Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Döntőjéhez érkezik az ARNYE történelmi vetélkedője Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 17.
Döntőjéhez érkezik az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület klubszervezetei számára meghirdetett újabb történelmi vetélkedő. Idén II. András uralkodása, Székesfehérvár története és a barokk év adják a témát. Hétfőn hat csapat méri össze tudását a Hiemer-házban rendezett fináléban.
Tovább...
 
Bécsy Tamás emlékülést tartottak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 17.
A 90 évvel ezelőtt született Bécsy Tamás egyetemi tanár, színháztörténész és drámatudós tiszteletére szerveztek emlékülést a Városházán. Volt tanítványai, kollégái, barátai jöttek el az eseményre, melynek nyitó előadását Róth Péter alpolgármester tartotta, kiemelve a kultúra szabadságát.
Tovább...
 
Várják a jelentkezőket az első felsőoktatási sportnapra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 17.
ImageElső ízben rendezik meg a felsőoktatási sportnapot szeptember 18-án Székesfehérváron. A város egyetemeiről várják a csapatok jelentkezését különféle sportágakban szeptember 17-ig.
Tovább...
 
A remény jeleinek felmutatása a kultúrában Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 17.
Ismét csatlakozott Székesfehérvár és a Székesfehérvári Egyházmegye a XII. Ars Sacra Fesztiválhoz. Célja a remény jeleinek felmutatása a kultúrában és a művészet eszközeivel segíteni Európát, hogy visszataláljon zsidó-keresztény gyökereihez. A fesztivált Olasz Ferenc Balázs Béla-díjas fotográfus filmjének vetítése után fotókiállításának megnyitója követte.
Tovább...
 
Elektromos autók napja Fehérváron - Nálunk menő a jövő! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 17.
Menő jövő! mottóval a Várkörúton és a Rákóczi úton rendezték meg az elektromos járművek napját. Ez volt a szeptember 16-21-a között zajló Európai Mobilitási Hét nyitó eseménye. Az elektromos autózás, az új modellek iránt érdeklődők megismerkedhettek a jelenleg elérhető járművek kínálatával,autókkal és robogókkal egyaránt, sőt, tesztvezetésre akár ki is próbálhatták az 21. század kínálta legmodernebb technológiákat.
Tovább...
 
Hatodszor is megrendezték a Fehérvári Egészségpiacot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 17.
ImageAz egészséges, sportos életmód és a korszerű táplálkozás népszerűsítésére immár hatodik alkalommal rendezték meg a Fehérvári Egészségpiacot. A testünk-lelkünk gondozásáért életre hívott program szombaton délelőtt várta az érdeklődőket a Jancsárkertben.
Tovább...
 
Testvérvárosok Vására Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 17.
ImageSchwäbisch Gmünd városa és a helyi testvérvárosok egyesülete közös szervezésében idén is szeretettel és barátsággal várta a Testvérvárosok Vására programjaira az érdeklődő közönséget, amelyen Székesfehérvár kulturális sokszínűségét a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szent György Kórusa képviselte.
Tovább...
 
Digitális nagykövet lett Székesfehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Kertész Péter Arnold   
2018. szeptember 17.
Elismerték a digitális gazdaság és oktatás legkiválóbbjait: a Digitális Oktatás Nagykövete címet dr. Cser-Palkovics Andrásnak, Székesfehérvár polgármesterének ítélték. A Gyurós Tibor-díjak között egy forradalmi rákkutató módszert, mesterséges intelligencia alapú logisztikai megoldást és üzleti intelligenciára specializálódott ügyvezetőt is elismertek.
Tovább...
 
Családi egészségnap az esélyegyenlőségért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 14.
ImageSzombaton Nyílt családi egészségnapot rendeznek a Viktória Rehabilitációs Központban szűrővizsgálatokkal, játékos programokkal és az intézmény szolgáltatásainak kipróbálási lehetőségével. Az EsélyKör programjaira nemcsak a különböző fogyatékossággal élő embereket várják, hanem a családtagokat is. Mozgáskorlátozott emberek juthatnak komoly info-kommunikációs eszközökhöz: a bemutatóval és a tanácsadással egybekötött toborzó nap szeptember 20-án lesz a központban.
Tovább...
 
Menő jövő – szombaton rendezik az elektromos járművek napját Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 14.
A városlakók egészségének megőrzése és a környezetvédelem fontos feladat Székesfehérvár Önkormányzata számára. Ennek jegyében szervezik meg szeptember 15-én, szombaton Menő jövő címmel az elektromos járművek napját, amely a szeptember 16-21-e között zajló Európai Mobilitási Hét felvezető rendezvénye lesz. A Rákóczi utca és a Várkörút lezárt szakaszán az érdeklődők – érvényes jogosítvány birtokában – ki is próbálhatnak egyes modelleket.
Tovább...
 
Szabadítsd fel a képzeletedet! Gyógyulj mentálisan és fizikailag is írás közben! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 14.
ImageTudod, mi az a szabad asszociációs írástréning? És, hogy az írás képes a mentális és a fizikai állapotra is egyaránt gyógyítóan hatni? Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet felébreszteni a képzelőerőt és felszabadítani a fantáziát úgy, hogy a gátlások/félelmek eltűnése közben megérezzük a nyelv mágikus erejét, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9989 - 9999 / 20360