Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Adományokat osztott a PatikaPlus Gyógyszertárak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 19.
Idén is adományokat osztott a PatikaPlus Gyógyszertárak a rászoruló családoknak.
Tovább...
 
Nincsen húsvét barka nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 19.
Nincsen húsvét barka nélkül. De, hogy miért alakult ki a barkás díszítés hagyománya, azt kevesen tudják: virágvasárnap ünnepli a kereszténység Jézus bevonulását Jeruzsálembe. Az emberek a Biblia szerint e napon pálmafaágakat lengetve fogadták a Megváltó érkezését. Hazánkban viszont az időjárás nem igazán kedvez a pálmafának - kiváltképp kora tavasszal -, így a magyarok e trópusi növényt fűzfajok vesszőivel helyettesítik, többnyire fűzfabarkával.
Tovább...
 
107 diák vehetett át az Alba Regia Tanulmányi Ösztöndíjat Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 19.
Elbírálták az Alba Regia Tanulmányi Ösztöndíjra beadott pályázatokat. Az öt hónapos városi támogatásban részesülő 107 középiskolást és egyetemistát a Városháza Dísztermében dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere köszöntötte.
Tovább...
 
Megújul a Zsolt utca felső szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 19.
Megújul a Zsolt utca út- és járdaburkolata a Kadocsa út és a Géza utca között. A felújítási munkák keretében szegélyépítésre és szegélykorrekcióra, illetve az aknafedlapok cseréjére is sor kerül, valamint a Géza utca – Zsolt utca csomópontjában új gyalogátkelőt is létesítenek. A kivitelezés az elkövetkező két hétben kezdődik és 45 napot vesz majd igénybe.
Tovább...
 
Egyedi, különleges ékszerre vágysz? – Hímezz magadnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 19.
Nem, nincs itt semmiféle elírás! Egy fiatal Fejér megyei anyuka, Wéber Aletta segítségével most megmutatom, hogyan készíthet otthon bárki csodás hímzett nyakláncot, fülbevalót, karkötőt. Nem kell hozzá kiemelkedő kézügyesség, és még a pénztárcánkat sem kell kifosztanunk!
Tovább...
 
Fogyhatunk-e a banándiétával? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 19.
A banánt szinte mindenki szereti. A diétából viszont általában száműzni kényszerülünk, mert félünk magas kalória-tartalmától. Létezik azonban egy diéta, mely alapja ez a finom gyümölcs, és követői szerint fogyást eredményez…
Tovább...
 
Korszerűbb lett a bölcsőde és az orvosi rendelő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 19.
Megújult és megszépült a Százszorszép Bölcsőde és az Ybl Miklós Lakótelepi Orvosi Rendelő: európai uniós forrásból korszerűsítették az elektromos és fűtésrendszert, kicserélték a nyílászárókat, a tető és a homlokzat szigetelését, valamint akadálymentesítették az intézményeket. A bölcsőde 192,36 millió, a rendelő 69 millió forintos beruházással lett korszerűbb.
Tovább...
 
Online Floralia, azaz #gorsium21 Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 19.
Általános és középiskolások tudósításait várja az Online Floralia, azaz #gorsium21 felhívás. Két-három fős csapatok készíthetnek kötetlen műfajú produktumokat a tavaszünnepről: hogyan jelenik meg az ókori birodalmi időutazás az instán, videón, képekben vagy tweetekben. A legjobb pályázatokkal FEZEN-jegyet is lehet nyerni.
Tovább...
 
Rajzpályázat - Értékes nyereményekkel! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 19.
A PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata az idén is megrendezi rajzpályázatát két korcsoportban, 6-9 és 10-14 éves korosztály számára.
Tovább...
 
A természetes immunvédelem Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. április 17.
A kórokozók elűzésének egyik fontos eszköze a szervezet immunvédelme.
Tovább...
 
Miért érzem gyakran fáradtnak, betegnek magam? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. április 16.
Tavaszra a vitamin raktárak kimerülnek, a D-vitamin szint is lecsökken, emiatt mindenkinél gyakrabban jelentkezhet fáradtság és könnyebben kaphatunk el betegségeket. De mit tegyünk, ha huzamosabb ideje úgy érezzük, hogy rosszulléteink jelentkeznek, vagy még meg sem gyógyultunk, egyik betegséget máris követi a másik?
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9098 - 9108 / 20399