Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újra sárkányhajók veszik be a Csónakázó-tavat Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 27.
Újra sárkányhajósok veszik birtokba a Csónakázó-tavat. A sárkányhajó sportban, az idei utolsó, szezonzáró összecsapásra szeptember 28-29. között kerül sor a XIII. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál és Nebuló Kupán.
Tovább...
 
Hétfőtől megnyitják a Csíkvári út eddig lezárt szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 27.
Hétfőtől, október 1-jétől megnyitják a gépjárműforgalom előtt a Csíkvári út eddig lezárt szakaszát, de a helyi járatos autóbuszok három héten át még a Homoksori terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Kerüljön minőségi magyar termék az asztalra! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 27.
ImageAz agrárgazdaság minőségi fejlesztése szellemében rendezik meg negyedik alkalommal, szeptember 28-29-én a Fejér Megyei Helyi Termék Konferencia és Mustrát. A két napos szakmai és vásári rendezvényt idén is a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezete és a Jancsárkert Piac és Közösség Közhasznú Egyesület szervezi Székesfehérváron.
Tovább...
 
Rekord látogatószám a Városi Strandon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 27.
ImageRekordszámú látogató vette igénybe a megújult Városi Strand szolgáltatásait idén nyáron, derült ki a Városgondnokság által összeállított statisztikából.
Tovább...
 
Új iskolaudvar társadalmi összefogással Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 27.
ImagePéldaértékű társadalmi összefogással újult meg a Munkácsy Mihály Általános Iskola udvara. Hárommillió forintos beruházást valósítottak meg a nyár folyamán a Metalobox Kft., a szülői közösség, az Innoplace Kft., a Platzbau Kft. és a Denso Gyártó Magyarország Kft. támogatásával. A cégeknek Tóth Péter igazgató, Török Szabolcs tankerületi igazgató és az iskolások mondtak köszönetet táncműsorukkal.
Tovább...
 
Cseréljem vagy javítsam…? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 26.
ImageMeddig kell kitartani egy akadozó kapcsolatban és mikor jött el az a pillanat, amikor venni kell a kalapot és futni? Hogyan lehet helyreállítani egy megingott kapcsolatot? Nehéz kérdésekre kaphatnak őszinte válaszokat azok, akik részt vesznek dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeuta előadásán 2018. november 15-én, csütörtökön 18 órakor a Művészetek Háza színháztermében.
Tovább...
 
Láposi Réka kapta a Pro Theatro-díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. szeptember 24.
ImageA Vörösmarty Színházban a 2018/2019-es színházi évadot nyitó előadáson adta át dr. Cser-Palkovics András polgármester a „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díjat. A Székesfehérvár Önkormányzata által alapított elismerést a Vörösmarty Színházban a kollégákért és a közönségért, valamint a tehetséggondozásban végzett munkájának, a beavató színházi foglalkozások megszervezésének elismeréseként vehette át Láposi Réka.
Tovább...
 
„Adassék tisztelet a katona eszménynek!” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Csordás Csilla   
2018. szeptember 24.
ImageA Honvéd Hagyományőrző Egyesület második országos találkozójának idén Székesfehérvár adott otthont. A tíz tagszervezet mellett a bajtársi körök képviselői is részt vettek a Városháza Dísztermében tartott rendezvényen, amelyen a több évtizedes tevékenységekről és célokról is szóltak – megteremtve a közösségépítés és az együtt gondolkodás lehetőségét.
Tovább...
 
Mozgással és szűrésekkel az egészség védelmében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 23.
ImageSzűrővizsgálatokkal, életmód-tanácsadással, tornákkal és kóstolókkal várták az érdeklődőket a hatodik öreghegyi Egészségnapon.
Tovább...
 
Őszköszöntő Tóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. szeptember 23.
A városrész megújult közösségi terén tartották a hagyományos őszköszöntő rendezvényt Tóvárosban. Idén több más fellépő mellett az Irigy Hónaljmirigy lépett színpadra. Minden korosztálynak kedveztek a programokkal a szervezők. A színpadi műsor mellett egészségügyi szűrővizsgálatokkal várták a tóvárosiakat.
Tovább...
 
Bye, Bye nyár! Néhány óra alatt... Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 23.
ImagePénteken még tombolt a nyár, remek, 30 fok körüli nyugodt, napos időjárásunk volt. Szombat hajnal felé közeledve sem utalt semmi arra, hogy azok a belvárosi hőmérők, amelyek 33 fokot mutattak néhány órával korábban, vasárnap már csak 14-15-öt fognak...
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9945 - 9955 / 20349