Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ingyenes társadalmi integrációs képzés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 26.
ImageHa úgy érzed, nehezen ismerkedsz... Ha nem kezdeményezel beszélgetéseket... Ha nem találod a közös hangot a kollegákkal, ismerősökkel... Ha jobban és nyitottabban szeretnél beszélgetni... Ha egyszerűen érdekel… - Akkor olvass tovább! 
Tovább...
 
Tea, lekvár, likőr, bor - finomságok csipkebogyóbó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 23.
ImageA csipkebogyó felhasználása széleskörű. Fogyasztják gyógyteaként, készülhet belőle szirup, dzsem, lekvár, leves, bor és likőr is. A termésből sajtolt olajat napégés esetén vagy apró ráncok kezelésére is felhasználhatjuk. Sőt, már kapható csipkebogyóliszt is.
Tovább...
 
Adventi Jótékonysági Futás és a Székesfehérvári Jótékonysági Estély Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 23.
ImageIsmét megrendezik az év végi ünnepekhez kapcsolódó, két fontos karitatív eseményt Székesfehérváron. Advent első vasárnapján, december 2-án tartják az IV. Adventi Jótékonysági Futást, míg a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estély az új esztendő második szombatján, január 12-én lesz.
Tovább...
 
Induló, fiatal vállalkozásoknak szerveztek befektetői napot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 23.
ImageÚjonnan alapított, induló cégeknek, azaz start-up vállalkozásoknak szervezett befektetői napot a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség. Ez volt a második ilyen alkalom az Alba Accelerator program keretében. Kilenc fiatal vállalkozó, illetve vállalkozói csoport mutatta be innovatív ötleteit a Hiemer-házban. A program lehetőséget ad arra, hogy hidat teremtsen a start-up-ok és a befektetők között.
Tovább...
 
Jótékonysági koncert a kórház koraszülött részlegének javára Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 23.
ImageHorváth Irma lírai estje “Lépted a léptem, ének az énem…” címmel november 24-én, szombaton 18.00 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban. Az esten közreműködik Kóródy Andrea (zongora, ének), Tóth Hédi (ének), Faragó Péter (gitár, ének), Fejes Gábor (cajon, ének). A belépő adomány jellegű, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház koraszülött részlegének ajánlják fel a szervezők.
Tovább...
 
Solar fát telepítettek a Halesz és a Rózsa ligetbe Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 23.
ImageAz ősz a faültetések időszaka. Székesfehérvár Városgondnoksága mintegy 700 fát ültetett el az elmúlt hetekben a város közterein. Két különleges, modern alkotásnak is beillő fa is helyet kapott ezek között. A Halesz és a Rózsa ligetben telepített, kizárólag napenergiával működő solar fák lehetővé teszik a mobileszközök töltését és az ingyenes wi-fi használatot is, hangzott el a Haleszban tartott sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 23.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 23.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
A MOL nevét viseli az új sóstói stadion Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 22.
ImageA MOL lett a megújult székesfehérvári labdarúgó stadion névadó szponzora. A közép-dunántúli régió legnagyobb sportpályája ezentúl a MOL Aréna Sóstó nevet viseli. A stadion a város kizárólagos tulajdonában marad, a MOL Vidi FC az önkormányzattól bérli a létesítményt.
Tovább...
 
Átadták az Alba Regia Tanulmányi Ösztöndíjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 22.
ImageAz idei tanév első félévében 108 diákot támogat Székesfehérvár Önkormányzata az „Alba Regia” tanulmányi ösztöndíjjal. A Városháza Dísztermében dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte tegnap délután azokat a középiskolásokat és a felsőoktatásban tanuló hallgatókat, akik sikeresen pályáztak.
Tovább...
 
Ingyenes fafaragó szakkört indít a Fehérvári Kézművesek Egyesülete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 22.
Teljesen ingyenes fafaragó szakkört indít a Fehérvári Kézművesek Egyesülete a 12 évesnél idősebb korosztály számára. A foglalkozások minden páros héten, kedden délután lesznek, a nyitó programot jövő héten, november 27-én tartják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9714 - 9724 / 20402