Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
VII. Demográfia, egészség- és szociálpolitika konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 06.
Székesfehérvár adott otthont a hetedik alkalommal megrendezett Demográfia, egészség- és szociálpolitika című tudományos fórumnak, melynek idei témája A keresztény családi élet értékeinek bemutatása a médiában volt.
Tovább...
 
Betegség, amit nagy hallgatás övez: az aranyér Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Nemes János - Patika Magazin   
2019. május 06.
Nem csoda, hogy kevés szó esik róla tárasáságban, hisz ki dicsekedne szívesen e kellemetlen, és kellemetlen helyen elhelyezkedő betegséggel? Pedig muszáj vele foglalkozni, mert rendkívül gyakori, sok kínt okozó kórról van szó.
Tovább...
 
Retro záróra a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2019. május 03.
Lady N és Cheri Cheri Lady egy estén az eredeti előadóktól a FEZEN-en. A székesfehérvári fesztivál zárónapjára, az egyik nagyszínpadra igazi retro házibulit varázsolnak a szervezők: itt lesz Thomas Anders a legnagyobb Modern Talking slágerekkel, az örök fesztiválkedvenc Korda György és Balázs Klári páros, és amit ők kihagynak, azt biztosan lejátszák a NECC Partys srácok zárásként. Július 27-én tér és időugrást, igazi hamisítatlan bulihangulatot ígérnek a szervezők legalább hat évtized legnagyobb slágereivel.
Tovább...
 
Ha dagadnak a végtagok… – mit kell tudnunk a nyiroködémáról? Nyomtatás E-mail
Írta: Füredi Rita - diplomás gyógytornász   
2019. május 03.
A nyiroködéma kortól, nemtől függetlenül közel félmillió ember életét keseríti meg Magyarországon, sok esetben diagnosztizálatlanul, kezeletlenül. Pedig a nyiroködéma elhanyagolása súlyos szövődményekhez vezethet, mindamellett eredményesen kezelhető, ezért fontos a korai felismerés és kezelés.
Tovább...
 
A nyár a nikkelallergia szezonja Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. május 03.
Viszketés, bőrpír, fejfájás és fáradékonyság. Ezek a nikkelallergia jól látható külső és a nikkelallergia szindróma belső tünetei. Mit tegyünk, hogyan kezeljük a panaszokat?
Tovább...
 
Látogatóban hazánk legnagyobb szürke nyárfájánál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 03.
9,1 méteres törzskerülettel, 18 méteres magassággal, 150-330 év közötti életkorával Magyarország legnagyobb – ismert – példánya a vajali nagy szürke nyárfa. S ha már itt található a közelben – Székesfehérvártól fél óra autóval és hozzá tíz perc dzsungeljárás, legalábbis esős időben, a cipőbe bebugyogó lápos vízben cuppogva – hát persze, megnéztem én is ezt a szépséget!
Tovább...
 
Letették a város első parkolóházának alapkövét Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. május 03.
Négy év tervezés és előkészület után idén márciusban megkezdődött Székesfehérvár első parkolóházának kialakítása a Távírda utca – Várkörút közötti területen. A 134 férőhelyes, négyemeletes parkolóház alapkőletételén dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, valamit a beruházó Green Point Garage Kft. részéről Kovács Péter ügyvezető, a kivitelező Port-Ép Kft. részéről Lévai Gergő tulajdonos vettek részt.
Tovább...
 
Élő történelmi sakk, fáklyás tárlatvezetés Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. május 03.
Élő történelmi sakk, hagyományőrző bemutatók és fáklyás tárlatvezetés is lesz május 11-én, szombaton Székesfehérváron. Az Emlékhelyek Napján Székesfehérvár Nemzeti Emlékhelye is kitárja kapuit, hogy a látogatók felfedezhessék a magyar királyok egykori koronázótemplomának történetét és titkait.
Tovább...
 
Tavaszi megújulás az erkélyen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 03.
Oly’ gyorsan omlik rá a nyár a tavaszra, hogy az ember már csak azt veszi észre: az erkélyen sütteti arcát a Nappal, s gondolatai a tengerparton járnak, forró homok és egzotikus pálmafák között. De midőn beúszik egy felhő a képbe, a szemek kinyílnak, s jön a döbbenet: az erkély bizony renoválásra szorul…
Tovább...
 
Egyedi, különleges ékszerre vágysz? – Hímezz magadnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 03.
Nem, nincs itt semmiféle elírás! Egy fiatal Fejér megyei anyuka, Wéber Aletta segítségével most megmutatom, hogyan készíthet otthon bárki csodás hímzett nyakláncot, fülbevalót, karkötőt. Nem kell hozzá kiemelkedő kézügyesség, és még a pénztárcánkat sem kell kifosztanunk!
Tovább...
 
Mentorprogram: A designipar fejlesztése érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. május 03.
Design START néven indított mentorprogramot a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ), melynek célja a tehetséges designerek szakmai támogatása, ezáltal sikeres magyar designmárkák létrejöttének elősegítése. Az MDDÜ 2018-as megalakulása óta folyamatosan arra törekszik, hogy megfelelő szakmai támogatást biztosítson az iparág szereplőinek, ezáltal elismertté tegye a magyar designipart, mind a hazai, mind a külföldi piac számára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9021 - 9031 / 20393