Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szakmák Éjszakája – Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 15.
Immár negyedik éve rendezik meg városunkban is a Szakmák Éjszakáját. Az országos programsorozathoz csatlakozva idén tizenegy, a Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz tartozó intézmény mutatkozott be a Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg! mottó jegyében. Pénteken késő estig nyitva tartottak az iskolák, sokféle érdekes programba kapcsolódhattak be a továbbtanulás előtt álló diákok és minden látogató.
Tovább...
 
Élményt adtak a gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. április 15.
Gyermekotthonban élő gyermekeknek szerveztek húsvéti programot magánszemélyek felajánlásából és kezdeményezésére a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Varga Zsuzsa és Erőss Ákos évek óta szervez koncert élményeket a gyermekotthonokban lakó fiataloknak és az évek során többen csatlakoztak hozzájuk.
Tovább...
 
Szurikáta pár és kenguru is költözik az Állatsimogatóba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 15.
Ismét megnyitotta kapuit a látogatók előtt a Börgöndpusztai Állatsimogató. A létesítmény eddig is rendkívül gazdag állatállománya egy szurikáta párral bővül, a hím állatot már most, míg a párját a jövő hét elejétől láthatjuk, és hamarosan egy kenguru is érkezik. Az állatsimogató a hét minden napján 9 órától tart nyitva, a gyerekcsoportokat előzetes bejelentkezés alapján fogadják.
Tovább...
 
Gálával zárult a MET Nyomtatás E-mail
Írta: Vörömarty Színház   
2019. április 15.
Gálával zárult vasárnap délután a MET, a Művészeti Egyetemek Találkozója, amelynek másodszor adott otthont Székesfehérvár. A város által alapított Pelikán-díjat Östör Annamária tanácsnok, önkormányzati képviselő és dr. Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója adta át a Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéves drámainstruktor osztályának.
Tovább...
 
Dédapáink Patikája Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 15.
Az 1970-es években a megyei gyógyszertárak leselejtezett eszközeiből gyűjtött össze anyagot dr. Szabó Lóránt gyógyszerész, amelyet a Szent István Király Múzeum munkatársai restauráltak. Ezzel a helyreállított anyaggal bővült a Fekete Sas Patikamúzeum kiállítási anyaga.
Tovább...
 
Miért érzem gyakran fáradtnak, betegnek magam? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. április 12.
Tavaszra a vitamin raktárak kimerülnek, a D-vitamin szint is lecsökken, emiatt mindenkinél gyakrabban jelentkezhet fáradtság és könnyebben kaphatunk el betegségeket. De mit tegyünk, ha huzamosabb ideje úgy érezzük, hogy rosszulléteink jelentkeznek, vagy még meg sem gyógyultunk, egyik betegséget máris követi a másik?
Tovább...
 
Mikor érdemes hematológushoz fordulni? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. április 12.
A hematológia egy speciális területe a belgyógyászatnak, mégis kevesen tudják, milyen panaszokkal, betegségekkel érdemes oda fordulni. Dr. Ercsei Ibolya, a Trombózis és Hematológiai Központ hematológusa ezeket az állapotokat ismerteti.
Tovább...
 
Hagyományőrzők keltik életre a magyar történelmet szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 12.
Ismét megelevenednek a történelemkönyv egyes fejezetei április 13-án, szombaton a pákozdi Katonai Emlékparkban. A látogatók megismerkednek a magyarság jelentős eseményeivel, hagyományőrzők közreműködésével. Bemutatják a második világháború katonáinak háborús mindennapjait, sőt, az érdeklődők ennek részeseivé is válhatnak.
Tovább...
 
Fogyhatunk-e a banándiétával? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 12.
A banánt szinte mindenki szereti. A diétából viszont általában száműzni kényszerülünk, mert félünk magas kalória-tartalmától. Létezik azonban egy diéta, mely alapja ez a finom gyümölcs, és követői szerint fogyást eredményez…
Tovább...
 
Egyedi, különleges ékszerre vágysz? – Hímezz magadnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. április 12.
Nem, nincs itt semmiféle elírás! Egy fiatal Fejér megyei anyuka, Wéber Aletta segítségével most megmutatom, hogyan készíthet otthon bárki csodás hímzett nyakláncot, fülbevalót, karkötőt. Nem kell hozzá kiemelkedő kézügyesség, és még a pénztárcánkat sem kell kifosztanunk!
Tovább...
 
Tojásfestő maraton lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. április 12.
A kereszténység legnagyobb ünnepére, a húsvétra készülődik a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Április 13-án, szombaton rendezik az egyik legnépszerűbb családi programot, a Tojásfestő maratont. A résztvevőket 10.00 órától várják a Kézművesek Házában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9109 - 9119 / 20393