Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az idei nyár legjobb programjai Fehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Szegő Krisztina   
2024. július 11.

A városi utazások kiemelt helyszíne 2024-ben Székesfehérvár, ahol kiállítások, koncertek, fesztiválok váltják egymást az ezeréves utcákon. Díjnyertes fagylaltok, remek éttermek, pezsgő belvárosi élet várják a nyári kikapcsolódásra vágyókat. Íme a legjobb tippek Fehérváron!

Tovább...
 
Szombaton másodszor hívnak sétára az óriásbábok Nyomtatás E-mail
Írta: Kopcsai Margit   
2024. július 11.
Folytatódik a Királyok a Belvárosban című, az augusztusi Székesfehérvári Királyi Napokra hangoló rendezvénysorozat: július 13-án, szombaton 17 órától III. Béla, II. András és II. (Vak) Béla óriásbábjainak kíséretéhez csatlakozhatnak az érdeklődők a Fő utcán. Az esemény este hatkor az Oti Acoustic műsorával zárul a Zichy ligeti Zenepavilonban.
Tovább...
 
Négylábú társainkkal négykeréken: így lehet élvezetes és biztonságos a közös utazás Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2024. július 11.
A nyári szezonban sokan házi kedvencükkel együtt indulnak vakációzni. A közös autós nyaralás gondolata vonzó lehet, de nem árt tisztában lenni az állatok biztonságos szállításának alapszabályaival. Magyarország vezető flottakezelője, az ALD Automotive | LeasePlan szakértői most bemutatnak néhány tippet, mire érdemes figyelni, hogy az út ne csak a gazdinak, hanem a házikedvencnek is kellemes élmény legyen.
Tovább...
 
Szépkorúak kulturális seregszemléje – várják a jelentkezőket Nyomtatás E-mail
Írta: Skobrák-Kovács Réka   
2024. július 11.
A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) 2024-ben újra megrendezi a már hagyományos Szenior Ki mit tud? versenyt a Fejér vármegyei nyugdíjasok számára előadóművészet, valamint képző-, ipar- és népművészet kategóriákban. A színpadi produkciókból előválogatókat, a beérkezett műalkotásokból pedig kiállítását is rendeznek – végül pedig gálaműsort tartanak a legjobbakból.
Tovább...
 
Te is lehetsz jégkorong versenybíró! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 11.
Versenybírói képzésre várja a jelentkezőket a Fehérvár AV19 Sport Club. Az egyesületi versenybíróság új tagjai azok lehetnek, akik szeretik a jégkorongot és szívesen megismernék egy új oldalát is a sportágnak. Munkájukat a Magyar Jégkorong Szövetség Versenyirodája felügyeli, így az új versenybírók képzését és vizsgáztatását is ők végzik. A 2024/2025-ös szezon előtt is indul képzés új versenybírók részére, Székesfehérváron extra előzetes felkészítéssel – adta hírül a klub honlapján.
Tovább...
 
„Tekerj az EFOTT-ra!” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 11.
Immár második alkalommal adott otthont Székesfehérvár a „Tekerj az EFOTT-ra!” esemény ünnepélyes megnyitójának. Szerda délelőtt mintegy 150 jelenlegi, volt és jövendő egyetemista, főiskolás kerékpározott Sukoróról a koronázóvárosba. A Városház térre érkezőket Mészáros Attila alpolgármester és Eszterhai Marcell, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke köszöntötte.
Tovább...
 
Új gasztro-kulturális tér nyitja meg kapuit hétvégén Kápolnásnyéken Nyomtatás E-mail
Írta: Ocsenás Katalin   
2024. július 10.
Új gasztro-kulturális térrel gazdagodik a Velencei-tó 2024. július 12-én: megnyílik a Halász-kastély Kastélykert Étterem. Olyan találkozási ponttá, közösségi hellyé szeretnének válni, ami méltó kiegészítője a Halász-kastély magas minőségű kulturális, turisztikai tevékenységének, értékközvetítő munkájának. A magas művészetek iránti elkötelezettséget, a kulturális turisztikai értékeket a gasztronómiai kultúra értékeivel szeretné gazdagítani a vendégközpontú vállalkozás, ahol a tradíciókra épülő vendéglátás hagyományai ötvöződnek a modern konyhával, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával.
Tovább...
 
Véradásra buzdítja a székesfehérváriakat a Vöröskereszt, hétfőn a Castrum Hotelben lesz akció Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 10.
Véradásra buzdítja Székesfehér lakosságát a Magyar Vöröskereszt Fejér Vármegyei Szervezete. Nyáron a szabadságolások miatt kevesebben jelennek meg a véradásokon, holott ilyenkor is éppúgy szükség van a vérre a betegek, sérültek ellátásához, mint az év más időszakában. Legközelebb július 15-én, hétfőn 14.00 és 17.00 óra között, majd a Fehér Palota Üzletközpontban július 19-én, pénteken 13.30 és 17.30 óra között lesz kihelyezett véradás – hangzott el a Castumban tartott sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Hogyan csalogassuk kertünkbe a sünöket? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 10.
Mit tehetünk azért, hogy a sünök beköltözzenek a kertünkbe? Mivel etessük / itassuk őket, hogyan óvjuk meg búvóhelyüket, miből készítsünk kényelmes otthont nekik?
Tovább...
 
Történetek a városról, történet a szeretet gyógyító erejéről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 10.
Várostörténeti előadással és filmvetítéssel várnak minden érdeklődőt az öreghegyi plébániára ezen a héten. Július 10-én, szerdán a székesfehérvári Rádiótelep 80 évéről dr. Demeter Zsófia történész tart előadást, majd július 12-én, pénteken ismét kinyitja kapuját a családi kertmozi.
Tovább...
 
Államilag gondozott gyerekeket segített a Nissan mintegy 130 laptoppal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 10.
Állami gondoskodásban élő gyermekeket ajándékozott meg összesen 131 laptoppal a Nissan Regional Business Services. A támogatás átadására ünnepélyes keretek között, a székesfehérvári Városháza Dísztermében került sor kedden délután. Az adományozó cég megjelent munkatársainak a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány kuratóriumi elnöke, Deresné Tanárki Mária fejezte ki köszönetét a nagylelkű ajándékért.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 20972