Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kreatív Építő Kezek 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. április 01.
Szombaton délelőtt hirdették ki a Kreatív Építő Kezek szakmai vetélkedő eredményét. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Építőipari Tagozata a Jáky Emlékbizottsággal együtt négy évvel ezelőtt álmodta meg az építőipari szakmai versenyt.
Tovább...
 
„A cél, hogy a társadalom számára értékes embereket neveljünk.” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. április 01.
Alapításának 135. évfordulóját ünnepelte a Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája ésKollégiuma. A jubileum alkalmából az iskola taulói és dolgozói rendhagyó gálaműsorral készültek a meghívott vendégek számára.
Tovább...
 
Ki-mit-tud? gála volt a színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 01.
Hagyományosan színházi gálával zárult a Nyugdíjas Ki-mit-tud? Mintegy harminc műsorszám bizonyította a kulturális programon, hogy a nyugdíjas korosztály töretlen kedvvel mutatkozik be fellépésekkel egymás és a nagyközönség előtt, megannyi színes műfajban. A polgármester köszöntőjében arról beszélt, hogy az idősek Székesfehérváron aktívak, kedvvel vesznek részt a rendezvényeken, örömmel töltik szabadidejüket zenés-táncos programokon, és szeretnének ezekből még többet.
Tovább...
 
A kézművesség összekovácsol az Alkotóházak Hétvégéjén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2019. március 29.
Hatodik alkalommal rendezik meg április 5–7. között hazánkban a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák VI. Országos Hétvégéjét. Székesfehérváron a Fejér Megyei Művelődési Központ, a Fehérvári Kézművesek Egyesülete és a Terepjárók Diáksport és Kulturális Egyesület csatlakozott az eseményhez, amelynek a Kézművesek Háza és a Mesterségek Háza ad otthont április első hétvégéjén a Rác utcában.
Tovább...
 
Homeopátia - a szelíd gyógymód Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 29.
Vajon valóban használnak a homeopátiás szerek, vagy csupán hókuszpókusz az egész? Kik és miért fordulnak a homeopátiához a gyógyszerek helyett, s milyen eredményt remélhetnek a növényi kivonatoktól? - Ennek jártunk utána.
Tovább...
 
Idén tavasszal is nyugdíjasok tették rendbe a Nyitra ABC környékét Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. március 29.
Évente kétszer, tavasszal és ősszel gereblyével, seprűvel, kapával felszerelve érkeznek a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület tagjai az öreghegyi Nyitra ABC elé, hogy megtisztítsák a területet. Az egyesület már 2005 óta tartja rendben a bolt környékét, tavaszi akciójukat tegnap tartották.
Tovább...
 
Pályaválasztás karriernagykövetekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 29.
Karrierorientációs programot indított az Amerikai Kereskedelmi Kamara azzal a céllal, hogy segítse a pályaválasztás előtt álló középiskolások hatékony döntéshozását, fókuszban az MTMI tárgyakkal, készségekkel és a hozzájuk kapcsolódó pályákkal. A program során a vállalatok karriernagykövetei egy kapcsolatfelvételt követően motiváló előadást tartanak a diákoknak, akik hiteles és személyes inspirációkat kaphatnak a pályaválasztás előtt.
Tovább...
 
Tárgyi emlékeket vár a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 29.
Felhívással fordult a lakossághoz magániratok és tárgyi emlékek gyűjtése céljából a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság. A testület elsősorban Fejér megyéből, az első világháború, a forradalmak kora, valamint Trianon és következményei tárgykörben várja az emléktárgyakat, melyeket a Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Megyei Levéltárához, illetve a Szent István Király Múzeumhoz lehet eljuttatni.
Tovább...
 
Öt éves a SAMPO Finnbarátok Köre Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 29.
Jövő hétfőn születésnapot ünnepelnek a Közéleti és Kulturális Szalon vendégei: öt éves lett a SAMPO Finnbarátok Köre. A ma már szép hagyományokkal működő, a finn kultúrának a népszerűsítését és a kapcsolatok erősítését küldetésként vállaló finnbarátok a rendezvényen arról is mesélnek egy vetítéssel egybekötve, hogyan ünnepelte idén Székesfehérvár testvérvárosa, Kemi 150 éves fennállását.
Tovább...
 
Felújítás a Piac téri kormányablakban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. március 28.
A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatja az ügyfeleket, hogy a székesfehérvári, Piac tér 10. szám alatti kormányablakban felújítási munkák kezdődnek március 28-án. Ezért itt az ügyfélfogadás csütörtöktől hosszabb ideig szünetel.
Tovább...
 
Visszavonulóban az influenza Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. március 28.
Fejér megyében, március 18. és 24. között 600 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Ez 18,9 % -kal több az előző, 4 munkanapból álló hét adatánál. Az influenzaszerű megbetegedési arány a járványküszöb-érték alatt van.
Tovább...
 
<< Első < Előző 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9263 - 9273 / 20492