Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Mit tegyen, ha 20 perc után sem tud elaludni? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. október 23.
ImageEsténként fáradtan zuhan ágyba, de hosszabb idő elteltével még mindig csak álmatlanul forgolódik? Nincs egyedül a problémájával, az alvászavarok egyre több ember életét nehezítik meg. Dr. Vida Zsuzsanna neurológus, szomnológus, a JóAlvás Központ főorvosának tanácsai segíthetnek.
Tovább...
 
Őszi immunturbó Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. október 23.
ImageAz őszi náthás, megfázásos tüneteket, egészségügyi problémákat sokszor a gyenge immunrendszer okozza.
Tovább...
 
Időszaki fotókiállítás a Levéltárban az 1956-os forradalom emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 22.
1956-os, részben még ismeretlen fotókból nyílt kiállítás a Fejér Megyei Levéltárban. A hat gyűjteményből összeállított válogatás elsősorban a budapesti forradalmi eseményeket dokumentáló képekből áll, de Székesfehérváron és Martonvásárhelyen készült fotók is szerepelnek a tárlat anyagában.
Tovább...
 
Egészségfejlesztési Iroda Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 22.
ImageKormányzati és Európai Uniós támogatással, az EFOP-program keretein belül, "Egészségfejlesztés a Velencei-tó környékén" címmel, a Gárdonyi Járás területét érintően Egészségfejlesztési Iroda (EFI) kezdte meg működését a Velencei Szakorvosi Rendelőintézetben (Velence Balatoni út 65.).
Tovább...
 
Honnan jön a muslica? És miért szexel egyfolytában? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageA muslica egy olyan icipici (2-2,5 milliméteres) miniatűr légy, amely csupán 30 napot kapott a sorstól. Ez idő alatt – életének szinte minden pillanatát kihasználva - párosodik és szaporodik, majd az önmegvalósítás maximumát elérve elhalálozik.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageUtak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Vadgesztenye: nem ehető, mégis gyógyít! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 22.
ImageNarancsban, vörösben és lassan barnává olvadó sárgában úszik a kert és az erdő. A fák és a bokrok napról napra változtatják színüket a késő nyári, kora őszi napsütéstől búcsúzva, mintha elhagyott nőként kényszert éreznének arra, hogy gyorsan átfestessék hajukat – siratva a múltat, s bízva a boldogabb jövőben. Ilyenkor a vadgesztenye is kihullik fa-anyja féltő karjaiból. Koppan egyet a földön, majd lelkes gurulásba kezd, hogy aztán kinyújtózva megpihenhessen az avarban.
Tovább...
 
Szakmai napot szervez a Székesfehérvári EsélyKör Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 22.
ImageSzakmai napot szervez október 25-én, csütörtökön a Városházán a Székesfehérvári EsélyKör. Kiemelt téma lesz a fogyatékossággal élők elhelyezkedése. Várják a kapcsolódni szándékozó szakmai szervezetek, a civilek és a munkaadók jelentkezését.
Tovább...
 
Különleges díszmadarak és kisállatok kiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 19.
Több mint 200 fiatal, szebbnél szebb díszmadarat és kisállatot láthatunk azon a kiállításon, amely október 23-án, kedden tart nyitva a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban. A seregszemle a fehérvári tenyésztők munkáját vonultatja fel, lesznek többek között galambok, díszbaromfik, egzotikus madarak és óriásnyulak is. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Forradalmi sétát szervez október 23-án a Tourinform Iroda Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 19.
ImageForradalmi sétát szervez a Tourinform Iroda október 23-án Székesfehérvár Belvárosában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9879 - 9889 / 20402