Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Orsiékszer – A Mi Udvarunk Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 26.
Kiállítás, workshop, vásár és koncert várja A Mi Udvarunk négynapos programsorozat látogatóit. Az Orsiékszer a Széchenyi utca 77. szám alatt kitárja kapuit a látogatók előtt szerdától vasárnapig 9-13 és 15-20 óra között. Az Udvarban megtekinthetők Čech Gábor fémszobrász alkotásai, majd a minifesztivált július 31-én, vasárnap 18 órakor a Los Andinos koncertje zárja. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Bevezetik az időalapú elektronikus jegyeket és bérleteket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 26.
Augusztus elsejétől megváltoznak a helyi buszközlekedésben kapható jegyek és bérletek típusai, illetve azok díjai Székesfehérváron. Bevezetik az időalapú elektronikus jegyeket és bérleteket: lesz 90 perces, 24 órás és 72 órás jegy, emellett megjelennek a 15, 30 és 90 napos bérletek is, melyeket online, okostelefonon lehet megvásárolni. Az azonos érvényességi időtartamú mobilbérletek a mai papírbérletek árával egyeznek majd meg, a papíralapú jegyek és bérletek ára pedig átlagosan 20 százalékkal növekszik majd. A bérletvásárlási időszak most július 26. helyett augusztus 1-jén kezdődik!
Tovább...
 
Péntekig lehet jelentkezni a Székesfehérvári Civil Napra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 26.
A társadalmi kapcsolatok erősítését és a közösségi megjelenési lehetőségek bővítését célozza a Székesfehérvári Civil Nap rendezvénye. A város Önkormányzata idén szeptember 10-én rendezi meg a programot, immár hagyományosan a Zichy ligetben. Az eseményre már mostantól várják a székesfehérvári civil szervezetek jelentkezését, amelyek a regisztráció mellett támogatásra is pályázhatnak a kitelepüléshez. A részvételre jelentkezés határideje július 29-e, péntek 12 óra.
Tovább...
 
Vasárnapig várják a számlálóbiztosok jelentkezését Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 26.
Számlálóbiztosok jelentkezését várja a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal az október 1-je és november 28-a között zajló népszámlálásra. A biztosok többek között adatfelvételt végeznek, ellenőrzik a címeket és lakóegységenként kérdőívet töltenek ki tableten, melyet a Központi Statisztikai Hivatal biztosít. Jelentkezni július 31-ig a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet.
Tovább...
 
Árpád-kori esték: művészet kontra tudomány Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 26.
Pénteken délután folytatódik az Árpád-kori esték rendezvénysorozat, ezúttal Egerházi Attila, a Székesfehérvári Balett Színház igazgatója és Pokrovenszki Krisztián, a Szent István Király Múzeum igazgatója tart előadást az Aranybulláról, művészi és tudományos vonatkozásban.
Tovább...
 
Minden, amit az alacsony vérnyomásról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2022. július 26.
Mikor beszélünk alacsony vérnyomásról? Mi állhat e probléma hátterében? Mit tehetünk a vérnyomás emelése érdekében? Erről lesz szó az alábbi cikkben.
Tovább...
 
Szemölcs, köhögés, emésztési zavarok: szinte mindenre jó a tyúkhúr Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. július 26.
Ha már oly’ sok gaznak nevezett tyúkhúr terjeszkedik a kertedben, hogy már a baromfi is undorral néz rá, mert annyit evett belőle, akkor se csüggedj! A tyúkól helyett vidd a konyhádba, és fogyaszd el az egészséged érdekében!
Tovább...
 
Családi délután Alsóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 26.
Tudomány, környezetvédelem és hangszerismeret egyben – zenés élményprogrammal várja a családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ július 30-án, szombaton 15 órától a Szárcsa utcai Alsóvárosi Közösségi Házban.
Tovább...
 
A szerelem nem szégyen - zenés előadás az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. július 26.
Zenés színházi előadást láthatnak pénteken az Öreghegyi Közösségi Házba ellátogatók. A két fiatal egymásra találásáról szóló műben – a régi idők filmslágereinek segítségével – valóságos időutazásra invitálják a közönséget.
Tovább...
 
Tárogató művészet élőben Székesfehérvár Országzászló terén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. július 26.
560. Hétvezér Est - Tárogató művészet élőben Székesfehérvár Országzászló terén.
Tovább...
 
Megkezdődött a X. Székelyföldi Varga Sándor Verstábor Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2022. július 25.
Tizedik alkalommal találkoztak a székelyföldi Csíkcsomortánban, a Varga Sándor Verstábor fiataljai. Az idei találkozó jelmondata: „Azt keressétek, ami összeköt!” A hagyományokhoz hűen a Nagy-Magyarország területéről érkezett fiatalok idén is irodalmi, zenei program kavalkádban mélyülhetnek el. A verstábor fókuszában a Tamási Áron-emlékévben, a legendás székely író születésének százhuszonötödik évfordulója lesz, tisztelegve az író életműve előtt, míg a másik kiemelt programpont, emlékezés Trianonra, nemzeti sorstragédiánkra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 17196