Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Képviselőtestületi ülést szimuláltak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
A Városházán tartott szakmai konferenciát a Globomax Zrt.: a résztvevők egy képviselőtestületi ülést szimulálva ismerkedhettek meg a cég legújabb fejlesztésével, egy LCD érintőképernyős komplex, konferencia-szavazó egységgel. A szimpóziumon ezenkívül előadások hangzottak el az adatvédelemhez kapcsolódó GDPR-ról és a jegyzőkönyvezésben nagy szerepet jelentő beszédfelismerésről.
Tovább...
 
Elhunyt Lengyel Viktorné Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 28.
ImageÉletének 81. évében elhunyt a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola egykori igazgatója, Lengyel Viktorné. A gyermekek, szülők és pedagógusok által tisztelt és szeretett zongoratanárnő a Székesfehérvári Állami Zeneiskola vezetőjeként többek között kollégáival együtt indította el újra a középfokú zenei képzést Székesfehérváron.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában november 29-én és 30-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 29-én, csütörtökön és 30-án, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Megérkezett a város karácsonyfája Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. november 28.
ImageA Ráchegyről érkezett idén a város karácsonyfája. A több mint 40 éves ezüstfenyőt ma délelőtt szállították az Adonyi útról a Városháza elé, és hamarosan a díszítése is megkezdődik, hogy az első adventi hétvégén már teljes pompában várja a belvárosba érkezőket.
Tovább...
 
Nagy Judittal disputázhatunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 27.
Nagy Judit színész, rendező, a Szabad Színház vezetője lesz a ma esti Öreghegyi Disputa vendége. A több mint negyedszázados társulat száz produkciója nemcsak az alkotók szakmai dicsérete, hanem szól a szoros kötelékben működő, kitartó közösségről is. A beszélgetés 18 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban.
Tovább...
 
Fess, táncolj, dalolj! – folytatódik a beiskolázós program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 27.
ImageFolytatódik a beiskolázós programsorozat szerdán a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. Ezúttal művészeti foglalkozásra várják a leendő első osztályosokat.
Tovább...
 
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2018. november 27.
Feje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
Az időjárás változásait a légúti betegek is megérzik Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 27.
ImageAz ízületi, keringési, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők mellett az asztmás, COPD-s betegek panaszai is fokozódhatnak frontok, hideg, párás levegő, vagy szeles idő hatására. A pollenhelyzet mellett a meteorológiai előrejelzések nyomon követése is segíthet a súlyosabb tünetek megelőzésében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9637 - 9647 / 20343