát rendeztek a Városházán Deák Dénes emlékére: a műgyűjtő, művészeti író – aki vagyonát Székesfehérvárra hagyta – most lenne 88 éves.
Tovább...
 
"Át szeretnék valamit adni a tér- és idő feletti szellemiségből" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 07.
„Fő motivációm az alkotás során a szellemi törekvés. Nem művésznek tartom magam, hanem önmagam meghaladására törekvő embernek, aki mindig feljebb és előre törekszik. A művészet számomra csak eszköz és az elkészült mű csak a benső világomban elért sikereket, vagy sikertelenséget tükrözi.” (Barcsa-Turner Gábor)
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9010 - 9020 / 20399