Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lányok Napja 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 30.
A Lányok Napja az ország legnagyobb lányoknak szóló pályaorientációs napja, amely segítségével az elmúlt években 250 iskolából több mint 10 000 fiatal lány szerzett inspirációt jövőbeli elhelyezkedéséhez. A Nők a Tudományban Egyesület 8. alkalommal megszervezett eseményéhez ebben az évben az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara mellett a Karsai Holding, a Grundfos és a Harman is csatlakozott. Április 30-án, kedden a lányoké lesz a főszerep Székesfehérváron is.
Tovább...
 
Oktatás és kultúra a város közösségéért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 29.
Épületszentelő ünnepséget tartott a Gorsium Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium: hosszú évek után az alapítvány középfokú iskolája gyönyörű környezetbe költözhetett Feketehegy-Szárazréten.
Tovább...
 
Családi játékdélután a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 29.
Minden játszani szerető gyermeket és felnőttet várnak május 1-jén, szerdán 15 órától a Hetedhét Játékmúzeumba, ahol lehetőség nyílik kipróbálni Pierrot vadonatúj, megjelenés előtti társasjátékait. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Majális lánglovagok főszereplésével Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 29.
Igencsak rendhagyó május elsejére készülnek Velencén: a szokásos vásári forgatag, gyermekprogramok, színpadi zenés-táncos, sport és gasztroesemények mellett a helyi önkéntes tűzoltók kerülnek fókuszba a Kastélyparkban.
Tovább...
 
Örömtáncra várják a résztvevőket hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 26.
Közös táncra várnak minden érdeklődőt április 29-én, a tánc világnapján a Hotel Magyar Király előtti térre. A Senior Örömtánc csoport és két székesfehérvári nyugdíjas klub közös programja 15.00 órakor kezdődik.
Tovább...
 
A középiskolások megszólítása a cél Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 26.
Megbeszélést folytatott a Rákóczi Szövetség elnöke Székesfehérvár alpolgármesterével és a határon túli magyarokkal kapcsolatos feladatok tanácsnokával pénteken a Városházán. A témák között szerepelt a város és az élő Kárpát-medencei kapcsolatai, valamint a Szövetség által elérhető, középiskolásoknak szóló pályázatok és az ifjúsági tagozat hálózati rendszere.
Tovább...
 
Tűzvédelmi rendszer üzempróbája a MOL Aréna Sóstó területén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 26.
A tűzvédelmi rendszer üzempróbáját tarják április 29-én, hétfőn a MOL Aréna Sóstó területén. Reggel 7.30 óra és 9 óra között a létesítmény szirénái és egyéb hő-, füstelvezető rendszerei ellenőrzött körülmények között működésbe lépnek, az üzempróbát a létesítmény környezetében erős hanghatás kíséri. A lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Hajléktalanokat is segít és alkalmaz a Városgondnokság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 26.
Országosan egyedülálló programot indítottak Székesfehérváron a hajléktalanok foglalkoztatására és visszavezetésére a munka világába. A kiválasztott résztvevők a Városgondnokság parkfenntartási és köztisztasági csoportjainál dolgoznak teljes munkaidőben, bért és cafetériát kapnak, és képzik is őket. Aki megállja a helyét, annak a jövőben állandó munkahelyet biztosít a Városgondnokság – hangzott el a programot ismertető sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Felújítják a Szent Imre Általános Iskolát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 26.
Hamarosan elkezdődik a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda felújítása: négytanteremmel és további három kisteremmel bővül az intézmény, többek között multifunkciós közösségi teret alakítanak ki, korszerűsítik a nyílászárókat, és hőszigetelik az épületet. Az egyházmegye 1,85 milliárd forintos beruházása 850 millió forint értékű kormányzati forrás, illetve 143,76 millió forintos KEHOP-pályázati támogatás felhasználásával két év alatt valósul meg.
Tovább...
 
Bolondballagás a belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 26.
Idén is egész hetes ünnepi programokkal köszönti a végzős diákokat és tanáraikat Székesfehérvár. Májushoz közeledve a végzősök már az érettségi lázában égnek, de azért a tanév utolsó hetében a Bolondballagáson idén is mókázhatnak még egy jót a belvárosban.
Tovább...
 
Ülést tartott a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 26.
Többek között a 2018-as esztendőről szóló beszámoló és az idei évre szóló tervek is szerepeltek a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület csütörtöki taggyűlésén. Az ülésen szavaztak egy új tag felvételéről is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9054 - 9064 / 20399