Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Legyél ott a Civil Faluban 2019-ben is! Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2019. június 05.
A pályázat célja: civil szervezetek, informális csoportok és a civil társadalommal együttműködő intézmények (kivéve: politikai pártok és azok ifjúsági tagozatai) 2019-es SZIN fesztiválon történő részvételének támogatása, a fesztiválozók megismertetése az aktuális civil tevékenységekkel. A 2019-es Civil Falu szeretne kapcsolódni a “Szeged 300” rendezvénysorozathoz (https://szeged.hu/szeged300), ezért a projektek kidolgozásánál ezt is vegyék figyelembe.
Tovább...
 
Megújult a Gémeskút Étterem! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 04.
Nemcsak külsejében, hanem az étlap tekintetében is teljesen megújult a Gémeskút Étterem, mely Székesfehérvártól 13 km-re, Budapestől 47 km-re a Velencei-tó északi partján, Sukoró község szívében helyezkedik el, ahonnan csodálatos a kilátás. 
Tovább...
 
Kezdődik a Székesfehérvár Rallye Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 04.
Hétvégén rendezik a Székesfehérvár Rallye-t. A látványos SuperSpecial szakasz idején szombaton a Palotai úton, a szervizparknak helyet adó Csíkvári úton pedig szombaton és vasárnap kell forgalomkorlátozásokra, lezárásokra számítani. A menetrendszerinti országos, regionális és helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek az autóverseny idején, a menetidő megnövekedése miatt kérik a közlekedők körültekintő tervezését.
Tovább...
 
Több programot is szerveznek a nemzeti összetartozás napján Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 04.
Több megemlékezést is szerveznek június 4-én, kedden, a nemzeti összetartozás napján Székesfehérváron. Az Országzászló téren 09.30 órakor a város Önkormányzata tart emlékünnepséget, majd 10.00 órától a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság emlékülésére, a Városházára várják a történelem iránt érdeklődőket. 16.32 órától ugyancsak az Országzászló tér lesz a helyszíne annak a nagyszabású rendezvénynek, melyet az Országzászló Védnöki Testület szervez, az eseményt felvonulás előzi meg.
Tovább...
 
A fiatalok jövőképét és hitét segítő pedagógusokat köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 04.
Pedagógusnapi ünnepségen adták át a Székesfehérvár Oktatásáért díjakat: az idei évben Dr. Seebauer Márta egyetemi docens, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának oktatási dékánhelyettese, Timár Nicolette Katalin, a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola igazgatója és Kistelekiné Szenkovits Szilvia, a Vasvári Pál Gimnázium volt tanára kapták a város elismerését.
Tovább...
 
A Felsővárosban járdafelújítás kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 04.
A Kertalja utca páros, a Havranek József utca páratlan oldalán kezdődik járdafelújítás. A felsővárosi beruházás a Városgondnokság Út programja keretében valósul meg, bruttó 23,15 millió forintból.
Tovább...
 
Pünkösdi Virágálom a színek kavalkádjával Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2019. június 04.
A pünkösdi hétvégén ismét virágpompába öltözik a fehérvári Belváros. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben nyolc helyszínen alkotnak, a kompozíciókra idén is szavazhat a közönség. Megmutatja magát az utánpótlás is, a „Kisinasok versenyében” a benevezett diákcsapatok munkáját a Fő utcán követhetik az érdeklődők.
Tovább...
 
10 pontos lista allergiások nyaralásához Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. június 04.
A nyaralásra, utazásra való felkészülés része a nyaralóhely és az időpont kiválasztása, az útiterv, programok szervezése. Prof. Nékám Kristóf, a Budai Allergiaközpont allergológusának segítségével összegyűjtöttük mi az, amire allergiásként érdemes még figyelni, mielőtt útnak indulunk.
Tovább...
 
Immunerősítés és antibakteriális elixír Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 04.
A kórokozók elűzésének egyik fontos eszköze a szervezet dinamizálása és immunvédelme.
Tovább...
 
Licsi: vágykeltő, kedélyjavító és fogyasztó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 04.
Zsírtalanabb test, élénkebb szexuális vágy, látványosan javuló kedélyállapot, s mellé jó egészség. – Mindezek elérésében segít a kínaiak egyik kedvenc gyümölcse, a licsi!
Tovább...
 
Indul a 7. MOL Nagyon Balaton Nyomtatás E-mail
Írta: Nagyon Balaton   
2019. június 04.
Hetedszer indul el a színvonalas produkciók védjegyeként ismertté vált MOL Nagyon Balaton, a régió 40 eseményét átfogó programsorozat. Új és patinás fesztiválok, kulturális programok, különleges gasztro-események, számtalan hazai- és világsztár várja a vendégeket májustól novemberig a Balaton partján. A tavalyi rekord után idén 1,2 milliónál is több turistát várnak a MOL Nagyon Balaton eseményeire. Május utolsó hétvégéjén megjelent az ingyenes Balaton Magazin, a megújult Best of Summer kiadványok és a “100 jó hely a Balatonon” című kalauz is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 11601