Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A mi kincsesládánk – vetélkedő Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 17.
A mi kincsesládánk címmel háromfordulós vetélkedőt hirdetett felső tagozatosok és középiskolások számára a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Értéktár Bizottság. A megyei értékek és a hungarikumok mentén zajló versenyre december 21-ig lehet nevezni.
Tovább...
 
Szolgáltató szemlélet, rugalmasság Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. december 17.
A vasútállomás épületében új kormányablak nyílt meg. Fejér megye tizennegyedik integrált ügyfélszolgálatán 152 négyzetméteren 6 ügyfélpult és 1 fotófülke várja az utasokat, akadálymentes megközelítési lehetőséggel.
Tovább...
 
Zárult a Vízivárosi Advent programsorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter, Havasi Tímea   
2018. december 17.
ImageVéget ért a Vízivárosi Advent programsorozata. Ismét sokan gyűltek össze közös ünneplésre a Vízivárosi Általános Iskolában, ahol dr. Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Tamás önkormányzati képviselő köszöntötte a résztvevőket, majd a gyertyagyújtás után gyerekek és nyugdíjasok adtak ünnepi műsort.
Tovább...
 
Karácsonyi ajándék a város óvodásainak Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. december 17.
ImageKarácsony ünnepéhez közeledve - a korábbi évek hagyományát folytatva - Székesfehérvár Önkormányzata idén is mesekönyvet ajándékoz a székesfehérvári óvodák nagycsoportosainak. Ocskay Zsuzsanna legújabb, magyarul és angolul is olvasható Lujzi és az álommanó történetét dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át a Városház téri Adventi színpadon.
Tovább...
 
A szorosabb együttműködés jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 17.
ImageEgyüttműködési megállapodást kötött a Tóvárosi Általános Iskola, a Fehérvár 19 Jégkorong Akadémia Alapítvány és a Székesfehérvári Tankerületi Központ. A szerződés értelmében az iskola és az akadémia kapcsolatát szorosabbra fűzik a jövőben: az alsó tagozatos tanulók számára professzionális keretek között nyílik lehetőség a jégkorongozás alapjainak elsajátítására, melynek köszönhetően a sportág egyik utánpótlásbázisa lesz az intézmény.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 17.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Tea, lekvár, likőr, bor - finomságok csipkebogyóból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 17.
ImageA csipkebogyó felhasználása széleskörű. Fogyasztják gyógyteaként, készülhet belőle szirup, dzsem, lekvár, leves, bor és likőr is. A termésből sajtolt olajat napégés esetén vagy apró ráncok kezelésére is felhasználhatjuk. Sőt, már kapható csipkebogyóliszt is.
Tovább...
 
Előzzük meg a baleseteket! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2018. december 17.
ImageFehérbe borult Fejér megye, a közlekedésben télies útviszonyokra kell számítani. Mielőtt gépkocsival elindulnak - főként hosszabb utak esetén -, tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről a http://met.hu címen, az aktuális útviszonyokról pedig a Magyar Közút információs portálján, a http://utinform.hu weboldalon olvashatnak.
Tovább...
 
Felgyúlt az öröm lángja a város adventi koszorúján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 17.
ImageA harmadik gyertyagyújtással folytatódott a Fehérvári advent programsorozata tegnap este Székesfehérvár Belvárosában. A Városház téri színpadon Brájer Éva alpolgármester és Bobory Zoltán költő, a város díszpolgára gyújtották meg az öröm lángját.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 14.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Birsalma, a téli egészségbomba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 14.
ImageA megfázás, a hólyaghurut, a colitis és a depresszió ellen is hatásos a birsalma, amely szinte minden kertben megtalálható. Erősíti az immunrendszert, felveszi a harcot a hepatobiliáris betegségekkel szemben, és még a vastagbélgyulladás tüneteit is csillapítja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9538 - 9548 / 20344