Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Őszi immunturbó Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. október 09.
ImageAz őszi náthás, megfázásos tüneteket, egészségügyi problémákat sokszor a gyenge immunrendszer okozza.
Tovább...
 
Nem csak a nátha állhat a visszatérő arcüreggyulladás mögött Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. október 09.
ImageAz őszi-téli hónapokban gyakori panasz az arc egyik, vagy mindkét oldalán jelentkező fájdalommal járó arcüreggyulladás. Kiváltó oka az esetek többségében valamilyen felső-légúti fertőzés, ám visszatérő panaszok esetén érdemes felderíteni a krónikus arcüreggyulladás egyéb lehetséges okait – például orrsövényferdülés, orrpolip, allergia, fogászati probléma – is.
Tovább...
 
Így védekezzünk a csalóktól, ha pénzt küldünk Nyomtatás E-mail
Írta: Tölgyi Krisztina   
2018. október 09.
ImageMinden negyvenedik magyar pénzküldőt csalók próbálnak meg átverni, ezért a pénzküldőket fenyegető legjellemzőbb csalási formák ellen dolgozott ki tanácsokat a Corner Group, a MoneyGram nemzetközi személyközi pénzküldő szolgáltató partnere. A külföldi csalók, különböző álhírekkel, trükkökkel és megtévesztéssel próbálják az áldozatukat rávenni arra, hogy készpénzt küldjenek számukra, ezért fontos, hogy trükkjeiket ismerjük és védekezni tudjunk ellenük.
Tovább...
 
Papsajt - az egyik legjobb köhögéscsillapító Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. október 08.
ImageUtak mentén, elhagyatott, romos épületek romjain, omló kerítések tövében is megterem a papsajt, melyet hörghurut, köhögés, rekedtség, mandula- és gégegyulladás, gyomor- és bélfekély gyógyítására is használhatunk.
Tovább...
 
Megújult a „kis” Pozsonyi Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 08.
ImageA műszaki átadással ért véget a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út – Nagyszombati út közötti szakaszon. Az önkormányzati forrásból megvalósult, közel 200 millió forintos fejlesztés során megújult az útburkolat, a járda, valamint a csapadékvíz-elvezető.
Tovább...
 
Nőgyógyászati szűrőnap volt a CSNK-ban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 08.
ImageNyílt nőgyógyászati szűrőnapot rendeztek ma a székesfehérvári Család- és Nővédelmi Központban. A vizsgálatokra elsősorban azokat a 25 és 55 év közötti hölgyeket hívták, akik még nem vizsgáltatták meg magukat, vagy a legutóbbi szűrésük óta 2-3 év eltelt.
Tovább...
 
Falfestőverseny a Széna Tériben Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 08.
ImageÚj tornacsarnoka külső falának díszítésére hirdetett falfestő versenyt a Széna Téri Általános Iskola. A „Székesfehérvár, a sportok városa” versenyen nyolc általános iskola 3-4 fős csapatai mérte össze művészi tudását a sportos témájú alkotások megvalósításával.
Tovább...
 
Jól küzdöttünk az első játéknapon Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2018. október 08.
ImageNem tudott győzelemmel rajtolni a MÁV Előre SC az NB I-es férfi röplabda-bajnokságban. A vendég Pénzügyőr 3:0-ra nyert Székesfehérváron.
Tovább...
 
Fehérvár Fényei – összefogás a hontalan és bántalmazott állatokért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 05.
ImageFehérvár Fényei mottóval szombaton ismét megszervezik a hagyományos belvárosi fáklyás felvonulást az állatok világnapja alkalmából. A HEROSZ Fehérvári Állatotthona és a Dog Garden Kutyapanzió, Kutyanapközi és Kutyaiskola közös programja szombaton 17.50 órakor a Szent István téren kezdődik, és az Országalmánál zárul gyertyagyújtással és fényfestéssel.
Tovább...
 
Odaveszett háborús költőtől az egyszerű közlegényig Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 05.
Kevés Kárpát-medencei magyar család van, akiket ne sújtott volna valamilyen formája a hadifogságnak. Apák, fiúk, testvérek százezrei tűntek el a lágerek bugyraiban. Margittai Gábor és Major Anita multimédiás vándorkiállítása az első világháború elfeledett szürke hőseinek kíván emléket állítani.
Tovább...
 
Szakértői kerekasztal a vasúti alépítményekről Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. október 05.
ImageA vasúti alépítmény károsodásai, védelme, felújítása, gondozása, diagnosztikája témakör szerepelt a V4 vasutak infrastruktúra szakértőinek székesfehérvári értekezletén. Az alépítményi szakértői „kerekasztalra” ezúttal a cseh és szlovák vasutak munkatársai érkeztek, akik a megbeszéléseket követően ismerkedtek meg Székesfehérvár nevezetességeivel.
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9901 - 9911 / 20360