Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az időjárás változásait a légúti betegek is megérzik Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 27.
ImageAz ízületi, keringési, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők mellett az asztmás, COPD-s betegek panaszai is fokozódhatnak frontok, hideg, párás levegő, vagy szeles idő hatására. A pollenhelyzet mellett a meteorológiai előrejelzések nyomon követése is segíthet a súlyosabb tünetek megelőzésében.
Tovább...
 
Megállapodás született a tornatermek használatáról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 26.
Az Alba Fehérvár és a Dávid Kornél Kosárlabda Alapítvány tájékoztatása szerint - önkormányzati közvetítés mellett - a gyermekek érdekeit szem előtt tartva megállapodás született a helyi tornatermek használatáról, a teljes sportidényre vonatkozóan.
Tovább...
 
„Vállalkozz fiatalon!” – Gyere el a hétfői beszélgetésre! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 26.
ImageHétfőn délután új sorozat indul a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Egy fehérvári kávézó – a Tele Élettel Coffee and Brew Bar – történetén keresztül kaphatnak tanácsot az érdeklődők saját ötleteik megvalósításához, vállalkozás indításához.
Tovább...
 
Jubileumi elismerést kapott Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. november 26.
ImageNegyedszázados jubileumát ünnepli idén a Virágos Magyarországért Mozgalom. A versenyre idén több mint háromszáz település jelentkezett, az évforduló tiszteletére mindegyikük kapott egy oszlopos gyertyánt. Székesfehérváron a Bregyóban ültették el az ajándéknövényt.
Tovább...
 
Elkészült a Varga-csatorna ikresített áteresze Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 26.
ImageA Felsővárosi vízrendezések és a Varga-csatorna megnövekedett vízgyűjtő területe okán Székesfehérvár Önkormányzata a csatorna meglévő áteresze mellé egy új, nagy átmérőjű csőátereszt telepített. Az elkészült, ikresített Bátky-átereszről Viza Attila önkormányzati képviselő és a kivitelező, Konstruktor Kft. adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Készíts díszeket gesztenyéből! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 26.
ImageHa ősz, akkor gesztenye. Séta a narancsban, vörösben, sárgában úszó erdőben, ahol a fák ritkuló koronája közé besurran olykor a melengető napsugár, és egyre erősödő szellő borzolja fel a zörgő avart. Ha pedig eső áztatja a földet és a nyirkosság elől a lakásba menekülünk, akkor előkerülhet a frissen szedett gesztenye, néhány segédeszköz és kezdődhet a kézműveskedés!
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 26.
ImageUtak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Az elégtelen szájhigiéné komoly betegségeket is okozhat! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 26.
A fogkövesedés, és az ezzel gyakran karöltve járó fogínygyulladás a közhiedelemmel ellentétben kifejezetten komoly probléma, ugyanis a fogvesztés előszobáját jelentik. Csak kevesen tudják, hogy a fog elvesztésének a fogszuvasodás mellett másik leggyakoribb okai a fogkőhöz köthető ínygyulladás, illetve az egyéb fogágybetegségek.
Tovább...
 
Ingyenes társadalmi integrációs képzés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 26.
ImageHa úgy érzed, nehezen ismerkedsz... Ha nem kezdeményezel beszélgetéseket... Ha nem találod a közös hangot a kollegákkal, ismerősökkel... Ha jobban és nyitottabban szeretnél beszélgetni... Ha egyszerűen érdekel… - Akkor olvass tovább! 
Tovább...
 
Tea, lekvár, likőr, bor - finomságok csipkebogyóbó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 23.
ImageA csipkebogyó felhasználása széleskörű. Fogyasztják gyógyteaként, készülhet belőle szirup, dzsem, lekvár, leves, bor és likőr is. A termésből sajtolt olajat napégés esetén vagy apró ráncok kezelésére is felhasználhatjuk. Sőt, már kapható csipkebogyóliszt is.
Tovább...
 
Adventi Jótékonysági Futás és a Székesfehérvári Jótékonysági Estély Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 23.
ImageIsmét megrendezik az év végi ünnepekhez kapcsolódó, két fontos karitatív eseményt Székesfehérváron. Advent első vasárnapján, december 2-án tartják az IV. Adventi Jótékonysági Futást, míg a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estély az új esztendő második szombatján, január 12-én lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9648 - 9658 / 20344