Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Hat autóbuszt cserél le az Alba Volán Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. szeptember 26.

Image

Decemberben forgalomba állítják azt a hat autóbuszt, amelynek beszerzését már elindította az Alba Volán Zrt. A fehérvári közösségi közlekedést tovább javító fejlesztésről tegnap sajtótájékoztató keretében számolt be Németh Tamás vezérigazgató és dr. Cser-Palkovics András polgármester a Jancsár utcai decentrumnál.
Tovább...
 
Megoldás a beázó iskolatetőkre Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsa   
2014. szeptember 15.

Image

A szeptember eleji nagy esőzésekkor beázott a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai épülete és a Hétvezér Általános Iskola. Székesfehérvár Önkormányzata azonnal felmérte az intézményekben kialakult helyzetet és mostanra már megoldást is találtak. Saját forrásból 150 millió forintot biztosít a város, jövőre pedig Tetőfelújítási programot hirdetnek, amely több épület problémáit orvosolja majd – mindezt a Hétvezér iskolában megtartott rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Székesfehérvár polgármestere és jegyzője.
Tovább...
 
Több száz milliárdos fejlesztési forrás a tét Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. szeptember 09.

Image

Nemzeti Intelligens Szakosodási (S3) Stratégiát készít a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a megyei kormányhivatalok közreműködésével. Az S3 stratégia előfeltétele annak, hogy Magyarország az EU Strukturális Alapokból 2014-2020. között kutatás-fejlesztési és innovációs célokra támogatási forrásokhoz jusson.
Tovább...
 
Hamarosan újraindulnak az uniós pályázatok Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2014. szeptember 05.

Image

Megszületett az Európai Bizottság és Magyarország közötti partnerségi megállapodás, így hazánk a 2014-2020 közötti uniós fejlesztési periódusban összesen több mint 34 milliárd eurónyi támogatásra lesz jogosult. A 2014-ben kezdődő hétéves uniós költségvetési periódusban a magyar kormány tervei szerint a támogatandó kis- és középvállalkozások száma meghaladhatja a hatezret és az erre a célra összesen elkölthető forrás várhatóan több mint 460 milliárd forint lesz.
Tovább...
 
Régi igény teljesül a Tóvárosi Iskola előtti tér felújításával Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. augusztus 29.
Régóta vártak a Tóváros lakói arra a beruházásra, melynek keretében teljesen felújítják a helyi általános iskola előtti teret. A munkálatok javában zajlanak, az aszfaltburkolat nagyrészt már elkészült, így a városi tanévnyitó ünnepséget méltó környezetben, a tervek szerint rendezik meg holnap kora este. A területen szép új padok és egy fitnesz játszótér is szolgálja majd a felnőttek és a gyerekek komfortérzetét, kikapcsolódását.
Tovább...
 
Több fejlesztésről döntött a Pénzügyi, Költségvetési Bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. augusztus 18.
A Seuso-kincsek székesfehérvári bemutatásával kapcsolatos biztonsági és építési beruházások megindításáról, valamint számos egyéb fontos fejlesztésről döntött Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének Pénzügyi, Költségvetési Bizottsága.
Tovább...
 
380 milliós rendkívüli kormányzati támogatás a Bazilika felújítására Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsa   
2014. augusztus 18.

Image

A kormány, a város, az egyházmegye és a hívek támogatásából kerülhet sor a Szent István Bazilika felújítására Székesfehérváron. A szükséges munkálatokról és az ehhez nyújtott támogatásról Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, Spányi Antal megyés püspök és dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere tartott sajtótájékoztatót.
Tovább...
 
Újabb pályázati lehetőség a civil szervezeteknek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. augusztus 08.
Újabb pályázati lehetőség nyílt meg a Székesfehérváron működő civil szervezetek előtt. Szociális és esélyegyenlőségi programok, feladatok megvalósításának támogatására lehet pályázni augusztus 15-ig. A részletekről sajttájékoztatón számolt be Juhász László civil tanácsnok.
Tovább...
 
Kedden Móron, szerdán Székesfehérváron rendeznek gazdafórumot Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 08.

Image

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság két területet érintően gazdafórum keretében mutatja be a Natura 2000 hálózatot, valamint az Aszal-völgy és a Móri-árok területére vonatkozóan a készülő fenntartási terveket.
Tovább...
 
AZ ELIT MARKETING PROGRAM Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Mihály   
2014. július 28.

Image

A legtöbb marketingprogram úgy működik, mint egy IKEA-bútor. A különböző tréningeken, foglalkozásokon apró darabkákat, tervrajzokat kapnak a résztvevők, összeszerelniük azonban már nekik és a kollégáiknak kell a marketinget. Az Elit Marketing Program forradalmasította mindazt, amit eddig a marketing-tanácsadók szerepéről gondoltunk.
Tovább...
 
Átlagosan 15-20%-kal növeli a klímaberendezés a nyári energiafogyasztást Nyomtatás E-mail
Írta: Premier   
2014. július 28.

Image

Az ország energiafelhasználásának egyre nagyobb részét teszi ki a nyári időszakban történő fogyasztás, ezáltal a téli és nyári energiafelhasználási csúcsok közötti különbség a tavalyi év végére 1,8%-ra csökkent. A nyári energiafelhasználás növekedésének egyik fő oka a klímaberendezések használata, amelyek széndioxid kibocsátása ráadásul még inkább hozzájárul az átlaghőmérséklet emelkedéséhez. A légkondicionálók ugyanakkor nem csak a környezetre, de pénztárcánkra is káros hatással lehetnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 265 - 275 / 1223