Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Közel 70 milliárd forintos beruházás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely, Gáspár Péter, Kész-Varga Mónika   
2017. július 06.
ImageCsepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese, Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese, valamint dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a Hiemer-házban tartottak közös sajtótájékoztatót a Modern Városok Program keretében megvalósuló székesfehérvári fejlesztésekről.
Tovább...
 
Székesfehérváron a legkedvezőbb az üzleti környezet a Világbank szerint Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 29.
ImageSzékesfehérváron ismertették a „Doing Business az Európai Unióban 2017: Bulgária, Magyarország és Románia” felmérés eredményeit, melynek során a Világbank az üzleti és szabályozási környezetet vizsgálta a három ország 22 nagyvárosában.
Tovább...
 
SZIGETELNI HITELBŐL IS MEGÉRI Nyomtatás E-mail
Írta: Boros Panna   
2017. június 27.
ImageMég hitelből is érdemes elvégeztetni hőszigetelést, mivel már léteznek olyan pénzügyi konstrukciók, melyek önerő nélkül igényelhetőek családi házak energiahatékonysági korszerűsítésre is. Ennek köszönhetően a hőszigetelés elérhetővé válik azok számára is, akik energiaszegénységben élnek. Mivel már a homlokzati és tető szigetelés alkalmazásával akár 40%-kal csökkenthető a rezsiköltség, a hőszigetelés önfinanszírozó lesz, vagyis az azzal elért megtakarítás fedezheti akár egy, a szigetelés finanszírozására felvett hitel törlesztését is.
Tovább...
 
NAV: behajthatatlan? Újravizsgálva! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. április 17.
ImageAz elmúlt évben az adótartozások behajtására 538 227 esetben indított végrehajtást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A hatalmas szám ellenére 35 százalékkal kevesebb esetben, mint 2015-ben, amikor 826 619 alkalommal nyúlt az adóhatóság ehhez az eszközhöz.
Tovább...
 
Több, mint 1,8 milliárd forint fejlesztésre és karbantartásra Nyomtatás E-mail
Írta: Egyházi Nikoletta   
2017. április 07.
ImageÜzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet és az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése – ezek a célok vezérlik az E.ON csoport hálózati elosztó társaságát. A Székesfehérvári Üzem területén 2017-ben több mint 440 különböző volumenű fejlesztés várható; villamos- és gázvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki saját beruházásban a szolgáltató.
Tovább...
 
Egy lift is sokat dob a lakás árán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. március 30.
ImageLakáseladók számára sokszor okoz fejtörést pontosan meghatározni ingatlanuk piaci értékét. Kevés objektív támpont áll rendelkezésükre az eligazodáshoz, ezért a legtöbb esetben akár több millió forinttal túlárazzák lakásukat.
Tovább...
 
A költségvetésről tájékoztatták az FMGYSZ elnökségét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. március 14.
ImageA Városházán tett látogatást tegnap délután a Fejér Megyei Gyáriparok Szövetségének elnöksége. A dr. Cser-Palkovics András polgármester és Égi Tamás alpolgármester részvételével rendezett találkozón tájékoztató hangzott el Székesfehérvár 2017. évi költségvetéséről, a város gazdasági helyzetéről, a fejlődés lehetőségiről és annak feltételeiről.
Tovább...
 
Óvodafelújítások az Ybl Miklós intézményfelújítási program keretében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. február 08.
ImageDr. Cser-Palkovics András polgármester pénteken benyújtott városi költségvetési javaslatából kiderül, hogy az Önkormányzat a 2017-es évben 290 millió forintot tervez óvodafelújításra költeni. Ha a Közgyűlés elfogadja Székesfehérvár költségvetését, 9 óvodában 1300 kisgyermek elhelyezési körülményei javulnak.
Tovább...
 
Nemzetgazdasági szempontból kiemelt fehérvári fejlesztések Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. január 16.
ImageÚjabb fontos döntést hozott Magyarország Kormánya, amellyel gyorsabbá és egyszerűbbé válhat a Székesfehérváron tervezett nagyberuházások előkészítése. Az Alba Aréna multifunkcionális csarnokot, a kórházfejlesztést, a középiskolai campust, valamint az Árpád-ház Programot érinti a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet – ezeket a fejlesztéseket nyilvánították nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyekké.
Tovább...
 
2017 ingatlanpiaca  továbbra is bővülés várható? Nyomtatás E-mail
Írta: Ingatlannet   
2017. január 05.
ImageA hazai ingatlanpiac több mint két éve van lendületben, 2014-ben az árak, 2015-ben a forgalom, idén pedig az újlakások kerültek előtérbe. Tekintsük át, milyen tendenciák nyilvánultak meg 2016 lakáspiacán, illetve mi várható 2017- ben.
Tovább...
 
Cafetéria, minimálbér, adómentes óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. január 04.
ImageAz új év számos változást hozott magával 2017-ben is. Többek között emelkedik a minimálbér, több mint 4 millió munkavállaló kaphat a cafetéria részeként, kedvezményes adózás mellett 100 ezer forintot készpénzben, adómentes lesz a bölcsődei mellett az óvodai szolgáltatás és az óvodai ellátás, valamint a társasági adó mértéke egységesen 9 százalékra mérséklődik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 1093