Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
El fognak bukni a költségvetés jelenlegi számai Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. december 02.

Image"Minden idők legveszélyesebb költségvetését fogadta el az Országgyűlés, mind szakmai, és mind a jövő szempontjából." - mondta keddi sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője. Navracsics a költségvetés számait elemezve kijelentette: ennek a költségvetésnek a legnagyobb szakmai veszélye, hogy nem 12 hónapra tervezték, hanem csak arra a 4-5 hónapra, amíg a szocialisták maradnak hatalmon.

Tovább...
 
Hiteltelen költségvetés Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. december 01.

ImageBajnai Gordon sokszor hivatkozott arra, hogy éllovasok vagyunk a térségben. Egy szempontból ez valóban igaz is: a munkanélküliség tekintetében elsők vagyunk. - Navracsics Tibor reagálása Bajnai Gordon napirend előtti felszólalására: "Jelenleg Magyarországon 10,4 százalékos a munkanélküliség, és az egyik legalacsonyabb foglalkoztatási rátánk van az EU-ban, egyedül Máltát sikerült megelőznünk." - mutatott rá a Fidesz frakcióvezetője - "Emellett a szeptemberi magyar infláció volt a legmagasabb az Európai Unió államai között."

Tovább...
 
Hová tűntek a kvótaértékesítésből származó milliárdok? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 27.

Image"130 milliárd forintot bukott el Magyarország, mert nem tudtak elindulni a kvótaeladási szerződésekben vállalt pályázatok, ez derült ki a jövő nemzedékek országgyűlési biztosának jelentéséből." - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Bencsik János fideszes országgyűlési képviselő. Bencsik János kijelentette: interpellációkkal próbálták rávenni a kormányt, hogy számoljon el a kvótaértékesítésből származó milliárdok felhasználásáról, de mint kiderült a kormány törvénysértő módon, szabálytalanul, a költségvetési lyukak "tömködésére" használta fel az első kvótakereskedésből származó 29 milliárd forintot.

Tovább...
 
Ha jönnek a "kamatosok" Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2009. november 26.

ImageA Fejér Paktum Egyesület mai tanácskozásán a résztvevők arra próbáltak választ találni, milyen úton-módon lehetne a megye egynémely térségének, településének ijesztő lemaradásait orvosolni...

Tovább...
 
Nagykövetek aggodalma a befektetések miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 20.

Image"A szocialista kormány jókora pofont kapott a külföldi befektetőkért aggódó nagykövetektől. Ez igen kemény kritika a közel nyolc éve tartó Gyurcsány-Bajnai kormányzással szemben. Bajnai Gordonnak lesz mit kimagyaráznia jövő hét elején a nagykövetekkel való találkozón." - állapítja meg dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
Durva választási csalás Józsefvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 20.

Image"Szavazatvásárlás történt a vasárnapi józsefvárosi polgármester-választás kampányában." - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Kocsis Máté. Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, jelenleg VIII. kerületi alpolgármester sajtótájékoztatóján bemutatta a Hír TV szerdai felvételeit, amely szerint választási csalás gyanújával tett feljelentést egy józsefvárosi hajléktalan a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

Tovább...
 
A Bajnai-kormány 80 milliárdot vesz el az idősektől Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 19.

Image"Nyugdíjemelésről beszél a Bajnai-kormány, miközben minden idős embertől újra elvesz több tízezer forintot, hiszen összesen 80 milliárd forintot von el a jövő évi költségvetés a nyugdíjasoktól. Elsősorban az időseket sújtja ezen kívül a fűtéstámogatás 55 milliárd forintos csökkentése is!." - világít rá a tényekre dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
Energiafüggetlenség 20 éven belül Nyomtatás E-mail
Írta: orbanviktor.hu   
2009. november 17.

ImageA leendő kormány nem tűzhet ki annál kisebb célt maga elé, minthogy húsz év alatt megszüntesse Magyarország energiafüggőségét. Orbán Viktor erről a Budapesten megrendezett IV. Energia Fórumon beszélt. A regionális konferencián a Fidesz elnöke hangsúlyozta, nélkülözhetetlen egy energiastratégia létrehozása, és szükség lesz egy olyan program elindítására, amely húsz év alatt megteremti hazánk energiafüggetlenségét. Mint rámutatott, a Fidesznek - kormányzásra készülő politikai erőként - vannak munkacsoportjai, amelyek azt keresik, miként lehet az előbbi célt megvalósítani, amely a szuverenitás fontos alkotóeleme.

Tovább...
 
A KSH-adatok a gazdaság rettenetes állapotát mutatják Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. november 16.

Image"A nyilvánosságra került KSH-adatokat nézve "katasztrofális kép" bontakozik ki a magyar gazdaság állapotáról." - értékelte a Fidesz helyettes szóvivője a KSH közzétett jelentését. A statisztikai hivatal közlése szerint a vártnál jóval rosszabb teljesítményt nyújtott a magyar gazdaság a harmadik negyedévben, a GDP ebben az időszakban 7,2 százalékkal csökkent. A Dow Jones hírügynökség által megkérdezett 12 elemző ezzel szemben átlagosan 6,6 százalékos éves GDP-visszaesést várt idén június és szeptember között.

Tovább...
 
Nullára állítsák az ingatlanadó-kalkulátort! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 15.

Image"A legjobb, ha az ingatlanadó kalkulátort eleve egy stabil 0-ra állítják be, ugyanis egy leendő Fidesz-kormány egyik legelső döntése lesz az ingatlanadó eltörlése." - jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében...

 
Nagyarányú adócsökkentés Nyomtatás E-mail
Írta: orbanviktor.hu   
2009. november 12.

Image"Lesz adócsökkentés, szándékaink szerint nagyarányú. Az adórendszernek két fő célja lesz, hogy támogassa a munkavállalókat és a családokat." - közölte Orbán Viktor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Fidesz elnöke konkrét számokat egyelőre nem mondott, mert ahhoz ismerni kell az ország valós pénzügyi helyzetét és állapotát. Megjegyezte, "minél nagyobb az adócsökkentés, annál jótékonyabb hatású".

Tovább...
 
<< Első < Előző 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Következő > Utolsó >>

Eredmények 892 - 902 / 1224