Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jövő hétfőn ismét Apaklub Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 05.
Jövő hétfőn ismét Apaklub: az első foglalkozás az elismerés erejéről fog szólni. A moderátor Németh Ádám háromgyermekes apa, pedagógus lesz, szeretettel várják a gyakorló és leendő apukákat is, hogy a közös gondolkodással szerezzenek új inspirációt. A Szent Gellért Hotelben szervezett program ingyenes, de előzetesen kell jelentkezni.
Tovább...
 
Hetvenen bridzseznek szombaton a vándorkupáért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 05.
Ismét nemzetközi bridzs páros versenyt rendez a Bridge Club Székesfehérvár, összesen hetven résztvevővel. A Székesfehérvár Open már hagyományos megmérettetésén a Megyei Művelődési Központban délelőtt kezdődnek a fordulók, az eredményhirdetés 16.30 órakor lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Kezdődő szivárgás miatt javítják a gázvezetéket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 05.
ImageKezdődő gázszivárgást észleltek az E.ON szakemberei Székesfehérváron, a Seregélyesi út 82. szám előtt. A cég október 8-tól, jövő hétfőtől kezdi a javítást, amely várhatóan két hétig tart, ezalatt forgalomkorlátozásra kell számítani. A gázszolgáltatás többségében zavartalan lesz, mindössze a tényleges hibaelhárítás idejére, néhány órára szünetel az ellátás. Erről az érintett lakókat és a cégeket értesítik.
Tovább...
 
Spanyol est, raktártúra, könyves vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 05.
ImageAz Országos Könyvtári Napok székesfehérvári programsorozata pénteken Spanyol esttel folytatódik a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Október 7-én, a hét utolsó napján pedig a Könyves Vasárnap színes programjaival várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Ünnepelj velük a téren! Nyomtatás E-mail
Írta: Berdó-Kovács Erika   
2018. október 04.
Családi programmal nyitja meg kapuit pénteken a Székesfehérvári Család és KarrierPont. A felnőttek megismerhetik az iroda szolgáltatásait, a gyermekeket pedig lufihajtogató bohóc, koncert és a Játékkészítő Műhely foglalkozásai várják.
Tovább...
 
Célegyenesben a Sóstói Stadion felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 04.
A műszaki átadás után a használatbavételi engedélyeztetési eljárás is megkezdődött a Sóstói Stadionban. A nagyberuházás szervesen kapcsolódik ahhoz a városrészi rehabilitációhoz, amelynek keretében megmentette a város a Sóstó Természetvédelmi Területet, parkolók létesültek, valamint utak és sétányok újultak meg – XXI. századi színvonalon összefonva technológiát és természetet.
Tovább...
 
Erős zajhatással járó gyakorlat lesz csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 04.
ImageKatasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak a Nagysándor József laktanya területén október 4-én, csütörtökön a délelőtti órákban.
Tovább...
 
Magyar és szerb békefenntartókat ünnepeltek a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 04.
ImageAz ország egyik legrégebbi katonavárosának, Székesfehérvárnak a főterén rendezték az ENSZ Ciprusi Békefenntartó Misszió magyar és szerb katonáinak a visszafogadó ünnepségét.
Tovább...
 
Fazekas szakmai nap pedagógusoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. október 03.
„Kis korsó, nagy korsó, torkomat újító, ruhám rongyosító” címmel szervez szakmai napot a Fejér Megyei Művelődési Központ és a M-ART egyesület pedagógusoknak, óvónőknek, közművelődési és közgyűjteményi szakembereknek 2018. október 19-én a csákvári Vértes Múzeumban. A rendezvényhez bárki csatlakozhat; a program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Elkészült a Budai út és a József Attila utca parkolóinak felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 03.
Megtörtént a műszaki átadása a Budai út 92-100. közötti szervizút- és parkolófelújításnak, illetve megújult a József Attila utca belső szervizútja is. A 42,2 és 62 millió forintos beruházások 100%-ban önkormányzati finanszírozásból valósultak meg, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ÚT 2017-19 programja keretében.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a macskák karmát is le kell vágni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 03.
ImagePersze, csak akkor, ha a cicus nem tudja kellőképpen koptatni. A túl hosszú karom folyamatos fájdalmat okozhat az állatnak, és a lába is deformálódhat!
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9912 - 9922 / 20360