Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
CSAK MINDEN 5. MAGYAR OTTHON SZIGETELT MEGFELELŐEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 02.
Az év leghidegebb hónapjában, januárban a magyar családok 54%-a átlagosan 25-30 ezer forintot, 11%-a pedig 30-40 ezer forintot költött fűtésre, 12%-uk esetében viszont ez a kiadás a 45-50 ezer forintot is elérte vagy meghaladta. A magas fűtési költségek ellenére a magyar családok 79%-a nem, vagy nem megfelelően szigetelt ingatlanban lakik és mindössze 21%-ának otthona szigetelt teljes körűen, azaz a falakon és a tetőtérben is – derült ki a Knauf Insulation és a Szeretlek Magyarország közös felméréséből.
Tovább...
 
AKÁR A HASZNÁLT LAKÁSOK PIACÁNAK FELÉT IS ÉRINTHETI A CSOK Nyomtatás E-mail
Írta: Gergely Anna Boglárka   
2016. január 29.
Image2016 elején a hírek zöme a CSOK körül forog, amelynek hatása már most érződik az ingatlanpiac kereslet-kínálati oldalán. A Családok Otthonteremtési Kedvezményének megfelelő eladásra kínált új házak és lakások száma hirtelen megugrott.
Tovább...
 
Székesfehérvári ingatlanok a CSOK igénybevevőinek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 28.
ImageA 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény sokak számára ad lehetőséget, hogy új lakást vagy házat vásároljanak, azonban az ingatlanpiac fellendülése következtében a drágább családi házak kiesnek a korlátozó kritériumok miatt.
Tovább...
 
Startup Europe Week Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 28.
Image2016. február 1-5. között több mint 40 ország több mint 200 városában zajlanak a Startup Europe Week - SEW rendezvényei. A székesfehérvári rendezvényre február 3-án kerül sor az Albacomp Innovációs Centrumban.
Tovább...
 
Februárban érkezik a Főgáztól az első számla Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 28.
ImageA FŐGÁZ székesfehérvári ügyfélszolgálati irodájában tartott sajtótájékoztatót a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára a lakossági fogyasztók év elején megtörtént átvételével kapcsolatban. Január elsejétől összesen 610 ezer ügyfelet vett át a FŐGÁZ az E-on-tól. A szolgáltató megerősített ügyfélszolgálattal áll a fogyasztók rendelkezésére, Fehérváron a Budai út 49-51. szám alatt (Budai kapu társasház üzletsora)
Tovább...
 
Költségvetési egyeztetés a képviselőkkel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. január 21.
ImageSzékesfehérvár 2016. évi költségvetési terveiről egyeztetett szerdán délután a közgyűlés tagjaival dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Alba Pack 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. január 20.
„A csomagolás jövője” címmel tartottak konferenciát a Városházán. A csomagolástechnikai szakmai fórum ötletgazdája és egyben főszervezője az a székesfehérvári székhelyű Adu Alba Kft., akik idén májusban a Csomagolási Világszövetség legrangosabb díját vehetik át.
Tovább...
 
14,5 milliárd forint adóbevétele van a városnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. január 20.
ImageA Városházán ismertették a 2015. évi helyi adóbevételek alakulását. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, Égi Tamás alpolgármester és dr. Bóka Viktor jegyző tájékoztatójából kiderült, hogy Székesfehérvárnak 14,5 milliárd forint adóbevétele van. Ennek legnagyobb részét a helyi iparűzési adó teszi ki, amiért a városvezetés köszönetét fejezte ki a gazdaság szereplőinek és a munkavállalóknak.
Tovább...
 
Fehérváron is jelentősen megnőtt a lakáshirdetések száma Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 13.
ImageSokat mond az amúgy is élénkülő ingatlanpiacról az-az adat, hogy a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről szóló kormányzati intézkedések bejelentése óta jelentősen, 64 százalékkal megnőtt a magánszemélyek által feladott ingatlanhirdetések száma az ingatlan.com adatai alapján. További érdekes adat, hogy Budapest után Székesfehérváron a legmagasabbak az árak, a városban átlagosan 380 ezer forint a lakások négyzetméterára.
Tovább...
 
Cégtörlési rekord 2015-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 23.
ImageEgyetlen évben sem töröltek annyi céget a hazai bíróságok, mint idén. Már a december közepi adatok alapján megállapítható, hogy 2015-ben 43 696 társaságot vontak ki ilyen eljárással a piacról, azaz 4 százalékkal többet, mint a megelőző esztendőben (42 037). Az utóbbi években folyamatosan nőtt a cégtörlések száma.
Tovább...
 
Hogyan spórolhat kiadásain és növelheti az otthona értékét egyszerre? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 22.
ImageMeglepőnek tűnhet, de a legkönnyebben betartható újévi fogadalom az, ha megfogadja, jövőre nullára fogja csökkenteni a villanyszámláját. A napelemes rendszerek ára drasztikusan csökkent az elmúlt években, így a technológia már bármely család számára elérhető és az otthona értékét is növeli!
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 188 - 198 / 1223