Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
2014-ben újra Háló program! Első helyszín: Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 08.

Image A Családjainkért Alapítvány az E.ON felkérésére Székesfehérváron és a környező településeken Bakonykúti, Moha, Nádasladány, Pátka, Sárkeresztes, Sárkeszi, Szabadbattyán, Úrhida és Zámoly)elindítja a Háló Programot, amelynek keretében a következő pályázati felhívást teszi közzé áram- és gázdíjtartozást felhalmozott családok részére.

Tovább...
 
Kétmilliárdos kormányzati támogatás a Fűtőerőmű megvásárlására Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. április 03.

Image Kétmilliárd forint kormányzati támogatást kap Székesfehérvár a Fűtőerőmű Kft. vagyoni elemeinek megvásárlására. Az önkormányzat az április 17-i határidőig kifizeti a teljes vételárat. – jelentette be sajtótájékoztatón Vargha Tamás államtitkár, országgyűlési képviselő és dr. Cser-Palkovics András polgármester. A kiemelt fontosságú cég köztulajdonba kerülésével végleg biztonságossá válik a távhő- és melegvíz-szolgáltatás több mint húszezer fehérvári lakásban.

Tovább...
 
Egyeztetés a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési időszakról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 31.

Image Sajtótájékoztatón számoltak be arról az egyeztetés-sorozatról, amelyet a Fejér megyét érintő 2014-2020-as uniós fejlesztési időszakról megyei országgyűlési képviselők tartottak Rétimajorban. Vargha Tamás, Brájer Éva, L. Simon László, Varga Gábor és dr. Cser-Palkovics András közösen foglalta össze az elmúlt időszakban befejezett, vagy elindult fejlesztéseket, amelyekhez európai uniós támogatást sikerült elnyerni.

Tovább...
 
Százmilliós támogatást kap a Kodolányi János Főiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2014. március 28.

Image Egy, a közelmúltban meghozott kormánydöntésnek köszönhetően Székesfehérvár százmillió forint támogatásban részesül, melyet teljes egészében a Kodolányi János Főiskola finanszírozására, kizárólag a székesfehérvári felsőoktatás erősítésére költ a város. Az önkormányzat tárgyalásokat kezdeményez a főiskola vezetésével a pénz felhasználásáról. – jelentette be sajtótájékoztatón Vargha Tamás államtitkár, országgyűlési képviselő és dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Tovább...
 
Megújuló utak, járdák és parkoló-építés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 28.

Image Útfelújítások, járda- és parkoló-építések zajlanak majd több területen is a 14-es választókörzetben. Emellett javában zajlik a Mártírok útján a kivitelezés, valamint a 62-es főút fejlesztésének részeként idén megépül a lekanyarodósáv Börgöndpuszta felé. Mindezekről sajtótájékoztatón számolt be Dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő.

Tovább...
 
2016 nyarára elkészül az elkerülő út befejező szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 27.

Image Az új nyomvonalon közel 7 km hosszan, 2x2 forgalmi sávon épülő elkerülő út gyors és biztonságos áthaladást fog biztosítani az M7 autópálya, Győr, illetve a 8. számú főút irányába. A kivitelezés üteméről dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Törő Gábor országgyűlési képviselő, Szigli István, Feketehegy-Szárazrét önkormányzati képviselője és Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője tartottak sajtótájékoztatót.

Tovább...
 
Székesfehérvár megkapta adósságmentesség levelét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 26.

Image Vargha Tamás államtitkár adta át dr. Cser-Palkovics András polgármesternek a Székesfehérvár adósságmentességét igazoló okmányt. A 18 milliárdos adósságszolgálat helyett a kormány által nyújtott segítségnek, az adósságkonszolidációnak és a felelősségteljes gazdálkodásnak köszönhetően új fejlesztési lehetőségek nyíltak meg a város előtt.

Tovább...
 
Harmincmilliárdos fejlesztést hajt végre a Denso Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 26.

Image Tavaly júniusban kötött a kormány stratégiai megállapodást a japán autóipari beszállító céggel, a székesfehérvári Denso Gyártó Magyarország Kft-vel. Tegnap délután Orbán Viktor miniszterelnök és Jiro Ebihara, a Denso elnöke közösen jelentette be a Parlamentben azt a közel harmincmilliárdos kapacitásbővítést a fehérvári gyárban, melyhez a kormány kettőmilliárd forintos támogatást ad. A fejlesztés több száz fős létszámbővítést is jelent majd Székesfehérváron.

Tovább...
 
BŐVÍTI MAGYARORSZÁGI GYÁRTÓÜZEMÉT AZ ALCOA Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 18.

Image Új üzem az Alcoa Dura-Bright® EVO felületkezeléssel ellátott alumínium keréktermékek gyártásának megduplázására.

Tovább...
 
MEGKEZDŐDHET A SZÉKESFEHÉRVÁRI VASÚTÁLLOMÁS ÉS A VÁGÁNYHÁLÓZAT FELÚJÍTÁSA Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 12.

Image Hosszú előkészítést követően a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában elindulhat a székesfehérvári vasútállomás komplex felújítása. A kivitelezés részleteiről dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Vargha Tamás, országgyűlési képviselő és Loppert Dániel, a NIF Zrt. kommunikációs vezetője számoltak be.

Tovább...
 
Székesfehérváron épít üzemet és kutatólabort a Wooshin koreai gyógyszergyár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. március 11.

Image Újabb ágazat erősíti Székesfehérvár gazdaságát azzal, hogy Székesfehérváron építi meg gyárát a Wooshin gyógyszeripari és gyógyászati termékeket forgalmazó cég. Több környékbeli országot is megnéztek a dél-koreai beruházók, éppen ezért örömteli, hogy Magyarországot választották termelési és kutatás-fejlesztési tevékenységük európai bázisává. Az Alba Ipari Zónában vásárolt területen még idén megkezdik az üzem építését. A mintegy 1,8 milliárdos befektetéssel megépülő gyárban várhatóan 50 főnek biztosítanak majd munkát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 298 - 308 / 1223