Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Henry Kissinger könyvét mutatják be a Mathias Corvinus Collegiumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 19.
Henry Kissinger, az Egyesült Államok korábbi nemzetbiztonsági főtanácsadójának a könyvét mutatják be március 19-én, kedden 17.00 órától a Mathias Corvinus Collegiumban. Az állam vezetéséről című kötetet Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője ajánlja.
Tovább...
 
Márciusban két alkalommal is tárlatvezetéseket tartanak Az ókori Kína kincsei kiállításon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 19.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Szent István Király Múzeum tárlatvezetéseket szervez Az ókori Kína kincsei – A Jáde Császárok kora című kiállításon. Ebben a hónapban két alkalmat vehetnek részt ezeken előzetes regisztráció után az érdeklődők.
Tovább...
 
Szelíd szavú hősök – Éltre kelt Munkácsy-kép Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. március 16.
Munkácsy Mihály Tépéscsinálók című festménye "mozdult meg" a Városház téren. Az ünnepi műsor részeként Szelíd szavú hősök – avagy nők a forradalomban címmel a Szabad Színház utcaszínházi előadásának lehetett részese a közönség.
Tovább...
 
Korálok, kantáták és örömzene a Bach Mindenkinek Fesztivál 2024 fehérvári koncertjein Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 15.
Korálok, kantáták csendülnek fel fehérvári kórusok és hangszeres művészek előadásában a tizedik Bach Mindenkinek Fesztiválon. A programhoz csatlakozó mintegy 100 település között Székesfehérvár is jelen van. Márciusban az Evangélikus-templomban két alkalommal rendeznek koncertet.
Tovább...
 
A nemzeti ünnepen ingyenesen látogathatók a Szent István Király Múzeum nyitva lévő kiállítóhelyei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 15.
A Szent István Király Múzeum ingyenesen várja a múzeum- és művészetkedvelőket a nemzeti ünnepen – adta hírül közösségi oldalán az intézmény. Március 15-én, pénteken az alábbi kiállítóhelyek állnak nyitva a közönség előtt:
Tovább...
 
Székesfehérvár Zenei Nevelésért Díj – április 5-ig bárki javaslatot tehet az idei díjazottakra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 14.
Április 5-ig várják a javaslatokat a Székesfehérvár Zenei Nevelésért Díj jelöltjeire. A díjat, amelyet a város zenei életét kiemelkedő munkájukkal gazdagító tanárok, közösségek elismerésére alapítottak, idén tizenegyedik alkalommal adják át a májusi ünnepi hangversenyen.
Tovább...
 
Ma este kulturális, zenei napot rendez a Kodolányi János Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 13.
KODOpen Art Műhely címmel kulturális zenei napot rendez a Kodolányi János Egyetem Modern Zenei Tanszéke, a Hallgatói Központ, valamint a Museum Café. Az alkalommal fellép Orsovai Reni, helyi slam poetry előadók, az estet pedig a tanszék hallgatóinak közös zenélése zárja.
Tovább...
 
Vivaldi-kvízzel folytatódik a 12 hónap – 12 zeneszerző sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 13.
Folytatódik a 12 hónap – 12 zeneszerző című online kvízsorozat a Vörösmarty Mihály Könyvtár szervezésében. Márciusban Antonio Vivaldi jut főszerephez, a helyes megfejtők között könyvjutalmat sorsolnak ki.
Tovább...
 
Nagyböjti koncertre vár mindenkit a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. március 13.
„MISERERE” - a Vox Mirabilis Kamarakórus 2023/24. Hangversenybérletének nagyböjti koncertjére 2024. MÁRCIUS 23-án kerül sor Székesfehérváron.
Tovább...
 
Szimfonikus mesével zárul a PartiTúra Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. március 12.
Prokofjev Péter és a farkas című szimfonikus meséje zárja az Alba Regia Szimfonikus Zenekar általános és középiskolásoknak szóló ismeretterjesztő koncertsorozatát. A PartiTúra utolsó – összesen kilenc alkalommal műsorra tűzött – koncertjei közül már csak a március 13-án, szerdán 12 órakor kezdődő előadásra lehet még jegyet váltani.
Tovább...
 
Lengyel festményekből nyílik kiállítás a Köfém Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 11.
A lengyel–magyar barátság jegyében nyílik festménykiállítás a Köfém Művelődési Házban március 12-én, kedden 18.00 órakor. A tárlat április 3-ig látogatható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 6123