Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Belső felújítások zajlottak a Köfém Uszodában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 21.

Image

A Köfém Uszodában mintegy tízmillió forint értékben végzett felújításokat Székesfehérvár Városgondnoksága. Ebben az uszodában is nagyon sok gyermek tanul és tanult meg úszni, sőt vannak családok, akik kifejezetten jobban szeretnek ide járni, mint a nagy uszodába. Ezt az 1985-ben épült létesítményt is a Városgondnokság üzemelteti és sok minden megérett már a felújításra az épületben.
Tovább...
 
TISZTA JÖVŐKÉP ÉS A JELEN - SZAKVÉLEMÉNY A TERMÉKDÍJRÓL Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Mihály   
2015. január 19.

Image

A tudósok közelmúltban készített számításai szerint a Föld fosszilis energiatartalékainak jelentős részét ott kellene hagyni, ahol vannak, ha nem szeretnénk szén-dioxiddal továbbtelíteni a légkört. Az Energiaklub és a Magyar Energiahatékonysági Intézet lakossági felmérését vizsgálva, illetve az adott területen szerzett Bright enVision tapasztalatok alapján a magyar lakosság épületenergetikával és környezetvédelemmel, energia-felhasználással kapcsolatos tudatossága sürgős fejlesztésre szorul.
Tovább...
 
Magyar alkalmazás segít okosan spórolni! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 19.

Image

Magyar startup dolgozik a közműkiadások csökkentésén. Ingyenes alkalmazásuk - a SzámlaFaragó - több más funkciója mellett előre kiszámolja, hogy mennyit fogunk fizetni a hónap végén a gázért, az áramért és a vízért. Az alkalmazás egyelőre csak Magyarországon érhető el, de hamarosan a környező országokban is megjelenik.
Tovább...
 
KIK ÉS HOGYAN PÁLYÁZHATNAK AZ "OTTHON MELEGE" PROGRAMRA? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 19.

Image

Mintegy 10 milliárd forintos támogatási kerettel indul el a társasházi energiahatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében. A Lakásbérlők és Lakástulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete 2015. január 27-én, kedden 16 órakor a közös képviselőknek és a város társasházaiban élőknek előadást szervez az elfogadott és rövidesen pályázható társasházi felújításról, melynek keretében lakásonként 300-650 ezer forint lehet, a támogatás intenzitása pedig 50%-os.
Tovább...
 
Hét új kukásautó és 15000 szemétgyűjtő pályázati forrásból Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. január 16.

Image

Mintegy félmilliárd forintot nyert Székesfehérvár Önkormányzata a Depónia Kft-vel közösen benyújtott pályázaton a város hulladékgazdálkodásának fejlesztésére. A sikeres pályázatról sajtótájékoztatón számolt be Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Steigerwald Tibor, a Depónia Kft. ügyvezető igazgatója.
Tovább...
 
KÉRTE A POLGÁRMESTER A VÁROS MELLETTI AUTÓPÁLYASZAKASZ DÍJMENTESSÉGÉT Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. január 10.

Image

A város polgármestere dr. Cser-Palkovics András két javaslatot fogalmazott meg és fordult levélben dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter felé az útdíj bevezetésével kapcsolatban. Kérte, hogy vizsgálják felül, hogy továbbra is díjmentes maradjon az M7-es Fehérvár melletti szakasza, illetve kérte, hogy a megyehatárt követő csomópontig legyen érvényes a Fejér megyei matrica, ami a Balatonra való eljutásnál fontos.
Tovább...
 
Maradjanak ingyenesek a nagyvárosok melletti útszakaszok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 15.

Image

Tisztújító közgyűlést tartott a Megyei Jogú Városok Szövetsége Debrecenben, melynek döntéseiről sajtótájékoztatón számoltak be.
Tovább...
 
A székesfehérvári vasútállomás felújítása jelentős állomásához érkezett Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. december 11.

Image

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából a NIF Zrt. beruházásában valósul meg a székesfehérvári vasúti pálya és állomás felújítása. A kivitelező SDD Konzorcium az elmúlt hónapokban átépítette a vasútállomás hátsó vágányait és ideiglenes peronokat alakított ki. 2014. december 14-én 00.00 órától megváltozik a vasúti közlekedés rendje. A vasárnaptól életbe lépő változásokról Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere és Loppert Dániel a NIF Zrt. kommunikációs vezetője tartottak sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
ERZSÉBET-UTALVÁNYOK PÓTLÓLAGOS ÁTADÁSA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. december 05.

Image

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára - a jogszabályban előírtak szerint - 2014. november hónapban esedékes Erzsébet-utalványokat pótlólagosan adják át decemberben.
Tovább...
 
ENERGIAMEGTAKARÍTÁS SEGÍTSÉGGEL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. december 03.

Image

A Gaja Környezetvédő Egyesület pályázatban való részvételre kínál lehetőséget háztartások részére, hogy energiamegtakarítást érjenek el. Az Alcoa Alapítvány jóvoltából a pályázat 2014 novemberétől 2015 október végéig tart, Székesfehérváron és vonzáskörzetében.
Tovább...
 
Megkezdődtek a Várkörút felújítási munkái Nyomtatás E-mail
Írta: J. Mező Éva   
2014. december 02.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata 567,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az „Új Belváros – Várkörút rehabilitációja” című projekt megvalósítására. A tervekről és a már megkezdődött munka jelenlegi állásásról számolt be sajtótájékoztatón Égi Tamás alpolgármester, a belváros önkormányzati képviselője, illetve a kivitelező Strabag Általános Építő Kft. főépítésvezetője, Förhécz Gábor.
Tovább...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 243 - 253 / 1223