Kezdőlap arrow Gazdaság
Gazdaság
Az internetes bankolás veszélyei Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 20.
ImageAz internetes szervezett bűnözés első számú motivációja régóta a pénzügyi haszonszerzés, így nem meglepő, hogy a támadások jelentős része az online bankolást veszi célba. A G Data tanácsai segítenek elkerülni a bajt. Az Európai Központi Bank (EKB) tavaly kiadott elentése másfél milliárd euróra becsüli azt a kárt, amelyet az Európai Gazdasági Térségen belül 2013-ban a hamis banki tranzakciók okoztak. Ez az előző évhez képest 8 százalékos növekedést jelentett, ami alátámasztja, hogy jelentős problémáról van szó.
Tovább...
 
Megszavazták: 16 milliárd Székesfehérvárnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. június 15.
ImageA kormánypárti képviselők szavazatával elfogadásra került a költségvetési törvény módosítása a Parlamentben. Székesfehérvárt is jelentősen érinti a döntés, hiszen 16 milliárd forintos forrást biztosít ezzel az állam a város oktatásának, egészségügyének és környezetvédelmének fejlesztésére, a rendezvénycsarnok-beruházás elindítására.
Tovább...
 
200 milliós beruházás az Alpha-Vet Kft-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. június 08.
ImageÜnnepélyes keretek között adták át az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. új, 2000 négyzetméteres raktárát és logisztikai központját Székesfehérváron. A 200 millió forintos beruházást egy többlépcsős fejlesztési folyamat részeként hozták létre a Homoksoron. Az átadáson részt vett többek között dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki Székesfehérvár gazdaságának összetettségéről és a cégcsoport városban betöltött szerepéről beszélt.
Tovább...
 
16 milliárd Székesfehérvárnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. május 18.
ImageEgyhangú szavazással támogatta Székesfehérvár képviselőtestülete legutóbbi ülésén azt a javaslatot, amellyel az országgyűlési képviselőket szólítják meg. Valamennyi parlamenti frakció képviselőjét arra kérik, igenjével járuljon hozzá az állami költségvetés-módosításban a város oktatásának, egészségügyének és környezetvédelmének fejlesztésére, a rendezvénycsarnok-beruházás elindítására biztosított 16 milliárd forintos forrás megszerzéséhez.
Tovább...
 
A kukoricát sem kímélte a tavaszi fagy Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2016. május 05.
ImageA kukorica is fagykárt szenvedett az elmúlt napokban több térségben. Mint Takács Géza, a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke elmondta: a késői fagy okozta sérülésből többségében képesek lesznek regenerálódni a növények, azokon a területeken lehet nagyobb gond, ahol rossz minőségi vetőmag került a földbe, vagy technológiai hibák fordultak elő vetésnél.
Tovább...
 
Okostelefonok: zuhanóban az Apple Nyomtatás E-mail
Írta: MTI / MMonline / Média24   
2016. május 03.
ImageAz első negyedévben megállt az okostelefon-eladások növekedése, a nagy gyártók közül az Apple-nél látványos visszaesés volt. A meghatározó piaci szereplők között újabb ázsiai cégek tűntek fel, a legtöbb készüléket az első három hónapban is a Samsung értékesítette.
Tovább...
 
1,9 milliárd forintos beruházás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Egyházi Nikoletta   
2016. április 28.
ImageÜzembiztosság, a lehető legkevesebb szolgáltatásszünet, az újonnan jelentkező energiaigények maradéktalan kielégítése – ezek a célok vezérlik az E.ON csoport hálózati elosztó társaságait. 2016-ban különböző fejlesztések várhatóak a megyében: villamos- és gázvezetékeket, közvilágítási kábeleket cserél, illetve épít ki saját beruházásban a szolgáltató. A karbantartási, fejlesztési munkálatok már elkezdődtek és összesen 3580 millió forint értékben valósulnak meg.
Tovább...
 
Pénz, de honnan? - konferencia vállalkozásoknak és önkormányzatoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 05.
ImagePénz, de honnan? Fókuszban a 2016-os EU-pályázati pénzek címmel konferenciát szerveznek Székesfehérváron április 7-én, csütörtökön mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak és agrárvállalkozásoknak.
Tovább...
 
Lakásárak: Gárdony a legdrágább Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. március 03.
ImageNövekvő árszínvonal és hatalmas lokációs különbségek. Ez rajzolódik ki az Otthontérkép és az Ingatlantájoló által készített statisztikából, mely 2014 és 2015 között vizsgálja az piacon kínált otthonok átlagárait.
Tovább...
 
Költségvetés 2016 - a jelen biztonsága és a jövő megalapozása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. február 24.
ImageSzékesfehérvár idén minden eddiginél nagyobb összegű költségvetéssel gazdálkodhat, amely garantálja a jelen biztonságát és megalapozza a város jövőjét. – emelte ki a 2016-os büdzséről és a körzetében megvalósuló fejlesztésekről tartott sajtótájékoztatón Szigli István önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
Idén is elindult az OTP Társasházi Pályázata Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 24.
ImageÚj kategóriákkal, megnövelt keretösszeggel és számos további nyereménnyel indult útjára a társasházak és lakásszövetkezetek korszerűsítési projektjeit segítő 2016-os OTP Társasházi Pályázat. A február 22-ével meghirdetett kiírásban a résztvevők összesen 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatási keretösszegre pályázhatnak, emellett pedig képzési lehetőséget, folyóirat- és szoftver-előfizetést, valamint szakmai tanácsadási szolgáltatást is nyerhetnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 1149