Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Fókuszban a költségvetés a Fehérvári Szenátus ülésén Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. február 10.
ImageA Városházán tartotta soros ülését a Fehérvári Szenátus. A nyolctagú tanácsadó testület Székesfehérvár 2016. évi költségvetésének tervezetét ismerhette meg, amelyben minden eddiginél magasabb, 48,6 milliárd forint kiadási főösszeg szerepel. A büdzsé tervezetét Székesfehérvár gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere, Égi Tamás, valamint Mészárosné Jasztrapszky Regina, a Polgármesteri Hivatal gazdasági igazgatója mutatta be a Fehérvári Szenátusnak.
Tovább...
 
Költségvetési tervezet 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 08.
ImageElkészült Székesfehérvár 2016. évi költségvetésének tervezete, amely minden eddiginél magasabb, 48,6 milliárd forint kiadási főösszeggel számol. Az előkészítésért felelős dr. Bóka Viktor jegyző pénteken adta át a javaslatot dr. Cser-Palkovics Andrásnak, hogy Székesfehérvár polgármestere benyújthassa azt a képviselőtestületnek.
Tovább...
 
CSAK MINDEN 5. MAGYAR OTTHON SZIGETELT MEGFELELŐEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 02.
Az év leghidegebb hónapjában, januárban a magyar családok 54%-a átlagosan 25-30 ezer forintot, 11%-a pedig 30-40 ezer forintot költött fűtésre, 12%-uk esetében viszont ez a kiadás a 45-50 ezer forintot is elérte vagy meghaladta. A magas fűtési költségek ellenére a magyar családok 79%-a nem, vagy nem megfelelően szigetelt ingatlanban lakik és mindössze 21%-ának otthona szigetelt teljes körűen, azaz a falakon és a tetőtérben is – derült ki a Knauf Insulation és a Szeretlek Magyarország közös felméréséből.
Tovább...
 
AKÁR A HASZNÁLT LAKÁSOK PIACÁNAK FELÉT IS ÉRINTHETI A CSOK Nyomtatás E-mail
Írta: Gergely Anna Boglárka   
2016. január 29.
Image2016 elején a hírek zöme a CSOK körül forog, amelynek hatása már most érződik az ingatlanpiac kereslet-kínálati oldalán. A Családok Otthonteremtési Kedvezményének megfelelő eladásra kínált új házak és lakások száma hirtelen megugrott.
Tovább...
 
Székesfehérvári ingatlanok a CSOK igénybevevőinek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 28.
ImageA 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény sokak számára ad lehetőséget, hogy új lakást vagy házat vásároljanak, azonban az ingatlanpiac fellendülése következtében a drágább családi házak kiesnek a korlátozó kritériumok miatt.
Tovább...
 
Startup Europe Week Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 28.
Image2016. február 1-5. között több mint 40 ország több mint 200 városában zajlanak a Startup Europe Week - SEW rendezvényei. A székesfehérvári rendezvényre február 3-án kerül sor az Albacomp Innovációs Centrumban.
Tovább...
 
Februárban érkezik a Főgáztól az első számla Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 28.
ImageA FŐGÁZ székesfehérvári ügyfélszolgálati irodájában tartott sajtótájékoztatót a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára a lakossági fogyasztók év elején megtörtént átvételével kapcsolatban. Január elsejétől összesen 610 ezer ügyfelet vett át a FŐGÁZ az E-on-tól. A szolgáltató megerősített ügyfélszolgálattal áll a fogyasztók rendelkezésére, Fehérváron a Budai út 49-51. szám alatt (Budai kapu társasház üzletsora)
Tovább...
 
Költségvetési egyeztetés a képviselőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 21.
ImageSzékesfehérvár 2016. évi költségvetési terveiről egyeztetett szerdán délután a közgyűlés tagjaival dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Alba Pack 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. január 20.
„A csomagolás jövője” címmel tartottak konferenciát a Városházán. A csomagolástechnikai szakmai fórum ötletgazdája és egyben főszervezője az a székesfehérvári székhelyű Adu Alba Kft., akik idén májusban a Csomagolási Világszövetség legrangosabb díját vehetik át.
Tovább...
 
14,5 milliárd forint adóbevétele van a városnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. január 20.
ImageA Városházán ismertették a 2015. évi helyi adóbevételek alakulását. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Égi Tamás alpolgármester és dr. Bóka Viktor jegyző tájékoztatójából kiderült, hogy Székesfehérvárnak 14,5 milliárd forint adóbevétele van. Ennek legnagyobb részét a helyi iparűzési adó teszi ki, amiért a városvezetés köszönetét fejezte ki a gazdaság szereplőinek és a munkavállalóknak.
Tovább...
 
Fehérváron is jelentősen megnőtt a lakáshirdetések száma Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 13.
ImageSokat mond az amúgy is élénkülő ingatlanpiacról az-az adat, hogy a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről szóló kormányzati intézkedések bejelentése óta jelentősen, 64 százalékkal megnőtt a magánszemélyek által feladott ingatlanhirdetések száma az ingatlan.com adatai alapján. További érdekes adat, hogy Budapest után Székesfehérváron a legmagasabbak az árak, a városban átlagosan 380 ezer forint a lakások négyzetméterára.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 111 - 121 / 1148