Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lezárják a Budai út – József utca – Deák Ferenc utca csomópontját Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 19.
ImageMár pénteken délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját, valamint a Budai út – Gáz utca csomópontot.
Tovább...
 
Ismét sikeresen pályáztunk Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
ImageSzékesfehérvár az év minden szakaszában változatos sportolási lehetőségeket kínál a mozogni vágyóknak. A széles kínálatból kiemelkedik a város Nyitott Tornatermek elnevezésű programsorozata, amely a hét minden napjára szervezetten, ingyenes sportolási lehetőséget biztosít óvodás kortól egészen nyugdíjas korig.
Tovább...
 
Októberi családi nap Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
ImageA Székesfehérvári Család és Gyermekjóléti Központ Segítő Fehérvár Programja keretében október 26-án, pénteken családi délutánt szervez a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A Tök-Ősz nap keretében a közös tökfaragás mellett a szervezők változatos zenei programokkal és kiállítás megnyitóval várják 14 órától az érdeklődőket. A rendezvényt a Princess hegedűtrio koncertje zárja.
Tovább...
 
Esküvői Nyíltnap a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 19.
Hasznos és érdekes programmal készülnek október 20-án, szombaton az esküvőjüket tervező jegyespároknak a Hiemer-házban.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 19.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Ne hagyd szenvedni a nyuszidat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 19.
ImageTudtad, hogy komoly fájdalmai lehetnek a szobában élő nyusziknak a túl hosszú köröm miatt? Sok gazdi nem tudja, hogy ha túlnő a nyuszi karma, akkor nem tud helyesen lábra állni, és több egészségügyi problémája is lehet – miközben csendben szenved…
Tovább...
 
Honnan jön a muslica? És miért szexel egyfolytában? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 19.
ImageA muslica egy olyan icipici (2-2,5 milliméteres) miniatűr légy, amely csupán 30 napot kapott a sorstól. Ez idő alatt – életének szinte minden pillanatát kihasználva - párosodik és szaporodik, majd az önmegvalósítás maximumát elérve elhalálozik.
Tovább...
 
Új fejezet kezdődött Székesfehérvár kulturális életében Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 18.
Bemutatta első önálló triple build-estjét a Székesfehérvári Balett Színház. Az óriási közönségsikert aratott Bolero című esten öt kortárs táncszínházi darabot vitt színre az immár kibővült társulat.
Tovább...
 
Eredeti profi és amatőr képek először a nagyközönség előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Szabó Károly   
2018. október 18.
Hat, részben még ismeretlen 1956-os fotógyűjtemény válogatott fotóiból nyílik kiállítás pénteken a Fejér Megyei Levéltár kiállítótermében. A korábban még be nem mutatott képeken keresztül elsősorban a budapesti forradalmi eseményekkel ismerkedhetünk meg, de vidéki, például székesfehérvári és martonvásári helyszíneken készült fotók is láthatóak lesznek. A tárlat november 9-ig látogatható.
Tovább...
 
Elkészült a Rozsnyói utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 18.
Elkészült a Rozsnyói utca: a Városgondnokság útfelújítási programjának keretében 123 millió forintból megvalósult útburkolat-felújítás magában foglalja a vízvezeték cseréjét és a csapadékcsatorna kiépítését is. Jövőre többek között a Fiskális útba csatlakozó utak felújításával folytatódnak az öreghegyi beruházások.
Tovább...
 
Mátyásról és koráról szól a holnapi Kodolányi Szabadegyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 17.
Folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyeteme tudományos programsorozat. Október 17-én, szerdán Mátyás király kora és az uralkodó személyisége lesz a téma.
Tovább...
 
<< Első < Előző 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9890 - 9900 / 20402