Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Dr. Szücsi Frigyes régész a meghívott előadó Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 19.
Hely, ahol élünk! címmel helytörténeti előadásra invitálja az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár. November 19-én, kedden 17 órától Dr. Szücsi Frigyes régész beszél majd Székesfehérvár középkori védműveiről a Jókai utcai ásatások fényében. A VMK Olvasótermében tartandó előadásra a belépés ingyenes lesz.
Tovább...
 
Péntekig tart a Szent Erzsébet-napi adománygyűjtés Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 18.
Nyolcadik alkalommal szervezik meg a Szent Erzsébet nevéhez köthető jótékonysági gyűjtést az Öreghegyi Közösségi Házban. Az adományokat a Szegényeket Támogató Alapítvány juttatja el a rászorulóknak.
Tovább...
 
„Szent István emlékek Rómában” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 18.
Bemutatták a Szent István emlékek Rómában című dokumentumfilmet és fotókiállítást a Nyitrai úti Közösségi Házban. Simon Erika fotóriporter alkotásait november 17-től, vasárnaptól láthatja a közönség, míg Vakler Lajos rendező-szerkesztő filmjét november 19-én, kedden 18 órától vetítik le.
Tovább...
 
Csalók gyűjtöttek adományt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 18.
Telefonos csalók gyűjtöttek adományt a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal nevében. Az esetre egy székesfehérvári cég hívta fel a figyelmet, amelyet két alkalommal is megkerestek a kéregetők anyagi támogatás reményében. A Hivatal elhatárolódik minden ilyen tevékenységtől, és arra hívja fel a munkaadók és a lakosság figyelmét, hogy ne dőljenek be a csalóknak!
Tovább...
 
Útkeresés és konszolidáció Nyomtatás E-mail
Írta: Lugosi Balázs   
2019. november 18.
„Politikai útkeresés és konszolidáció 1919-1920 fordulóján” címmel ötödik tudományos konferenciáját rendezte a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság és Székesfehérvár Önkormányzata szombaton, a Városháza Dísztermében. Az előadások megvizsgálták, hogy 1919 ősze és 1920 tavasza között a különböző kormányok mit próbáltak tenni a konszolidáció érdekében.
Tovább...
 
A koraszülöttekre figyeltek tegnap este a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 18.
Tegnap este, a koraszülöttek világnapján lila fények, színek hívták fel a figyelmet a sok kis apróságra és családjaikra, valamint a közösségi felelősségvállalásra. A Püspöki Palota mellett összegyűltek közös énekléssel fogalmazták meg annak a segítségadásnak a fontosságát, ami a koraszülöttek életének elindulásához szükséges sokféle támogatást magában foglalja.
Tovább...
 
Átadták a megyei Prima díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. november 18.
Új helyszín, a MOL Aréna Sóstó adott otthont az idei Fejér Megyei Prima Díj átadónak. A gálán az egy-egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Abkarovits Géza sebész, Kubik Anna színművész és Józsa Dávid műrepülő világbajnok vehette át, a közönségdíjat Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta kapta.
Tovább...
 
Diabétesz világnap Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. november 18.
A Diabétesz és a család címmel hirdették meg az idei Diabétesz világnapot. A Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete és a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület Székesfehérvár az Önkormányzattal közösen országos találkozót szervezett szombaton. Húsz városból érkeztek vendégek, hogy a fehérváriakkal közösen részt vegyenek az egészségüket szolgáló szűréseken. A szakorvosok, szakápolók előadásának köszönhetően nemcsak a betegséggel küzdők, hanem a családtagok is hasznos tudással lettek gazdagabbak.
Tovább...
 
Váltófutással és szoboröleléssel ünnepelt a Vörösmarty Szakközépiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 18.
Egyedülálló kezdeményezéssel ünnepelt az idén 65 éves Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola. Az intézmény 65 diák részvételével váltófutást szervezett a Vörösmarty térig, ahol szoboröleléssel és koszorúzással zárult a program. Az iskola jubileumi rendezvényei között szerepel még nyílt nap, Vörösmarty szavalóverseny és a SZÉK-kiállítás, melyre várják a felajánlásokat.
Tovább...
 
Ingyenes szűrőnap a férfiak egészségéért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. november 18.
Ingyenes szűrőnapot rendeztek férfiaknak a Család- és Nővédelmi Központban: a hagyományos novemberi kampány az egyik legelterjedtebb férfibetegség, a prosztatarák szűrésének a fontosságára hívja föl idén is a figyelmet.
Tovább...
 
Lilába öltözik vasárnap a Városház tér Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 15.
Vasárnap késő délután lilába öltözik a Püspöki Palota: a koraszülöttek világnapján érintett családok és szimpatizánsok gyűlnek össze, hogy kifejezzék támogatásukat és közös felelősségvállalásukat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 12406