Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumból neveztek a legtöbben Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. november 16.
ImageLezárult a Siklósi Gyula Városismereti Vetélkedő nevezési időszaka: 13 iskolából 26 csapat nevezett a versenyre a megadott határidőig. Elkészültek a jelentkezéshez szükséges kisfilmek, november végén szakmai zsűri dönt ezek alapján arról, hogy melyik csapatok mérkőzhetnek meg egymással februárban a döntőbe jutásért.
Tovább...
 
VII. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2018. november 16.
Álljunk meg egy pillanatra és készüljünk fel lélekben is az év legszebb ünnepére! - Újszövetségi Maraton Advent első vasárnapján, immáron hetedszer a Vörösmarty Színházban.
Tovább...
 
VI. Székesfehérvári Kórustalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 16.
Hatodik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Vegyeskar a Székesfehérvári Kórustalálkozót, amelyen a hat fehérvári felnőttkórus mellett a fiatalabb generációt képviselő Kodály Zoltán Leánykar és a Várpalotai Bányászkórus is fellép. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István termében november 18-án, vasárnap 17.00 órakor kezdődő koncertre szertettel várják az érdeklődőket!
Tovább...
 
Fogyni akarsz? – Egyél csipkebogyót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 16.
ImageA csipkebogyó kiemelkedő C-vitamin-tartalma közismert. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy kiváló gyulladáscsökkentő, vízhajtó és a zsírok felszívódását is csökkenti.
Tovább...
 
Egy falu a háborúban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 16.
ImageEgy falu a háborúban címmel készített dokumentumfilmet Magda Tivadar, a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola nyolcadik osztályos diákja a Sárkeresztesen élő második világháborús túlélőkkel. A 20 perces alkotást november 18-án, vasárnap 15.00 órakor mutatják be a Sárkeresztesi Művelődési Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Új játszó- és fitneszeszközök, műfüves focipálya Palotaváros szívében Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 16.
ImageSok gyermek és család veheti birtokba a Palotaváros szívében nemsokára elkészülő játszóparkot a Halász utca Bátky Zsigmond utca közötti területen. Az új játszóeszközök és a fedett fitneszpark sportszerei már a helyükön állna. A múlt héten 20 darab fát ültettek el a területen, és a Városgondnokság szakemberei most kezdik el a műfüves focipálya kialakítását, hangzott el a mai helyszíni bejáráson.
Tovább...
 
Pillantás a balett kulisszái mögé Nyomtatás E-mail
Írta: Láposi Réka   
2018. november 15.
Nyílt napra invitálja a Székesfehérvári Balett Színház a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődő nézőket, akik szeretnének betekintést nyerni a város balettszínházának kulisszái mögé: november 17-én, szombaton 10 órától a Táncházban a vállalkozó szelleműek akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival.
Tovább...
 
Hogyan szabadulhatunk meg a lumbágótól? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 15.
A derékba nyilalló görcsös fájdalom komoly megpróbáltatást jelenthet, de bizonyos terápiákkal hosszú távon kezelhetővé válhat, egyes módszerekkel pedig gyorsabban is enyhíthető a kínzó érzés.
Tovább...
 
Stadion nyitány, Nemzetközi Csellófesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Czirbus-Varga Andrea , Csordás Csilla   
2018. november 15.
ImageA klasszikusoktól a jazzen át a filmzenéig sokszínű koncertekkel várja a zeneszerető közönséget Székesfehérvár.
Tovább...
 
Új, komplett fogászati kezelőegység a fogorvosi ügyeleten Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. november 15.
ImageÖnkormányzati támogatásból valósult meg az a közel 6 millió forintos korszerűsítés, amelynek köszönhetően egy új, komplett fogászati egység szolgálja a székesfehérvári fogorvosi ügyeletre érkező betegek gyógyítását.
Tovább...
 
Harcoljon a téli megfázás ellen – a természet erejével Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 15.
ImageA téli időszak a legtöbb ember életében megfázásokkal, influenzával teli. Ennek megelőzése céljából kiemelt jelentőséggel bír az immunrendszer megfelelő megerősítése.
Tovább...
 
<< Első < Előző 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9758 - 9768 / 20402