Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hogyan válhat érdekessé a Katonai Emlékpark-Nemzeti Emlékhely?? – online kérdőív Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 11.
Hogyan válhat érdekessé a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely az aktív turizmus számára? Ebben a témakörben indítottak online felmérés közösségi oldalukon, ahol a kérdésekre február 12-ig várják a válaszokat.
Tovább...
 
Február 26-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia Ösztöndíjakra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 11.
Székesfehérvár ismét meghirdette a városi fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait. A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, valamint a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók február 26-ig igényelhetik az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjat, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjat, illetve az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjat.
Tovább...
 
Jótékonysági bált rendeztek a Viktória Rehabilitációs Központ javára Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. február 10.
A Mozgássérültek Viktória Rehabilitációs Alapítványa számára rendeztek jótékonysági jelmezes mulatságot a Szent István Művelődési Házban pénteken este. A bálon a Chameleon Zenekar lépett fel és görög táncokkal érkezett a Sirtaki Táncegyüttes, továbbá Zsiga Edward bűvészmutatványai is színesítették az estét, melynek díszvendége Schäffer Erzsébet író-újságíró volt.
Tovább...
 
MCC Vitázz! – hét csapat versengett a döntőbe jutásért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. február 10.
Hét csapat mérte össze tudását az MCC Vitázz! Kárpát-medencei középiskolás vitaverseny székesfehérvári regionális fordulójában. A kétnapos eseményen a középiskolások több témakörben mutatták be, mennyire mozognak otthonosan a formális vita világában. A közéleti témakörökben hogyan alkalmazzák az érveléstechnika mesterségét. A verseny lehetőséget adott arra is, hogy erősítsék vitázói képességüket és bővítsék általános ismereteiket.
Tovább...
 
A digitális világ megismerése – új, ingyenes szakköröket indít az Alba Innovár Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 10.
Csütörtökön délelőtt az ÖKK stábja az Alba Innovár Digitális Élményközpontban járt, ahol Füki Gyula oktató „adott ízelítőt” az intézmény jövő héten induló szakköreiből. Ezeken túl az Innovár továbbra is várja az osztályok, csoportok jelentkezését, hogy részleteiben, a hétköznapi használaton túl is megismertessék a fiatalokkal a digitális világot.
Tovább...
 
Éjszakai Tigris – szombaton újra társasjáték a Királykút Emlékházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
Az idén 10 éves Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub február 10-én, szombaton 15.00 órától rendezi e havi éjszakai társasjátékozását. Kezdő és haladó játékosokat egyaránt várnak az egészen éjfélig tartó társasozásra a Királykút Emlékházba.
Tovább...
 
Tulipán – színházi előadás transzgenerációs bonyodalmakkal szombaton az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 10.
A budapesti KV színház előadásában láthatják a nézők a Tulipán című darabot február 10-én, szombaton 19.00 órától az Igézőben. A transzgenerációs bonyodalmakat vizsgáló, derűs előadásra a helyszínen lehet jegyet venni, illetve Messenger üzenetben rendelni.
Tovább...
 
A szebbik nem gyógyító praktikái – szombaton Lencsés Rita tart előadást a Fekete Sas Patikamúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
Lencsés Rita gyógynövényszakértő február 11-én, vasárnap 16.00 órakor a gyógynövények egy újabb felhasználási módját mutatja be az érdeklődőknek. A Fekete Sas Patikamúzeumban ezúttal arról lesz szó, mely gyógynövények segíthetnek a tipikus női problémákon.
Tovább...
 
Farsangi álarcos mulatság szombaton Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fiáth Beáta   
2024. február 10.
Jelmezes farsangi mulatságba várja a családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ február 10-én, szombaton az Öreghegyi Közösségi Házba. A 16 órakor kezdődő eseményen farsangi álarcot készíthetnek a résztvevők, akiket csillámtetoválás és arcfestés is vár, emellett Andi bohóc interaktív műsora és a Batyu Színház mesejátéka is szórakoztatja a közönséget. A mulatságra a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon váltható belépő – felnőttek számára a rendezvény ingyenes. Belépés csak jelmezben vagy maszkban.
Tovább...
 
Tájékoztatót tartottak az új konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok gyűjtéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 09.
Február 1-jétől Székesfehérváron is elindult a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok gyűjtése. Az új rendszert fokozatosan vezetik be, a Depónia Nonprofit Kft. pedig már el is kezdte a gyűjtőedények kiosztását a program első ütemében résztvevő 10.000 háztartásnak. Pénteken délelőtt a Városháza Dísztermében a közös képviselők és az önkormányzati képviselőknek tartottak tájékoztatót a gyűjtésről.
Tovább...
 
Szombati kézművesség a fehérvári könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 09.
Két székesfehérvári könyvtárban is szerveznek kézműves programot február 10-én, szombaton. A Mészöly Géza utcai intézményben medvemakettet, a Széna tériben pedig mutatós poháralátétet lehet készíteni. A belépés mindkét foglalkozásra díjtalan.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 19959