Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
A kukoricát sem kímélte a tavaszi fagy Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2016. május 05.
ImageA kukorica is fagykárt szenvedett az elmúlt napokban több térségben. Mint Takács Géza, a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke elmondta: a késői fagy okozta sérülésből többségében képesek lesznek regenerálódni a növények, azokon a területeken lehet nagyobb gond, ahol rossz minőségi vetőmag került a földbe, vagy technológiai hibák fordultak elő vetésnél.
Tovább...
 
Okostelefonok: zuhanóban az Apple Nyomtatás E-mail
Írta: MTI / MMonline / Média24   
2016. május 03.
ImageAz első negyedévben megállt az okostelefon-eladások növekedése, a nagy gyártók közül az Apple-nél látványos visszaesés volt. A meghatározó piaci szereplők között újabb ázsiai cégek tűntek fel, a legtöbb készüléket az első három hónapban is a Samsung értékesítette.
Tovább...
 
1,9 milliárd forintos beruházás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Egyházi Nikoletta   
2016. április 28.
ImageÜzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet, az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése – ezek a célok vezérlik az E.ON csoport hálózati elosztó társaságait. 2016-ban különböző fejlesztések várhatóak a megyében: villamos- és gázvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki saját beruházásban a szolgáltató. A karbantartási, fejlesztési munkálatok már elkezdődtek és összesen 3580 millió forint értékben valósulnak meg.
Tovább...
 
Pénz, de honnan? - konferencia vállalkozásoknak és önkormányzatoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 05.
ImagePénz, de honnan? Fókuszban a 2016-os EU-pályázati pénzek címmel konferenciát szerveznek Székesfehérváron április 7-én, csütörtökön mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak és agrárvállalkozásoknak.
Tovább...
 
Lakásárak: Gárdony a legdrágább Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 03.
ImageNövekvő árszínvonal és hatalmas lokációs különbségek. Ez rajzolódik ki az Otthontérkép és az Ingatlantájoló által készített statisztikából, mely 2014 és 2015 között vizsgálja az piacon kínált otthonok átlagárait.
Tovább...
 
Költségvetés 2016 - a jelen biztonsága és a jövő megalapozása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 24.
ImageSzékesfehérvár idén minden eddiginél nagyobb összegű költségvetéssel gazdálkodhat, amely garantálja a jelen biztonságát és megalapozza a város jövőjét. – emelte ki a 2016-os büdzséről és a körzetében megvalósuló fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatón Szigli István önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
Idén is elindult az OTP Társasházi Pályázata Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 24.
ImageÚj kategóriákkal, megnövelt keretösszeggel és számos további nyereménnyel indult útjára a társasházak és lakásszövetkezetek korszerűsítési projektjeit segítő 2016-os OTP Társasházi Pályázat. A február 22-ével meghirdetett kiírásban a résztvevők összesen 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatási keretösszegre pályázhatnak, emellett pedig képzési lehetőséget, folyóirat- és szoftver-előfizetést, valamint szakmai tanácsadási szolgáltatást is nyerhetnek.
Tovább...
 
Közel nyolcvan fehérvári magánszemély tartozik 10 millió forint felett a NAV-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 18.
ImageKözel nyolcvan székesfehérvári magánszemély szerepel a NAV legfrissebb adóslistáján, akik több mint tíz millió forinttal tartoznak a hatóságnak, és a tartozásuk legalább 180 napja fennáll. A tartozás pontos összegét nem közli a NAV, csupán azt, hogy legalább 10 millióval tartoznak az államnak ezek az emberek.
Tovább...
 
Fókuszban a költségvetés a Fehérvári Szenátus ülésén Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. február 10.
ImageA Városházán tartotta soros ülését a Fehérvári Szenátus. A nyolctagú tanácsadó testület Székesfehérvár 2016. évi költségvetésének tervezetét ismerhette meg, amelyben minden eddiginél magasabb, 48,6 milliárd forint kiadási főösszeg szerepel. A büdzsé tervezetét Székesfehérvár gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere, Égi Tamás, valamint Mészárosné Jasztrapszky Regina, a Polgármesteri Hivatal gazdasági igazgatója mutatta be a Fehérvári Szenátusnak.
Tovább...
 
Költségvetési tervezet 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 08.
ImageElkészült Székesfehérvár 2016. évi költségvetésének tervezete, amely minden eddiginél magasabb, 48,6 milliárd forint kiadási főösszeggel számol. Az előkészítésért felelős dr. Bóka Viktor jegyző pénteken adta át a javaslatot dr. Cser-Palkovics Andrásnak, hogy Székesfehérvár polgármestere benyújthassa azt a képviselőtestületnek.
Tovább...
 
CSAK MINDEN 5. MAGYAR OTTHON SZIGETELT MEGFELELŐEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 02.
Az év leghidegebb hónapjában, januárban a magyar családok 54%-a átlagosan 25-30 ezer forintot, 11%-a pedig 30-40 ezer forintot költött fűtésre, 12%-uk esetében viszont ez a kiadás a 45-50 ezer forintot is elérte vagy meghaladta. A magas fűtési költségek ellenére a magyar családok 79%-a nem, vagy nem megfelelően szigetelt ingatlanban lakik és mindössze 21%-ának otthona szigetelt teljes körűen, azaz a falakon és a tetőtérben is – derült ki a Knauf Insulation és a Szeretlek Magyarország közös felméréséből.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 187 / 1222