Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Napkollektoros rendszer a Maroshegyi Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. november 19.
A Maroshegyi Óvoda energiatakarékos működését támogatja az a napkollektoros rendszer, amelyet a Spring Solar Kft. ajándékozott az intézménynek, felvállalva a beruházás teljes költségét. A rendszert működés közben mutatták be a szakemberek egy helyszíni bejárás során. Az eseményen jelen volt Brájer Éva alpolgármester is.
Tovább...
 
Megszüntetnék a telekadót Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. november 19.

Image

Nyílt ülésen tárgyalja a Közgyűlés pénteken a helyi adók tervezett változásairól szóló előterjesztést, melynek értelmében teljesen megszüntetnék a telekadót Székesfehérváron. Ugyancsak tervezik, hogy a legnagyobb, 900 m2-t meghaladó hasznos alapterületű, kereskedelmi célú építményeknél növelik az építményadót 2015-től. Fontos azonban kiemelni, hogy az üzleti, vállalkozási jellegű adók kivételével továbbra sem szándékoznak bevezetni magánszemélyeket terhelő helyi adókat. - hangzott el a dr. Cser-Palkovics András polgármester és Égi Tamás alpolgármester részvételével rendezett sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Öreghegyen megújult a Bory tér és a Nagyszombati úton egy járdaszakasz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. november 18.

Image

Megújult a Bory tér, a turistákat a tájékozódásban segítő irányjelző táblákat szereltek fel, és jelentős szakaszon új burkolatot kaptak a járdák is. Az Öreghegyen elvégzett fejlesztésekről számolt be sajtótájékoztatón dr. Cser-Palkovics András polgármester és a városrész képviselője, Östör Annamária.
Tovább...
 
Újabb járdaszakasz és parkoló újult meg a Saára Gyula-program keretében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. november 12.

Image

Két helyszínen is befejeződtek Tóvárosban a Saára Gyula útfelújítási program keretében megvalósult beruházások. Szerdán reggel Mészáros Attila alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője is jelen volt a Hosszúsétatéri Óvoda melletti közel 500 m2-es járdaszakasz, valamint a Széchenyi út 47-51. mögötti parkolók megújult burkolatának műszaki átadásán. A munkálatok megközelítőleg 11 és fél millió forintba kerültek.
Tovább...
 
Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program bemutatása Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. november 07.

Image

Sajtótájékoztató keretében mutatta be Vargha Tamás az új Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programot. Székesfehérvár országgyűlési képviselője ismertette a Nemzetgazdasági Minisztérium által felügyelt, a 2014-2020-as fejlesztési időszak aktuális pályázatait. A kapcsolódó sajtóanyagot az alábbiakban olvashatják.
Tovább...
 
Megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának elősegítése Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. november 06.

Image

Már 190 érintett munkavállalónak sikerült elhelyezkednie a „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának elősegítése” elnevezésű, (TÁMOP 1.1.1-12/1) kiemelt program segítségével Fejér megyében - jelentették be 2014. november 4-én, Székesfehérváron, a Megyei Művelődési Központban tartott munkáltatói fórumon, amelyen részt vett dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei kormányhivatal vezetője, valamint Popovics Réka, az NRSZH főigazgatói tanácsadója
.
Tovább...
 
Járda- és padkafelújítás a Kisteleki utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. november 05.
A Kisteleki utcában útfelújítási munkák zajlanak a napokban Székesfehérvár Önkormányzatának megbízásából. A Zsolt és Taksony utca közötti szakaszon újul meg a járda és az útpadka, valamint a csapadékvíz-elvezetés is megoldódik. Egy bölcsőde és egy óvoda is működik itt, a jelentős gyalogos és autós forgalom miatt is fontos ez a beruházás, amely várhatóan jövő hét végére fejeződik be a 11. számú választókörzetben.
Tovább...
 
A közösségi közlekedés fejlesztése az Alba Volán Zrt-nél Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. október 10.

Image

A jövő közösségi közlekedésének alapjait teszi le az Alba Volán Zrt. ezekben a hetekben. Az előkészítő munka, a tervezés és az eszközök közbeszerzési eljárásainak lefolytatása után a lakosság számára is érzékelhető modernizálás kezdődött pályázati forrásból.
Tovább...
 
Még az ősz folyamán elkezdődhet a Szilvamag utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. október 08.
Több ütemben, már az ősszel megkezdődhet a Szilvamag utca felújítása. A járdakialakítást követően megújul az útburkolat, parkolókat építenek, megtörténik a terület parkosítása és rendbe teszik a felszíni csapadékvíz elvezetést is. Minderről és a héten megkezdődő Rádió utcai munkálatokról a helyszínen tartott sajtótájékoztatón számolt be Maroshegy önkormányzati képviselője, Brájer Éva.
Tovább...
 
Október végére megújul a Fórum tér Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. október 06.
Régi lakossági kérés volt már a Fórum tér felújítása, amely október végére be is fejeződik. Térkő burkolatot kap a terület, 11 rendezett parkolóhelyet alakítanak ki és új padok, zöld növényzet kerül a területre. Minderről egy helyszínbejáráson számolt be dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Elkészült a kórház új műtőblokkja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. október 01.

Image

Megtartották azt a bejárást a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, amelyen országgyűlési képviselőknek, a kormányhivatal, a megye és a város vezetőinek, képviselőinek, valamint a sajtó munkatársainak mutatták be a 2020-ig tartó fejlesztések első ütemében felépülő új műtőblokkot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 254 - 264 / 1223