Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Pénteken rendezik a XXIX. Adventi Hangversenyt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 29.
A Magyar Honvédség Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandár ismét megrendezi hagyományos Adventi Hangversenyét. Az ingyenesen látogatható eseményre mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Meghosszabbítva: 2024. január 14-ig látogatható a Hadi múltunk kincsestára időszaki kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: SZIKM - Kovács V. Orsolya és Látrányi Viktória   
2023. november 29.
A Hadi múltunk kincsestára – Válogatás a Hadtörténeti Múzeum értékeiből című időszaki kiállítás még augusztusban nyílt meg Székesfehérváron, a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületében. A nagy érdeklődésre való tekintettel nem zár be a tárlat decemberben, hanem egészen 2024. január 14-ig fogadja a látogatókat.
Tovább...
 
Az én városom – szerdán nyílik Varga Tibor fotókiállítása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 28.
A Tarsoly Ifjúságért Egyesület szervezésében Varga Tibor –Javick fotóiból nyílik kiállítás a Fő utca 3. szám alatt november 29-én, szerdán 17 órakor. A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
Mesterek és tanítványaik címmel nyílik nemezkiállítás szerdán az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. november 28.
„Mesterek és tanítványaik” címmel nyílik kiállítás november 29-én, szerdán 17.00 órakor az Aranybulla Könyvtárban. A tárlaton az M-ART (Magyarországi Alkotóművészek Közép-és Nyugat-dunántúli Regionális Társasága) nemez tanfolyamán készült munkák láthatóak.
Tovább...
 
Fiala Borcsa: A leggyorsabb út a nők szívéhez (könyvajánló) Nyomtatás E-mail
Írta: Jaffa Kiadó   
2023. november 27.
Az étel nem puszta táplálék, jóval több, mint az összetevői, a fűszerek, húsok, zöldségek, szószok, amelyeket egy fazékban összerotyogtatunk. Étellel gondoskodhatunk egy másik emberről, de érzelmileg zsarolhatjuk is vele. Étellel udvarolhatunk és étellel kapcsolódhatunk egymáshoz. Étellel jutalmazhatjuk magunkat és étellel büntethetünk. Ételek révén emlékezhetünk régvolt szerelmekre, elmúlt nyarakra, nagymamákra, akik már nincsenek közöttünk, és családi karácsonyokra, amelyeket pedig megpróbáltunk örökre elfelejteni.
Tovább...
 
Olvasni gyerekjáték! – Könyvek a kicsiknek és nagyoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Kolibri Kiadó   
2023. november 27.
Mit kapjon ajándékba a gyerek? Hangzik el a kérdés valószínűleg minden gyerekes háztartásban, főleg az ünnepek közeledtével. Babát, plüssfigurát, építőkockát? – Már annyi van, kifolyik a dobozokból, egyébként is a nagyobb már kinőtt belőle. Kütyüt, videójátékot? – Azokkal szemben mindig vannak fenntartásai valamelyik családtagnak, jobb a békesség. Csokit, édességet? – Az meg nem túl egészséges. Könyvet? – Könyvet! Az mindig jó választás az ovistól a kisiskoláson át a kamaszokig.
Tovább...
 
Faesztergályos alkotások a Széna téri Tagkönyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 27.
Egészen december 2-ig látható a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában Peresztegi-Nagy István faesztergályos mester kiállítása. A tárlat az intézmény nyitvatartási idejében, ingyenesen látogatható.
Tovább...
 
Egyszer volt… mesedélelőtt lesz szombaton a Széna téri könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. november 25.
Egyszer volt… címmel szerveznek mesedélelőtt november utolsó szombatján a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Szombaton nyitják meg a VIII. Országos Miniatűr Fotópályázat kiállítását Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 24.
November 25-én, szombaton 15 órától adják át a VIII. Országos Miniatűr Fotópályázat díjait, valamint nyitják meg a beküldött fotókból összeállított tárlatot. A pályázatot a MÁV Fotókör és a VOKE Vörösmarty Művelődési Ház hirdette meg amatőr és hivatásos fotósok számára.
Tovább...
 
Ezerszínű karácsony a Vörösmarty Mihály Könyvtárral Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 24.
Karácsonyi színezésre hívja a kicsiket a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Az intézmény felhívása szerint a gyerekek novemberben adventi színezőt kérhetnek a Budai úti Tagkönyvtárban, melyekből decemberben kiállítást is rendeznek.
Tovább...
 
Ligeti 100 Fehérváron – Kuriózumok a Kérdezd a zeneszerzőt! pénteki koncertjén Nyomtatás E-mail
Írta: ARSO   
2023. november 24.
Különleges filmvetítéssel, ritkán hallott Ligeti-művel és egy igazi Ligeti-reflexióval várja székházába az ARSO a nyitott szívű-fülű közönséget. November 24-én, pénteken 19 órától az Alba Regia Szimfonikus Zenekar 2023/24-es kortárs zenei évadának második interaktív koncertjén Dargay Marcell és Ligeti György műveit hallhatja a közönség. Az ARSO kamaraegyüttest Tihanyi László kortárs zeneszerző, karmester dirigálja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 5957