Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újra kinyit a Szárazrét posta július 12-től Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 08.
Újra kinyit a Szárazrét posta július 12-től. A Séd utcai hivatalt márciusban, a koronavírus-járvány miatt zárták be átmenetileg, jövő hétfőtől azonban ismét várják az ügyfeleket a Séd utca 3. szám alatt.
Tovább...
 
Megkezdődött a visszaszámlálás! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 07.
Most szombaton a Fehérvár Enthroners és a Budapest Wolves csapatai között dől majd el, hogy ki lesz az idei HFL-győztes. A július 10-én, szombaton 15.30 órakor kezdődő elitliga döntőnek a First Field ad majd otthont.
Tovább...
 
Székesfehérvári Civil Nap lesz szeptemberben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 07.
A társadalmi kapcsolatok erősítését és a közösségi megjelenési lehetőségek bővítését célozza a Székesfehérvári Civil Nap rendezvénye. A város Önkormányzata idén szeptember 18-án tervezi megrendezni a programot, immár hagyományosan a Zichy ligetben. Az eseményre már mostantól várják a székesfehérvári civil szervezetek jelentkezését, akik a regisztráció mellett támogatásra is pályázhatnak a kitelepüléshez. A részvételre jelentkezés határideje augusztus 16-a.
Tovább...
 
A Holdról tartanak ismeretterjesztést a Sóstó Gyerek ökoklubjában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 07.
Mesél a Hold címmel szerveznek Gyerek ökoklubot a Sóstó Látogatóközpontban. Július 8-án, csütörtökön 17 órától szeretettel várnak minden érdeklődőt, a részvétel regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
A második hídra is beemelték a gerendákat a déli összekötőúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 07.
Tegnap délelőtt kezdték beemelni a börgöndi vasútvonal feletti közúti felüljáró 12 méter fesztávolságú gerendáit, a déli összekötőút építéséhez kapcsolódóan. A Takarodó út végén harminc elem kerül a helyére holnapig, a folytatásban pedig a híd pályalemez-építési munkálatai zajlanak majd.
Tovább...
 
Reszkessetek vérszívók! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 07.
Tavaly június óta több lépcsőben tárgyalt már az Európai Unió és a WHO által támogatott és bevizsgált biológiai szúnyogirtó szert gyártó spanyol vállalat, a Lokímica Laboratories képviselőivel Székesfehérvár Önkormányzata. Az egyeztetések nyomán az együttműködés is elindult a felek között: májusban a cég magyarországi leányvállalata, a Lokimíca Magyarország Kft. helyi és külföldi szakemberei megkezdték a Székesfehérvár szúnyogtérképének elkészítését, tegnap pedig az Erzsébet úti kanálison végeztek próbairtást.
Tovább...
 
Július 17-én lép életbe az új buszhálózat és menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2021. július 07.
A városi honlapon már elérhető a július 17-én bevezetésre kerülő új menetrend, illetve a városban közlekedő autóbuszok járatútvonalait bemutató új hálózati térkép.
Tovább...
 
Táncos szabadtéri programra várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 07.
Könnyed, nyáresti kikapcsolódásra csábítják a tánc szerelmeseit a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program keretében. A szabadtéri eseményt a Halesz parkban tartják július 12-én, jövő hétfőn 18.15 órától.
Tovább...
 
Ápolóknak és katasztrófavédőknek mondott köszönetet a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 06.
A Városházán a város, a régió közössége nevében mondott köszönetet dr. Cser-Palkovics András polgármester azoknak az ápolóknak és katasztrófavédőknek, akik a Szent György kórházbeli márciusi tűzesetben tettek tanúbizonyságot bátor elkötelezettségükről. Összesen 128 beteget menekítettek ki öt szintről: helytállásuknak köszönhetően a betegeknek nem esett bajuk.
Tovább...
 
Válogatott labdarúgók jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 06.
A polgármester a Városházán fogadta a MOL Fehérvár válogatott játékosait, akik az EB-keret tagjaiként képviselték a fehérvári focit. A város közössége nevében gratulált, mondott köszönetet a teljesítményükért és azért az élményért, amit a magyar meccseken nyújtottak a nézőknek, a szurkolóknak.
Tovább...
 
Környezetvédelmi előadást szervez a Cselekvő Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 06.
A zacskómentes világnap apropóján környezetvédelmi előadást szervez a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program. A július 7-én, szerdán 15 órakor kezdődő programon Kecskés Tímea, a Zöldellő Sárrét Egyesület környezetvédelmi aktivistája beszél majd az Öreghegyi Közösségi Házban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 15316