Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Miért nem kapok levegőt? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. szeptember 25.
Félelmetes és szorongást okoz, amikor úgy érezzük, nem tudunk annyi levegőt belélegezni, amennyit szeretnénk. A légszomjnak több oka is lehet, dr. Hidvégi Edit tüdőgyógyász, gasztroenterológust, a Tüdőközpont orvosát ezekről kérdeztük.
Tovább...
 
„A kibékíthetetlen ellentétek is kisimulnak!” Nyomtatás E-mail
Írta: Koncsár Nándorné   
2019. szeptember 25.
A beregszászi közönség állótapssal jutalmazta a Pilátus éjszakája című előadást, mely a beregszászi színház nagytermében került bemutatásra. A címszerepet Jánosi Dávid, míg Pilátus feleségét, Claudia Proculát Gregor Bernadett alakította. A budapesti Újszínház művészei először jártak Kárpátalján.
Tovább...
 
Mit tehetünk a cicánk egészséges, hosszú életéért? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 25.
Mikor szükséges megfürdetni a cicánkat? Levágjuk a karmát? Mire jó a folyamatos fésülés? Mellőzhetjük-e a fültisztítást? – Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ…
Tovább...
 
Kezdődik a játszótér és szabadidőpark építése a Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. szeptember 25.
A volt Vízivárosi iskola jelenleg elhanyagolt udvarán egy univerzális, színes burkolattal ellátott grund épül labdafogó hálóval, valamint kialakítanak egy játszóteret, melyen ügyességi játékok, vár és csúszda is lesz. Az iskola régi kerítését pedig elbontják, és a meglévők mellé további fákat is telepítenek majd.
Tovább...
 
Olajfa, a halhatatlanság szimbóluma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 24.
Tökéletes többgenerációs befektetés az olajfa: több száz éven át terem, és szinte gondozást sem igényel. A világ legöregebb olajfái több ezer évesek, és még mindig sajtolnak termésükből kiváló minőségű, extra szűz olajat.
Tovább...
 
Agykárosodással függhet össze a magas vérnyomás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. szeptember 24.
A harmincas éveik közepén járók magas vérnyomása és az agy későbbi károsodása összefügghet – számolt be a BBC egy friss tanulmány eredményeiről.
Tovább...
 
Körömgomba: több, mint esztétikai hiba Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész / Galenus   
2019. szeptember 24.
Noha a körömgomba jelentette probléma évszaktól függetlenül, hosszú időn keresztül fennállhat, a panaszok elsősorban nyáron válnak zavaróvá, amikor a könnyű lábbelikből kilátszanak a megvastagodott, megsárgult, törmelékessé vált állagú körmök.
Tovább...
 
Kérdés-válasz szülőknek a korai fejlődésről Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. szeptember 24.
A korai fejlődést és a szülői kompetencia kérdését járja körbe az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett előadás. Szeptember 25-én, szerdán 17 órától Dr. Földi Rita várja az érdeklődőket a Hiemer-ház báltermében. A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Wossala Rozina: ilyen az ideális őszi étrend Nyomtatás E-mail
Írta: Török Eszter   
2019. szeptember 24.
Az ősz a raktározás ideje, fontos, hogy ilyenkor felkészítsük szervezetünket a hidegre, és bővítsük vitamintartalékainkat. Az alábbiakban Wossala Rozina séf, a sárvári Spirit Hotel gasztrokalandok sorozatának egyik háziasszonya ad néhány őszi étkezési tanácsot, valamint mutat egy izgalmas receptet, amivel elkápráztathatod vendégeidet egy családi vagy baráti összejövetel alkalmával.
Tovább...
 
Gyógynövények a klimax kezelésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 23.
Poloskavész, zsálya, orbáncfű, vöröshere, jamgyökér és barátcserje – mind hatékony segítség lehet a változó korú hölgyek problémáira.
Tovább...
 
Ilyen súlyos az akne – mind az 5 fázis kezelhető Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. szeptember 23.
A makacs, feltűnő aknék eltüntetése sokszor nem megoldható kozmetikai szerekkel, egyes esetekben orvosi kezelésre is szükség van. Dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus arról beszélt, miért fontos a pontos diagnózis.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 12162