Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Görög táncház a Sirtaki Tánccsoporttal szombaton a VOKE Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 18.
Görög táncházat rendeznek május 18-án, szombaton 15.00 órai kezdettel a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A programon a Sirtaki Tánccsoport oktatja a lépéseket, és fontos információ, hogy nem szükséges párban érkezni.
Tovább...
 
Az Orgonák éjszakáján Hannfried Lucke koncertezik a Bazilikában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 18.
Klasszikus zenei nagyágyú érkezik Székesfehérvárra az Orgonák éjszakáján. Május 18-án Hannfried Lucke orgonaművész kápráztatja el a közönséget virtuóz játékával. A koncert szombaton 17 órakor kezdődik a Szent István-székesegyházban.
Tovább...
 
Rajzfilmklasszikusok állami gondoskodásban élő gyermekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 18.
Állami gondoskodásban – otthonban és családban – élő gyermekek részére tart ingyenes filmvetítést a tapsi.hu – Lapu Bt. csapata május 25-én. A Szent István Művelődési Házban 11 órától Dargay Attila: Az erdő kapitánya, 15 órától Ternovszky Béla: Macskafogó meséjét láthatják a kicsik és nagyok.
Tovább...
 
Változatos programok szombaton a könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 18.
Bevezetés a japán kalligráfiába, családi társasjátékozás, pünkösdi kézművesekedés, valamint Kerekítő foglalkozás is lesz május 18-án, szombaton a Vörösmarty Mihály Könyvtár intézményeiben és az Aranybulla Könyvtárban. Valamennyi program ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
40+ - A népzene ünnepe Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 17.
A múltat, a közös zenélés örömét idézte fel és élte meg újra az a többszáz népzenész és népi énekes, akik ünnepre érkeztek csütörtökön este a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba. A Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI volt és jelenlegi Népzene Tanszakos növendékei, tanárai 40+ jubileumi műsorral és táncházzal várták az érdeklődőket, családtagokat, barátokat, rokonokat, az iskola minden növendékét és tanárát.
Tovább...
 
Kiállítás nyílik az Igazgyöngyösök alkotásaiból Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 17.
Újra láthatók lesznek az igazgyöngyös gyerekek legújabb rajzai Székesfehérváron. Az Európa Klubban, a Fő utca 3. szám alatt május 17-én 15 órakor nyílik a kiállítás.
Tovább...
 
„Ez az a zene, amit csinálni szeretnék” – Izgalmas hangzás, új stílusok Kiss Kevin EP-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. május 17.
A legutóbbi két dal, az Isztambul (https://www.youtube.com/watch?v=ANPhTO0J8qs) és Jennifer (https://www.youtube.com/watch?v=ka6XJlbodYM) mellé most három másik érkezett: az Öykü című kislemez előfutára Kevin készülő debütalbumának, és jól tükrözi azt a világot, amiben a fiatal előadó igazán otthon érzi magát.
Tovább...
 
Gálahangverseny keretében adták át a Székesfehérvár Zenei Nevelésért Díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 17.
Zimber Ferencné óvodapedagógus, Csikós-Árky Brigitta ének-zene tanár és Oláhné Nagy Klára zongoratanár kapta a Székesfehérvár Zenei Nevelésért Díjat idén. A gálahangverseny keretében rendezett szerda esti díjátadón a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói, a Zentai Úti Általános Iskola kórusa, valamint a Hosszúsétatéri Óvodások köszöntötték a díjazottakat.
Tovább...
 
A Városházán rendez kiállítást a Fehérvári Kézművesek Egyesülete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 17.
A Kortárs Művészet Fesztiválhoz csatlakozva rendez kiállítást a Városházán a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A Színek, formák, hangulatok című, főként szőttes munkákat bemutató tárlat május 16-a és 20-a között látogatható az emeleti folyosón. A kiállításon az Egyesület azon mesterei szerepelnek, akik díjazásban részesültek a 19. Kárpát-medencei Népi Textilfesztiválon, Békéscsabán.
Tovább...
 
Beszélj úgy, hogy meghallgassa - amikor nem hallgat rád (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2024. május 16.
A gyerek- és kamaszkor amúgy sem könnyű időszakát egészen meg tudják keseríteni azok a helyzetek, amelyekben beszélgetnénk a gyerekünkkel, de valahogy mindig mással van elfoglalva. Ha nagy nehezen végighallgat, akkor sem érdekli különösebben a mondandónk, s így a problémák nem oldódnak meg a beszélgetéssel, sőt inkább elmérgesednek. Ezekre a helyzetekre kínál konkrét megoldásokat a két szerző a Beszélj úgy... sorozat új kötetében.
Tovább...
 
Május 17-én kezdődik a 23. Kortárs Művészeti Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 16.
Zene, tánc és irodalom, kiállítások, workshopok a Bartók Béla tértől a Csónakázó-tóig. Május 17-én kezdődik a 23. Kortárs Művészeti Fesztivál Székesfehérváron. Kortárs alkotókkal, alkotásokkal, összművészeti események sokaságával találkozhatunk május harmadik hétvégéjén Székesfehérváron.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 6234