Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Pénz, de honnan? - konferencia vállalkozásoknak és önkormányzatoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 05.
ImagePénz, de honnan? Fókuszban a 2016-os EU-pályázati pénzek címmel konferenciát szerveznek Székesfehérváron április 7-én, csütörtökön mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak és agrárvállalkozásoknak.
Tovább...
 
Lakásárak: Gárdony a legdrágább Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 03.
ImageNövekvő árszínvonal és hatalmas lokációs különbségek. Ez rajzolódik ki az Otthontérkép és az Ingatlantájoló által készített statisztikából, mely 2014 és 2015 között vizsgálja az piacon kínált otthonok átlagárait.
Tovább...
 
Költségvetés 2016 - a jelen biztonsága és a jövő megalapozása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 24.
ImageSzékesfehérvár idén minden eddiginél nagyobb összegű költségvetéssel gazdálkodhat, amely garantálja a jelen biztonságát és megalapozza a város jövőjét. – emelte ki a 2016-os büdzséről és a körzetében megvalósuló fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatón Szigli István önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
Idén is elindult az OTP Társasházi Pályázata Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 24.
ImageÚj kategóriákkal, megnövelt keretösszeggel és számos további nyereménnyel indult útjára a társasházak és lakásszövetkezetek korszerűsítési projektjeit segítő 2016-os OTP Társasházi Pályázat. A február 22-ével meghirdetett kiírásban a résztvevők összesen 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatási keretösszegre pályázhatnak, emellett pedig képzési lehetőséget, folyóirat- és szoftver-előfizetést, valamint szakmai tanácsadási szolgáltatást is nyerhetnek.
Tovább...
 
Közel nyolcvan fehérvári magánszemély tartozik 10 millió forint felett a NAV-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 18.
ImageKözel nyolcvan székesfehérvári magánszemély szerepel a NAV legfrissebb adóslistáján, akik több mint tíz millió forinttal tartoznak a hatóságnak, és a tartozásuk legalább 180 napja fennáll. A tartozás pontos összegét nem közli a NAV, csupán azt, hogy legalább 10 millióval tartoznak az államnak ezek az emberek.
Tovább...
 
Fókuszban a költségvetés a Fehérvári Szenátus ülésén Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. február 10.
ImageA Városházán tartotta soros ülését a Fehérvári Szenátus. A nyolctagú tanácsadó testület Székesfehérvár 2016. évi költségvetésének tervezetét ismerhette meg, amelyben minden eddiginél magasabb, 48,6 milliárd forint kiadási főösszeg szerepel. A büdzsé tervezetét Székesfehérvár gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere, Égi Tamás, valamint Mészárosné Jasztrapszky Regina, a Polgármesteri Hivatal gazdasági igazgatója mutatta be a Fehérvári Szenátusnak.
Tovább...
 
Költségvetési tervezet 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 08.
ImageElkészült Székesfehérvár 2016. évi költségvetésének tervezete, amely minden eddiginél magasabb, 48,6 milliárd forint kiadási főösszeggel számol. Az előkészítésért felelős dr. Bóka Viktor jegyző pénteken adta át a javaslatot dr. Cser-Palkovics Andrásnak, hogy Székesfehérvár polgármestere benyújthassa azt a képviselőtestületnek.
Tovább...
 
CSAK MINDEN 5. MAGYAR OTTHON SZIGETELT MEGFELELŐEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 02.
Az év leghidegebb hónapjában, januárban a magyar családok 54%-a átlagosan 25-30 ezer forintot, 11%-a pedig 30-40 ezer forintot költött fűtésre, 12%-uk esetében viszont ez a kiadás a 45-50 ezer forintot is elérte vagy meghaladta. A magas fűtési költségek ellenére a magyar családok 79%-a nem, vagy nem megfelelően szigetelt ingatlanban lakik és mindössze 21%-ának otthona szigetelt teljes körűen, azaz a falakon és a tetőtérben is – derült ki a Knauf Insulation és a Szeretlek Magyarország közös felméréséből.
Tovább...
 
AKÁR A HASZNÁLT LAKÁSOK PIACÁNAK FELÉT IS ÉRINTHETI A CSOK Nyomtatás E-mail
Írta: Gergely Anna Boglárka   
2016. január 29.
Image2016 elején a hírek zöme a CSOK körül forog, amelynek hatása már most érződik az ingatlanpiac kereslet-kínálati oldalán. A Családok Otthonteremtési Kedvezményének megfelelő eladásra kínált új házak és lakások száma hirtelen megugrott.
Tovább...
 
Székesfehérvári ingatlanok a CSOK igénybevevőinek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. január 28.
ImageA 2016-os Családi Otthonteremtési Kedvezmény sokak számára ad lehetőséget, hogy új lakást vagy házat vásároljanak, azonban az ingatlanpiac fellendülése következtében a drágább családi házak kiesnek a korlátozó kritériumok miatt.
Tovább...
 
Startup Europe Week Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 28.
Image2016. február 1-5. között több mint 40 ország több mint 200 városában zajlanak a Startup Europe Week - SEW rendezvényei. A székesfehérvári rendezvényre február 3-án kerül sor az Albacomp Innovációs Centrumban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 1142