Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egészséges táplálkozással a rák ellen Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. október 29.
ImageA táplálkozás szövetségesünk lehet a rák elleni harcban. De mit tehetünk a bővebb ismeretszerzés és az elvek gyakorlatban történő alkalmazása érdekében?
Tovább...
 
Kegyeleti napok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. október 26.
ImageAz önkormányzati temetőkben nyugvó szeretteikről megemlékezőket ebben az esztendőben is számos ingyenes szolgáltatással segíti a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. A sírhelyek rendbetétele céljából a cég kőzúzalékot biztosított 2018. október 24-én a kezelésében lévő kilenc temetőkertben. A kegyeleti napok ideje alatt forgalomkorlátozást és rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezetnek be.
Tovább...
 
Szakmai napot tartott az EsélyKör Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 26.
A Városházán rendezték meg a Székesfehérvári EsélyKör szakmai napját, amely a fogyatékossággal élők munkaerőpiaci elhelyezkedésének fejlesztéséről szólt. A szimpózium olyan modellt mutat be, amely a vezetői kihívásokra és a szervezeti kultúrára is kitérve kezeli a munkavállalás kérdéseit.
Tovább...
 
Híd a család és a munka világa között Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 26.
ImageOrszágos „Édesanya workshopot” szervez szombaton 33 helyszínen a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. Székesfehérváron az Öreghegyi Közösségi Házba várják az érdeklődőket, akik praktikus ötleteket kapnak azzal kapcsolatban, hogy édesanyaként hogyan állják meg helyüket a munka világában. A rendezvény ideje alatt az intézmény játszószobájában gyermekjátszót tartanak.
Tovább...
 
Keszler László tökei aranyat érnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 26.
ImageVéget ért a tökversenyek szezonja. A gárdonyi Keszler László idén is sorra hozta el az aranyakat a népszerű fesztiválokról hatalmas tökével, s most arra készült, hogy megrendezze az első Országos Tökmérő Versenyt. – Merthogy olyan még soha sem volt.
Tovább...
 
Komplex program a társadalmi együttműködés erősítéséért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 26.
ImageA munkaerő-piaci beilleszkedést, a társadalmi integrációt, a gyermekek iskolai felzárkóztatást, az egészségügyi, hatósági és közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítását célzó események is szerepelnek a „Segítő Fehérvár” társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programban.
Tovább...
 
Kreatív alkotópályázatot hirdet a Korzó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 26.
ImageSzékesfehérvár városának és a környék lakosainak hirdet versenyt a Korzó „A te városod, a te divatod, tervezd meg” címmel. A kreatív urbánus minták megálmodására buzdító dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásából pedig limitált kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A pályaműveket többek közt Trunk Tamás (Dablty) bírálja majd el, a fődíj sorsa közönségszavazáson dől el.
Tovább...
 
Honnan jön a muslica? És miért szexel egyfolytában? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 26.
ImageA muslica egy olyan icipici (2-2,5 milliméteres) miniatűr légy, amely csupán 30 napot kapott a sorstól. Ez idő alatt – életének szinte minden pillanatát kihasználva - párosodik és szaporodik, majd az önmegvalósítás maximumát elérve elhalálozik.
Tovább...
 
Megnyílt a Székesfehérvár Információs és Koordinációs Pont Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 26.
ImageAz országban 22 helyszínen, köztük Székesfehérváron is megnyitotta kapuit az Információs és Koordinációs Pont a MONTÁZS projekt keretében. A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központban fogyatékosságügyi tanácsadók dolgoznak azért, hogy komplex szolgáltatásokkal és naprakész információkkal segítsék a fogyatékos embereket és családjaikat, hangzott el a sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Ne hagyd szenvedni a nyuszidat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 26.
ImageTudtad, hogy komoly fájdalmai lehetnek a szobában élő nyusziknak a túl hosszú köröm miatt? Sok gazdi nem tudja, hogy ha túlnő a nyuszi karma, akkor nem tud helyesen lábra állni, és több egészségügyi problémája is lehet – miközben csendben szenved…
Tovább...
 
Nagyszabású jubileumi kiállítást rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 25.
Nagyszabású kiállítással ünnepli 20 éves fennállását a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A tárlatot október 27-én, szombaton délután nyitják meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9857 - 9867 / 20402