Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Megszületett a Tudatos Vállalkozókért kezdeményezés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 16.

Image

„Tudatos Vállalkozókért” elnevezéssel 2014. június elején a magyar KKV-cégekhez szorosan kapcsolódó összefogás, kutatás és támogatási akciósorozat vette kezdetét a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. szervezésében. Hat vállalkozás – az Alphasonic Kft., a Vectra-Line Kft., a SODEXO, a Tudomány Nyelviskola, a Folprint Kft. és a Cégmenedzser Kft. – elhatározta, hogy mostantól erőteljesen segíti a tudatos vállalkozókat.
Tovább...
 
AZ ADÓSNÁL BÁRMIKOR BECSENGETHET A VÉGREHAJTÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. június 13.

Image

A végrehajtók az év bármely napján megjelenhetnek az adósok lakásán, tartózkodási helyén, székhelyén, akár az esti órákban is. Korábban a vasárnap kivétel volt, de ebben az évben új szabály lépett életbe a helyszíni eljárásokra vonatkozóan. A NAV végrehajtói egyébként nemcsak adótartozás miatt, hanem például gyorshajtás miatt kiszabott bírság vagy akár szemétdíj-tartozás behajtásában is eljárhatnak.
Tovább...
 
LAKÁSOK FIATALOKNAK, HITELKÁROSULTAKNAK, KÖZFELADATOT ELLÁTó dolgozóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 11.

Image

Közszolgálati bérlakásokra pályázhatnak közfeladatot ellátó személyek és fiatalok otthon-teremtésére is pályázatot írtak ki, a város területén élő fiatal házaspárok lakáshelyzetének átmeneti megoldására. Szintén pályázatot hirdet az önkormányzat a kizárólagos tulajdonában lévő lakások bérbeadására a város területén élő, banki kölcsöntartozás miatt otthonukat elvesztett személyek részére.
Tovább...
 
Sikeres munkáltatói fórum és állásbörze Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. június 10.

Image

Munkáltatói fórumot és állásbörzét rendezett a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Székesfehérváron, a Szent István Művelődési Házban. Az eseményt dr. Simon László, a kormányhivatal főigazgatója nyitotta meg. Harminc munkáltató kínált álláslehetőséget.
Tovább...
 
JÚNIUS VÉGÉN BEFEJEZŐDIK MAJD ÖT KILOMÉTERNYI TÁVHŐVEZETÉK CSERÉJE Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2014. június 03.

Image

A távhővezetékek felújítása miatti útfelbontási kellemetlenségek hamarosan véget érnek: a nyár elején befejeződnek a Széphő Zrt. által folytatott munkálatok. Két éve folyik a munka, melynek keretében Székesfehérvár több pontján, összesen 4,6 km nyomvonalon megújult a távvezeték.
Tovább...
 
Már zajlanak a munkálatok a Károlyi kastélykertben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 02.

Image

Május elején megkezdődtek a munkálatok a fehérvárcsurgói Károlyi kastélykertben. Jelenleg a park egyik fő értékét adó tó helyreállításával kapcsolatos munkák előkészületei zajlanak, melynek keretében kitisztítják a tómedret, valamint lőszermentesítik a tó területét, továbbá kertészmérnök felügyeletével belekezdett a kivitelező a faállomány felmérésébe. A projekt eredményeként Magyarország egyik legszebb tájképi kertjének jelentős része nyeri vissza egykori fényét.
Tovább...
 
Számviteli beszámoló - hétfő a határidő Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 02.

Image

A hétvége miatt a kettős könyvvitelt vezető vállalkozásoknak június 2-ig kell közzétenniük számviteli beszámolójukat, a társaságiadó-alanyoknak pedig a tavalyi társaságiadó-kötelezettségükkel kell elszámolni. Akik nem tarják be a határidőt, másfél millió forintra is bírságolhatók, végső esetben pedig adószámuk törlését kockáztatják.
Tovább...
 
EMTEK: összefogás a jövőért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2014. május 29.

Image

Magyarországon számtalan szakmai szövetség, tömörülés, érdekképviseleti fórum működik, hol jól, hol pedig kevésbé. Feltétlenül előbbiek közé tartozik az EMTEK Klaszter, melynek alapvető célja integráció létrehozása a tüzeléstechnika, légtechnika és energia felhasználás területén. Az alakulás óta eltelt bő 3 év megmutatta, a gazdasági válság okozta negatív hatások ellenére a tömörülés jó irányba halad a kitűzött célok megvalósítása tekintetében.
Tovább...
 
Intézmény-felújítások 800 millió forint értékben Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. május 26.

Image Az elmúlt évekhez képest nagyságrendekkel nagyobb összeget, mintegy 800 millió forintot fordít intézmény-felújításra idén Székesfehérvár Önkormányzata. Az Ybl Miklós program keretében már korábban is határozott a közgyűlés fejlesztésekről, legutóbb pedig a program második ütemében, a nyári oktatási-nevelési szünetben elvégezhető több mint 400 millió forintnyi munkáról született döntés. A jelenleg zajló, és a nyári szünetben megvalósuló beruházásokról tájékoztatott dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Bóka Viktor jegyző.

Tovább...
 
Átadták az új futópályát a Béke téren Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. május 15.

Image Átadták tegnap délelőtt a Béke téri „erdei” futópályát, ami az egyik legfontosabb beruházás volt idén a 4. számú választókörzetben. Több mint 400 méter hosszú sétány, valamint új közvilágítás szolgálja a sportolók és lakosok kényelmét, biztonságát. Az átadáson jelen volt dr. Cser-Palkovics András polgármester, dr. Kovács Zsolt, a körzet önkormányzati képviselője és Bozai István városgondnok. S

Tovább...
 
Újabb pályázatok a civil szervezeteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. május 13.

Image Újabb pályázati lehetőség nyílt meg a székesfehérvári civil szervezetek előtt május 9-től. Nyugdíjas rendezvények, valamint szociális és esélyegyenlőségi programok megvalósítására lehet pályázni május 23-ig. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be Juhász László civil tanácsnok.

Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 210 - 220 / 1150