Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ötvennél is több parkolót építenek és 18 fát ültetnek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. november 07.
ImageA Városgondnokság ÚT 2017-19 programjának keretében a munkaterület-átadással elkezdődött a Dr. Koch László utcában az új parkoló építése, a színház mögötti, jelenleg kerítéssel határolt murvás területen. A parkolóépítéssel 18 nagy körméretű, előnevelt fát is ültetnek.
Tovább...
 
Londonban jártak a Hunyadisok! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. november 07.
Szakmai beszámolót tartottak a Városháza Dísztermében a Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumának irodai titkár és gazdasági informatikus tanulói az Erasmus+ program keretében töltött, három hetes londoni szakmai gyakorlatuk tapasztalatairól. A diákokat és az iskola képviselőit Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 07.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 8-án, csütörtökön; 12-én, hétfőn és 13-án, kedden Székesfehérvár és Székesfehérvár-Börgönd több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Az építőmérnöki szakmáról nyílt nagyszabású plakátkiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 07.
ImageAz építőmérnöki szakma fontosságát, sokrétűségét és összetettségét mutatja be az a jubileumi köztéri plakátkiállítás, melyet a Városház téren nyitottak meg. Az „ÉPÍTŐMÉRNÖK200 - Formáljuk a jövőt és átalakítjuk a világot” című tárlat vasárnapig marad Székesfehérváron. Célja, hogy megismertettesse az építőmérnöki tevékenységet, növelje a szakmai és társadalmi megbecsülését.
Tovább...
 
SZFA és Gál tanár úr ösztöndíjpályázatok fehérvári fiataloknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 07.
ImageA Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány idén is ösztöndíj pályázatokat ír ki fehérvári fiatalok számára. A Gál tanár úr ösztöndíjra november 23-ig a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó diákok, míg az SZFA ösztöndíjra november 27-ig a 18-25 év közötti fiatalok pályázhatnak.
Tovább...
 
Márton-napi Bornapok a Plazaban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 07.
ImageA Móri Borvidék újborait kóstolhatják meg az érdeklődők november 9-11-e között az Alba Plazaban. A Márton-napi Bornapok nagyszabású ünnepi megnyitóján, november 9-én, pénteken 15.00 órától a móri és csókakői táncosok mellett az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület Művészeti Néptánccsoportja is látható majd. A jó hangulatú délutáni eseményen fellép a Fehérvár Hangja tehetségkutató versenyből ismert Ruff Nikolett énekes is.
Tovább...
 
5 dolog, amit tudnia kell, hogy megelőzze a hallásromlást Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 06.
ImageA hallás az öt érzékelés egyike, melynek épségére már gyermekkortól kezdve ügyelnünk kell.
Tovább...
 
Antibiotikum vagy mézes tea? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. november 06.
ImageKaparó torok, rossz közérzet, levertség, láz. A náthára vagy influenzára utaló kellemetlen tünetek jelentkezésekor sokan nem fordulnak egyből orvoshoz, inkább igyekeznek házi praktikákkal kezelni azokat.
Tovább...
 
Egészséges táplálkozással a rák ellen - 2. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. november 06.
ImageA táplálkozás szövetségesünk lehet a rák elleni harcban. De mit tehetünk a bővebb ismeretszerzés és az elvek gyakorlatban történő alkalmazása érdekében? - 2. rész
Tovább...
 
Eldugult az orrod? Így szüntetheted meg pár perc alatt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 06.
ImageKíváncsi vagy arra az egyszerű gyakorlatra, amely segítségével pár perc alatt megszüntethető az orrdugulás? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Keszler László tökei aranyat érnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 06.
ImageVéget ért a tökversenyek szezonja. A gárdonyi Keszler László idén is sorra hozta el az aranyakat a népszerű fesztiválokról hatalmas tökével, s most arra készült, hogy megrendezze az első Országos Tökmérő Versenyt. – Merthogy olyan még soha sem volt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9813 - 9823 / 20402