Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Áramszünet lesz a Szárcsa és a Széchenyi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 19.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 19-én, hétfőtől 21-én, szerdáig Székesfehérvár több utcájában időszakos áramszünet lesz.
Tovább...
 
Jogerős a stadion használatbavételi engedélye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. november 19.
Jogerőssé vált a Sóstói Stadion használatbavételi engedélye, így minden készen áll arra, hogy a MOL Vidi FC visszaköltözzön Sóstóra és november 21-én az első mérkőzéssel átadásra kerüljön a megújult stadion.
Tovább...
 
A korai stádiumban felfedezett prosztatarák gyógyítható Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 19.
Ingyenes szűrőnapot rendeztek férfiaknak a Család- és Nővédelmi Központban: a hagyományos novemberi kampány – a Movember-mozgalommal együtt – az egyik legelterjedtebb férfibetegség, a prosztatarák szűrésének a fontosságára hívja föl idén is a figyelmet.
Tovább...
 
Készüljünk közösen lélekben is az év legszebb ünnepére! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 19.
ImageÚjszövetség Maraton advent első vasárnapján, immáron hetedszer a Vörösmarty Színházban. A már hagyományosnak számító rendezvényen az önkéntesek idén december 2-án, az első adventi vasárnapon reggel 9 órától tartanak felolvasást a Szent István Társulat által kiadott Bibliából.
Tovább...
 
Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 19.
ImageSA nevelőszülőség mint életforma, a családi életre nevelés, a sport és a kultúra is kiemelt helyen szerepel a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok Családok éve jegyében szervezett eseményei között. A november 19-én induló ötnapos tematikus rendezvény keretében adják át az „Elfogadás” díjat, köszönetet mondanak a támogatóknak, a gyermekek sportversenyeken és színházi előadásokon vesznek részt.
Tovább...
 
Elkezdődött a Székesfehérvári Campus bővítése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 19.
ImageA Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa 1,475 milliárd forintnyi támogatást nyert el az EFOP 4.2.1. Felsőoktatási infrastruktúra fejlesztése támogatási program keretében, az Egyetem Székesfehérvári Campusának infrastrukturális fejlesztésére, tudásközpontjának kialakítására, hangzott el a projekt sajtónyilvános bemutatóján, amelyen részt vett dr. Pavlik Lívia kancellár, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester is.
Tovább...
 
Több mint 50 fát ültetnek el a volt Fűtőerőműnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 19.
ImageTöbb mint 50 fát ültetnek el a Városgondnokság munkatársai a volt Fűtőerőmű mellett kialakított parkolók területén: köztük hársakat, csörgőfákat és kőriseket. A fatelepítés után vadvirágos keveréket ültetnek, így tavasszal már ebben gyönyörködhetnek a vízivárosiak. A fejlesztés 1500 m² zöldfelületet jelent a városrészben.
Tovább...
 
Megemlékezés a Német Nemzeti Gyásznapon Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. november 19.
ImageSoha többé ne felejtsük el felelősségünket a háború elkerülésében, a béke megőrzésében. Ez az emlékezés legfőbb célja – fogalmazott Volkmar Wenzel német nagykövet vasárnap, a Német Nemzeti Gyásznapon. A magyarországi tiszteletadásra idén Székesfehérváron, a Szentlélek katonatemetőben került sor, ahol több nemzet első és második világháborúban elesett katonahősei nyugszanak.
Tovább...
 
„Megszerettük ezt a helyet, és a hely befogadott minket, feltárta titkait” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 16.
„Csodás környezet szépült meg, egy városrész rehabilitációjával együtt. Az volt a célunk, hogy bebizonyítsuk: ember és természet tud egymással együtt élni, és az ember oda is tud figyelni a természetre, nemcsak terhelni tudja azt.” – fejezte ki a Sóstó Természetvédelmi Terület Látogatóközpontjának ünnepélyes átadásán dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumból neveztek a legtöbben Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. november 16.
ImageLezárult a Siklósi Gyula Városismereti Vetélkedő nevezési időszaka: 13 iskolából 26 csapat nevezett a versenyre a megadott határidőig. Elkészültek a jelentkezéshez szükséges kisfilmek, november végén szakmai zsűri dönt ezek alapján arról, hogy melyik csapatok mérkőzhetnek meg egymással februárban a döntőbe jutásért.
Tovább...
 
VII. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. november 16.
Álljunk meg egy pillanatra és készüljünk fel lélekben is az év legszebb ünnepére! - Újszövetségi Maraton Advent első vasárnapján, immáron hetedszer a Vörösmarty Színházban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9747 - 9757 / 20400