Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ingyenes tábort szerveznek a rendvédelmi pálya népszerűsítésére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 26.
A rendvédelmi pályát népszerűsítő, ötnapos tábort szervez hátrányos helyzetű fiataloknak a Belügyminisztérium. A térítésmentes tábor júliusban lesz a Pest megyei Remeteszőlősön, jelentkezni június 15-ig lehet.
Tovább...
 
Számos utcát érint az április végi áramszünet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 26.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 29-én és április 30-án, hétfőn és kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Alapfokú alkalmassági meghallgatás a zeneiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 26.
Ismét felvételit hirdet a Hermann László Zeneiskola. A jelentkező gyerekeket április 29-én, 30-án és május 2-án 14 és 18 óra között várják a meghallgatásra. Az alkalmassági feladatok között egyszerű ritmusgyakorlat és éneklés szerepel.
Tovább...
 
Egy nap, amikor a lányoké a főszerep Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 26.
A Lányok Napja az ország legnagyobb lányoknak szóló pályaorientációs napja, mely segítségével az elmúlt években 250 iskolából több mint 10000 fiatal lány szerzett inspirációt jövőbeli elhelyezkedéséhez. A Nők a Tudományban Egyesület 8. alkalommal megszervezett eseményéhez ebben az évben az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara is csatlakozott, így április 30-án, kedden a lányoké lesz a főszerep a fehérvári intézményben is.
Tovább...
 
Egyedi, különleges ékszerre vágysz? – Hímezz magadnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 25.
Nem, nincs itt semmiféle elírás! Egy fiatal Fejér megyei anyuka, Wéber Aletta segítségével most megmutatom, hogyan készíthet otthon bárki csodás hímzett nyakláncot, fülbevalót, karkötőt. Nem kell hozzá kiemelkedő kézügyesség, és még a pénztárcánkat sem kell kifosztanunk!
Tovább...
 
"Át szeretnék valamit adni a tér- és idő feletti szellemiségből" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 25.
„Fő motivációm az alkotás során a szellemi törekvés. Nem művésznek tartom magam, hanem önmagam meghaladására törekvő embernek, aki mindig feljebb és előre törekszik. A művészet számomra csak eszköz és az elkészült mű csak a benső világomban elért sikereket, vagy sikertelenséget tükrözi.” (Barcsa-Turner Gábor)
Tovább...
 
„Zámoly az én szememmel” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 25.
Dr. Lukács László néprajzkutató lesz a Fejér Megyei Honismereti Egyesület következő összejövetelének vendége. A néprajzkutató, muzeológus élete egy meghatározó szakaszáról mesél „Zámoly az én szememmel" címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Szent István Király Múzeum Országzászló téri kiállítóhelyén az április 25-én, csütörtökön 15 órakor kezdődő eseményre.
Tovább...
 
Tavaszi megújulás az Esélyegyenlőség kertjében Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 25.
Nyolcadik alkalommal szépülhetett meg az Esélyegyenlőség kertje Székesfehérváron, az Esélyegyenlőségi Tematikus Programsorozat keretében. A tavaszi megújulás és az esélyegyenlőség jegyében a diákok a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. szakembereinek vezetésével végeztek kertészeti munkákat, ültettek virágot és gazoltak.
Tovább...
 
Kiváló szakemberek, akik gondoskodnak, szeretettel nevelnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 25.
A Bölcsődék napja alkalmából köszöntötte a bölcsődevezetőket és a bölcsődei dolgozókat dr. Cser-Palkovics András polgármester. Azt fogalmazta meg köszönetét tolmácsolva, hogy az ellátási forma olyan kuriózum, amelynek a működtetésében óriási szerepe van a jól képzett, a legkisebbekről gondoskodó, őket szeretettel nevelő szakembergárdának.
Tovább...
 
Feltérképezték a Korzó strandját Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 25.
Megnyitása óta rendkívül népszerű a nyári főszezonban - főleg az ideérkező strandolók körében - a Velence Korzó lídós, homokos szabadstrandja. Egy-egy kánikulai hétvégén a tízezres számot is meghaladó vendégsereg érkezik az ország számos pontjáról, hogy a tó vízében leljen némi enyhülésre.
Tovább...
 
Nagyot nőtt az állást kereső informatikusok és vendéglátósok száma Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. április 24.
Az informatikai, a szakmunkás, az adminisztrációs és a vendéglátós állások iránt nőtt a legnagyobbat a kereslet az egy évvel korábbi adatokhoz képest – derül ki a Profession.hu 2019 első negyedéves jelentéséből.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9065 - 9075 / 20399