Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Három székesfehérvári óvoda udvara újult meg Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 13.
Idén is sikerrel folytatódott a KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program Székesfehérváron. A vállalati szféra és az Önkormányzat összefogásának köszönhetően nyáron felújították a Tolnai utcai, a Belvárosi Brunszvik Teréz és a Felsővárosi Óvoda udvarát összesen 35 millió forint értékben. A Tolnai oviban tegnap önkéntes napot tartottak a vállalatok munkatársainak részvételével, akik a tereprendezésben vettek részt, szépítették, takarították az intézmény udvarát.
Tovább...
 
Szűrésekkel és tanácsadással az egészségért Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 13.
ImageEgészségnapot rendeznek jövő szombaton délelőtt az Öreghegyi Közösségi Házban. A szűrővizsgálatok mellett életmód-tanácsadással, tornákkal és kóstolókkal várnak minden korosztályt, hogy minél több megközelítésből hívják fel a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. A preventív programról Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, valamint Haas András tagintézmény-vezető adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Napoztál már ürülékben? – És egy trópusi nyaralásért bevállalnád? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 11.
ImageHófehér homok, égbe nyúló pálmafák, lágyan ringó függőágy, meleg szellő, koktél a kézben, hűsítő tengervíz és csodás naplemente. – Ki ne álmodna erről? Azt viszont biztosan nem tudtad, hogy a trópusi turistaparadicsomok finom szemcsés, fehér homokja nagyrészt a papagájhal ürülékéből áll.
Tovább...
 
67 évesen is kirobbanó formában – Buteyko légzéstechnikával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 11.
ImageTudtad, hogy van olyan módszer, amely megszünteti a túllégzést, normalizálja a test szén-dioxid szintjét, biztosítja a szabad légutakat, a sejtek jó oxigénellátását és megerősíti az immunrendszert? – Így segít az asztma, az allergia, a magas vérnyomás, a horkolás, a krónikus fejfájás és a pánikbetegség gyógyításában is. – Ha érdekelnek a részletek, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Kedden kezdődik az állagmegóvási munkák második üteme Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. szeptember 11.
ImageMától folytatódnak a Gyümölcs utcában található, közel száz éves platánfák megmentésére kezdett munkálatok. A Martinovics utca és Pirosalma utca közötti szakaszon dolgoznak majd a szakemberek kedden reggeltől.
Tovább...
 
Ösztöndíj pályázat középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 11.
ImageIsmét meghirdette a fehérvári diákok tanulmányi előmenetelét segítő ösztöndíj pályázatait Székesfehérvár Önkormányzata. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj Pályázat és az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat a mostani kiírásban kiegészült az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj Pályázattal. Az öt hónapra szóló támogatásokra szeptember 28-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Elkezdődött a kosaras bérletek árusítása Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. szeptember 11.
ImageMegkezdte a bérletek árusítását az új kosárlabda-szezonra az Alba Fehérvár. A Gáz utcai sportcsarnokban zajlik a héten a bérletárusítás, fontos tudnivaló azonban, hogy az adatvédelmi rendeletben előírtaknak megfelelően minden bérlet megvételéhez ki kell tölteni az adatkezelési nyilatkozatot, amely letölthető a klub honlapjáról is.
Tovább...
 
Szabadítsd fel a képzeletedet! Gyógyulj mentálisan és fizikailag is írás közben! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. szeptember 11.
ImageTudod, mi az a szabad asszociációs írástréning? És, hogy az írás képes a mentális és a fizikai állapotra is egyaránt gyógyítóan hatni? Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet felébreszteni a képzelőerőt és felszabadítani a fantáziát úgy, hogy a gátlások/félelmek eltűnése közben megérezzük a nyelv mágikus erejét, akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Újra kinyitott a városi uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. szeptember 10.
ImageA Városgondnokság munkatársai idén is elvégezték a nyári, szokásos karbantartást és felújítást, így szombat óta újra várja a vendégeket a Csitáry G. Emil Uszoda.
Tovább...
 
Negyven tűzoltónak biztosít munkát az Alba Tűzőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 10.
ImageMunkahelyteremtő vállalkozást hozott létre a Fehérvári Tűzoltó Egyesület az Alba Tűzőrség megalapításával, amely negyven tűzoltónak biztosít munkát.
Tovább...
 
Velencén táborozott a Székesfehérvári Diáktanács Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 10.
Velencén, a Székesfehérvári Gyermek- és Ifjúsági Táborban tartotta évadnyitó összejövetelét a Székesfehérvári Diáktanács. A tanulók érdekképviseleti csoportjának fontos feladata a csapatépítés mellett a tanév feladatainak áttekintése és a tisztújítás előkészítése volt. A táborban látogatást tett Székesfehérvár polgármestere is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10000 - 10010 / 20349