Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nyílt napokat tartanak a helyi felsőoktatási intézményekben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 07.
ImageKözeledik a felvételi jelentkezés a felsőoktatási intézményekbe: a személyes információszerzés és kapcsolatteremtés céljából nyílt napra invitálják a diákokat és családtagjaikat a székesfehérvári felsőoktatási intézmények.
Tovább...
 
A legjobbak között a velencei kilátó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 07.
ImageAz ország legjobban sikerült, legszínvonalasabb 2018-as építményei közé sorolja cikkében a Bence-hegyi új kilátótornyot az Index.hu portál.
Tovább...
 
Hogyan mérjünk otthon vérnyomást? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 07.
ImageSzámos állapot, betegség esetén fontos, hogy otthon is rendszeresen ellenőrizzük a vérnyomásunkat. Ehhez azonban ismerni kell a korrekt mérés szabályait, amelyeket dr. Kapocsi Judit PhD, a KardioKözpont magasvérnyomás- és érkockázat-specialistája ismertet olvasóinkkal.
Tovább...
 
Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 07.
ImageVárosi pályázatot hirdetett felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak a Táska Rádió. Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! – #Székesfehérvár, ez a felhívás szlogenje: kötetlen műfajú újságcikkeket várnak fotókkal, a beküldési határidő március 1-je. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, a legjobb publicisztikákat értékes médiakommunikációs eszközökkel jutalmazzák, valamint elismerést kap a legeredményesebb iskola is.
Tovább...
 
Megfáztál? Lázas vagy? Használd a természet erejét a gyógyuláshoz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 07.
ImageA nagymamáink, dédszüleink nem gyógyszereket vettek elő, ha megfázott vagy lázas lett valaki a családból, hanem kimentek a kertbe, és olyan növényeket gyűjtöttek össze, amelyek segítettek a gyógyulásban. És nekünk se kell feltétlenül az orvoshoz szaladnunk, ha ledönt lábunkról a betegség.
Tovább...
 
Babaszínház, bábszínház és bűvész-show gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 04.
Gyermekprogramokban gazdag lesz az év első hónapja az Igézőben. Babaszínház, bábszínház és bűvész-show is szerepel a kínálatban, az előadások vasárnaponként 10.00 órakor kezdődnek.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 04.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Téli finomságok: sajt és bor birsalmából Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 04.
ImageA birsalmát nem csak azért ajánlott fogyasztani, mert erősíti az immunrendszert, hanem azért is, mert nagyon sok finomság készülhet belőle! Itt van például a birsalmasajt, ami még a dédszüleink asztaláról sem hiányozhatott...
Tovább...
 
Változások az e-matricás rendszerben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. január 04.
Image2019-ben változások léptek életbe a hazai díjköteles úthálózat használatára vonatkozóan. Január 1-jétől két új, 2018 folyamán átadott gyorsforgalmi és főúti szakasszal bővült a díjköteles utak köre. Az e-matrica rendszerben a díjköteles úthálózat hossza a korábbi 1356 km-ről közel 1380 km-re nő. Az új szakaszok: M35 autópálya (481. sz. főút - Berettyóújfalu közötti 18,7 km-es szakasz), valamint az M4 autópálya (Berettyóújfalu - 47. sz. főút, 3,7 km).
Tovább...
 
Mérsékelt tartományban van az influenzaszerű megbetegedések aktivitása Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. január 04.
ImageAz influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2018. december 17 – december 23. között (2018. 51. hetében), Fejér megye területén 1264 fő, az előző hetinél 10,5 %-kal több beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.
Tovább...
 
Előzzük meg a karácsonyfatüzeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. január 03.
ImageVízkereszt idején, január hatodikán bontják le a legtöbben a karácsonyfát a népszokás szerint. Fontos szem előtt tartani, hogy a fenyők gyúlékonysága a lakásokban napról napra fokozódik. A kiszáradt, gyantás fa könnyen, akár egy csillagszóró szikrájától is lángra kap. A száraz fenyőn nagyon gyorsan, pillanatok alatt terjed a tűz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9461 - 9471 / 20344