Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ismét Toros Nap lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. február 22.
Toros torkoskodásra várják szombaton Feketehegy-Szárazrét lakóit a közösségi házban. Pecsenye, hurka, kolbász, toros leves és káposzta készül: a disznótoros finomságok elkészítését nemcsak nézni, majd megkóstolni lehet, de szorgos kezeket is várnak a szervezők.
Tovább...
 
Pénteken avatják fel Bokros János emléktábláját Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. február 22.
Bokros János költő és tanár tiszteletére avatnak emléktáblát pénteken délután a Ciszterci Szent István Gimnáziumban. A rendezvényen tanárok és tanítványok, pályatársak emlékeznek a 30 éve elhunyt költőre, ünnepi beszédet mond dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Égjen a zsír! – Így fogyj evés közben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 22.
Mit együnk, ha kínoz az éhség, de épp diétázunk, s nem akarjuk kútba dobni az eddigi eredményeket néhány élvezetes, ámde kalóriában gazdag pillanat kedvéért?
Tovább...
 
Ingyenes kézműves délutánok családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 22.
RE-Kreatív Kuckó néven új, ingyenes foglalkozássorozat indul a Rác utcai Mesterségek Házában március 9-én, szombaton 15 órától. A program házigazdája Tóth Eszter, aki minden hónapban szeretettel várja az általános iskolás korú gyermekeket és családjukat a kreatív délutánokon. Elsősorban a kézműves alkotásoké lesz a főszerep: különféle anyagok felhasználásával még különfélébb dolgok készülnek majd.
Tovább...
 
Mézfesztivál és méztalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 22.
A mézé lesz a főszerep a hétvégén Székesfehérváron. Második alkalommal rendezik meg a Fejér Megyei Mézfesztivált pénteken a Belvárosban látványos felvonulással, mézes termékek vásárával és mézszentelő misével. Szombaton szakmai rendezvénnyel folytatódik a program, a VOK-ba várják az érdeklődőket a XXXI. Országos Méhésztalálkozóra és Vásárra. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Tovább...
 
Alba Regia ösztöndíj pályázatok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 22.
Ismét meghirdette a fehérvári diákok tanulmányi előmenetelét segítő ösztöndíj pályázatait Székesfehérvár Önkormányzata. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj Pályázatra, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázatra és az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj Pályázatra február 28-ig várják a jelentkezéseket.
Tovább...
 
Hatodik alkalommal töltik a kolbászt a Jancsárkertben Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 22.
Hatodik alkalommal rendezi meg február 23-án, szombaton a Fehérvári Polgárok Egyesülete és a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált. A népszerű gasztronómiai rendezvényre több mint húsz csapat nevezett már. Szombaton a jó hangulat garantált: a kolbásztöltés mellett változatos zenei programokkal, termelői és biopiaccal, kézműves élelmiszerekkel várják a szervezők az érdeklődőket a Jancsárkertbe.
Tovább...
 
Gyermekorvos rendelést és védőnői tanácsadást indítottak a Köfémen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 22.
Befejeződött a Verseci utcai orvosi rendelő teljes körű felújítása a Köfém lakótelepen. A beruházás lehetővé tette a szolgáltatások bővítését, házi gyermekorvosi rendelés és védőnői tanácsadás indítását február elsejétől, szerdai napokon. A rendelőt bejáráson nézte megSzékesfehérvár polgármestere az érintett önkormányzati képviselők és egészségügyi szakemberek részvételével.
Tovább...
 
Kiwano – amikor tüskéket látsz egy uborkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 22.
Az egyik hipermarket gyümölcs-választékában találtam egy különleges kinézetű újdonságot, amit „kiwano” néven hirdettek. A lányom unszolására vettem is egyet belőle, hogy megkóstoljuk. Számomra csalódást okozott, mert édes ízre számítottam, s helyette úgy éreztem, mintha uborkát rágcsálnék. Naná, hiszen ez valójában egy zöldség (elég boros áron mérve).
Tovább...
 
Újra Római karnevál az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 21.
Újra színpadon a Római karnevál az Igézőben. Csütörtökön este láthatjuk a Hubay-Magony-darabot főszerepben Törsök Mártával, aki a tavalyi KASZT-on a legjobb női főszereplő díját nyerte el alakításával.
Tovább...
 
Abigél titkai újra a Művészetek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 21.
Ismét bemutatja az Abigél titkai című önálló előadóestjét Piros Ildikó színművész Székesfehérváron. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a részvételt csak a visszaigazolt regisztrálással rendelkezőknek tudják biztosítani az esten, ami ezúttal a Művészetek Házában lesz február 21-én, csütörtökön.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9351 - 9361 / 20422