Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Multinacionális vállalatoknál dolgoznának a HR szakos egyetemisták Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. április 24.
Multinacionális vállalatoknál dolgoznának legszívesebben a HR szakos egyetemisták - derül ki a Budapesti Metropolitan Egyetem legfrissebb kutatásából. A fiatalok többsége úgy gondolja, hogy a diploma kézhezvétele utáni három évben középvezetői pozícióig jut majd, és többször munkahelyet vált pályafutása során. A hallgatók azt is el tudják képzelni, hogy munkával töltött éveik során többször szakmát módosítsanak.
Tovább...
 
Floralia - a Gorsium Régészeti Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Havasi Timea   
2019. április 24.
Az ókori Róma egyik leglátványosabb eseményét, a Flora istennő tiszteletére rendezett pompás ünnepségek hagyományát őrzi és eleveníti meg hosszú évtizedek óta a Floralia, amely idén április 27-én és 28-án várja a látogatókat a Gorsium Régészeti Parkban.
Tovább...
 
Időskori aktivitás és a nyugdíjas korosztály helyi lehetőségei Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 24.
A Városi Idősügyi Tanács tagjaival ismertette dr. Cser-Palkovics András polgármester a Nyugdíjas párbeszéd programjának a tapasztalatait és eredményeit. Bemutatta a 35 találkozó kezdeményezéseire elkészített tájékoztató füzetet, és a város által támogatott programok közül például az informatikai képzésről, a táncos rendezvényekről, illetve a nyugdíjas expóról is beszélt a tagoknak.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Fűtőház utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 24.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 26-án, pénteken áramszünet lesz Székesfehérváron, a Fűtőház utcában.
Tovább...
 
Továbbra is Dr. Karsai Béla vezeti a HTBK Székesfehérvári Szervezetét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 24.
Tisztújító közgyűlést tartott a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete tegnap a Városháza Dísztermében. Az idén 25 éves fennállását ünneplő szervezet éves közgyűlésén a tagság megválasztotta új tisztségviselőit.
Tovább...
 
Online Floralia, azaz #gorsium21 Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 24.
Általános és középiskolások tudósításait várja az Online Floralia, azaz #gorsium21 felhívás. Két-három fős csapatok készíthetnek kötetlen műfajú produktumokat a tavaszünnepről: hogyan jelenik meg az ókori birodalmi időutazás az instán, videón, képekben vagy tweetekben. A legjobb pályázatokkal FEZEN-jegyet is lehet nyerni.
Tovább...
 
"Át szeretnék valamit adni a tér- és idő feletti szellemiségből" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 23.
„Fő motivációm az alkotás során a szellemi törekvés. Nem művésznek tartom magam, hanem önmagam meghaladására törekvő embernek, aki mindig feljebb és előre törekszik. A művészet számomra csak eszköz és az elkészült mű csak a benső világomban elért sikereket, vagy sikertelenséget tükrözi.” (Barcsa-Turner Gábor)
Tovább...
 
A szabályozás szabhat gátat a digitalizációs technológiák elterjedésének Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. április 23.
Dinamikusan fejlődik a digitális gazdaság alapját jelentő hazai IKT (információs és kommunikációs technológiák) szektor – derül ki a KSH frissen közzétett felméréséből. A vállalatok növekedését elsősorban az uniós források és a kedvező adózási feltételek segítik. A további bővüléshez azonban a cégeknek meg kell felelniük a folyamatosan változó szabályozási környezetnek is – hívja fel a figyelmet az EY.
Tovább...
 
Lázcsillapító gyógyszerek – recept nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD és dr. Budai Lívia PhD / Galenus   
2019. április 23.
A láz a szervezet immunrendszerének válasza az őt ért baktérium, vírus okozta támadásokra vagy egyéb kóros folyamatokra. Ennek a védekező reakciónak a mindenáron történő elnyomása nem mindig indokolt. Abban az esetben van csak szükség a láz csillapítására, ha az már jelentős terhet ró a vérkeringésre. Fokokban kifejezve: végbélben mért 38 ºC fölötti hőmérséklet, ami hónaljban mérve legalább 38,5 ºC-nak felel meg, tesz szükségessé lázcsillapítást.
Tovább...
 
Shibori ékszer – letisztultság és harmónia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 23.
Karperec, fülbevaló, medál, nyakék, s még öv és öltöny-dísz is készülhet shibori technikával. Kíváncsi vagy rá, hogyan? - Olvass tovább, és megtanulhatod e módszert!
Tovább...
 
Önkéntes Mentorokat keresnek a Sziget Fesztiválra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 23.
A Fesztivál Önkéntes Központ tavaly 1000 önkéntessel dolgozott együtt a Szigeten. Idén még több jelentkezőt várnak, így alaposan fel kell készülniük a fogadásukra. Mentor programjuk során olyan középvezetőket képeznek, akik gond nélkül irányítják a rájuk bízott önkéntesek munkáját.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9076 - 9086 / 20399