Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tanuld meg ingyen, online a Photoshop manipulációt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 01.
ImageHogy kitől? Pordán Krisztiántól. Miért? Mert szuperklassz képeket tudsz majd alkotni. És tényleg ingyen? Igen. És miéééééééért? Mert Krisztán jó fej és most úgy döntött, hogy bárkinek segít. Csak úgy. Mert miért ne?
Tovább...
 
Hétfőn láthatja először a nagyközönség a limoges-i korpuszt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 01.
Hétfőtől a nagyközönség is megismerheti azt a csodálatos leletet, ami a Szent István-székesegyházban végzett feltárások során került elő: a 800 éves, zománcberakású limoges-i korpuszt a szentélyen belül találták meg. A kegytárgyról Szent Imre ünnepén az ásatás vezetője, Reich Szabina régész tart vetítéssel egybekötött előadást 15 órakor, az értékes leletet a Városháza emeleti folyosóján állítják ki.
Tovább...
 
Mécsesgyújtás lesz az Országalmánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 01.
ImageNovember 4-e a nemzeti gyász emléknapja Magyarországon. Vasárnap kora este Székesfehérvár Önkormányzata mécsesgyújtást szervez az Országalmánál az ’56-os hősök tiszteletére.
Tovább...
 
Ingyenes lesz a parkolás Fehérváron a kegyeleti napok alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. november 01.
November 1. és november 4. között Székesfehérvár összes fizető parkoló zónájában díjmentesen lehet majd parkolni – tájékoztatott Márkus Tibor, a Városgondnokság Parkolási Csoportjának vezetője. Csütörtökön és pénteken a Parkolási Csoport ügyfélszolgálata is zárva lesz. A Városgondnokság az ingyenes parkolással is szeretné megkönnyíteni a közlekedést a hosszú hétvégén.
Tovább...
 
Kétirányúsítás a kegyeleti napokra tekintettel a Fiskális úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 01.
A kegyeleti napok idején várhatóan megnövekszik a Béla úti köztemető környékén a közlekedők száma. Erre tekintettel október 31-én 17 órától november 5-én reggel 7 óráig visszaállítják a kétirányú forgalmi rendet a Fiskális út Béla út – Túrózsáki utca közötti szakaszán. A „31” és „31E” buszjáratok azonban ezekben a napokban is a terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
„A te városod, a te divatod, tervezd meg” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 01.
ImageA Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásaiból pedig limitált számú kiegészítő kollekció készül, amelynek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A zsűri által kiválasztott tíz pályaműből a közönség november 1-7. között szavazás útján választja ki a legjobbat.
Tovább...
 
Országos népzenei minősítő Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. november 01.
ImageTérségi és országos népzenei minősítőt rendez november 11-én, vasárnap 10 órától Rácalmáson a Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza és a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár. Az elsősorban Fejér megyében működő népdalkörök és citerazenekarok, valamint énekes és hangszeres szólisták részvételével megrendezendő programon minősítő fokozat és oklevél megszerzésére is lehetőség nyílik.
Tovább...
 
Folytatódik a város nyárfacsere programja Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 31.
2016-ban a Béke téren, legutóbb pedig a Rádió lakótelepen került sor a több mint 30 éves, elöregedett és balesetveszélyessé vált nyárfasorok kivágására – ezt most a Berényi úton folytatódik. A Mikszáth Kálmán utca és a Cserkész utca közötti szakaszon a nyárfák helyére a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. 16 nyugati ostorfát ültet majd. A fakivágásokat a szakemberek a héten kezdik meg.
Tovább...
 
Megszépült az Órajáték Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. október 31.
Ismét régi fényében ragyog az Órajáték. A figurák tavaszi megújulását követően most az épület külső homlokzatának újrafestése is megtörtént Székesfehérvár egyik legtöbb turistát vonzó látványosságán. Adventre külön programmal készülnek, és idén már díszvilágítás is várja az udvarba látogatókat - tudtuk meg Kovács András órástól.
Tovább...
 
Útfelújítás és parkolóépítés kezdődik a Szeder utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 31.
ImageAz ünnepi hétvége után út- és járdafelújítás, valamint parkolóépítés kezdődik a Szeder utcában. A beruházás az ÚT 2017-19. program keretében, mintegy 86 millió forintból valósul meg: a térkő burkolatú járda mellett 24 újabb parkolóhely is segíti majd a szedreskertiek mindennapjait. A kivitelezési munkálatok befejezését december 31-ig tervezik.
Tovább...
 
Tisztelgés a hősi halottak emléke előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 31.
ImageA fehérvári katonatemetőkben nyugvó hősi halottak, katonák emléke előtt tiszteleg a város:a koszorúzásokra október 31-én, szerdán délelőtt kerül sor. A sírkerteken kívül a Budai úti laktanyánál, valamint délben a Városház téri II. világháborús emlékműnél lesz megemlékezés.
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9835 - 9845 / 20402