Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
„Kivirágzik” a Táncház szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Majoros Andor   
2019. március 22.
ImageIsmét táncos jókedvvel telik meg a Malom utcai Táncház március 23-án, szombaton: immár hetedik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Táncegyesület a Mezőföld Virágai Szólótáncversenyt, amelyen a közép-dunántúli régió gyermek-, ifjúsági- és felnőtt csoportjainak táncosai mutatkoznak be négy korcsoportban, egyéni és páros kategóriában.
Tovább...
 
Újabb Sziget nevek: Post Malone, Franz Ferdinand és sokan mások… Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2019. március 22.
ImageHarminc új név dúsítja az idei Sziget fellépőinek változatos listáját, köztük ott van Post Malone, a Franz Ferdinand, Tove Lo, James Blake vagy a Years&Years is.
Tovább...
 
Nemes Márton: Tomorrow – Holnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. március 21.
Nemes Márton Tomorrow – Holnap című kiállítása a társadalmat globális szinten érintő változásokra, a kialakuló hangulatingadozásokra adott festészeti metaforákat mutat be. Egyre kevesebbet élünk a jelenben, mindenünket a holnaptól való függés határozza meg.
Tovább...
 
Underground sztár dj-kkel erősít a Sound Nyomtatás E-mail
Írta: Balaton Sound   
2019. március 21.
ImageAz underground DJ-világ bázisai idén is felépülnek a Balaton Soundon. Ismét jelentkezik a népszerű ELROW és új helyszíne lesz a szcéna zenészeinek a The Club.
Tovább...
 
Dub Fx és a Punnany Massif is érkezik a FEZEN-re Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2019. március 21.
ImageKét nagy fesztiválkedvenccel bővült a lista: a 2019-es FEZEN-re három év után visszatér Dub Fx és itt lesz az idén új lemezzel jelentkező Punnany Massif is. Még folyamatosan bővül a fellépők névsora, de július 24-27. között már biztosan Székesfehérvárra látogat a Dream Theater, az Airbourne, Majka az Ignite, a Halott Pénz, az Alestorm, a Life of Agony, a Wellhello, a Firewind, a Queensrÿche és a Follow The Flow is.
Tovább...
 
A Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi programja befejeződött! Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2019. március 21.
A Sopron Magyarországról és Európa-szerte június 26-29 között várja a fesztiválokat , zenei legendákkal és aktuális kedvenceivel, köztük a Black Eyed Peas, Papa Roach, Cypress Hill, Martin Solveig és Jan Blomqvist.
Tovább...
 
EFOTT-on az Instagram világsztárja Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2019. március 20.
ImageAz 51 éves olasz milliárdost ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram követői pedig egyenesen odavannak érte - mind a 12 millióan. Naponta posztolt képei 200 000 like alatt meg sem állnak, de a fél milliós kedvelés sem ritka. Stílusa és tánctudása összetéveszthetetlen, Velencére érkezését pedig legújabb hóbortjának köszönhetjük: a 2019. július 9-15. között rendezett EFOTT fesztiválon DJ-ként fogja szórakoztatni a közönséget.
Tovább...
 
X. Fehérvári Versünnep – Mentorsorsolás Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. március 20.
ImageA mentorsorsolással folytatódott a X. Fehérvári Versünnep. A döntőbe jutott 12 diák felkészülését a Vörösmarty Színház színművészei segítik. A sorsoláson Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a résztvevőket.
Tovább...
 
Irodalmi szerelmekkel találkozhatunk az Olvasóteremben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 20.
Irodalmi szerelmekkel találkozhatunk szerda délután az Olvasóteremben. Péterfy-Novák Éva és Péterfy Gergely lesznek Czinki Ferenc vendégei, akik az életművek áttekintése mellett megidéznek egy másik irodalmi kapcsolatot: Szabó Magda és Szobotka Tibor szerelmét.
Tovább...
 
Király Dávid: folkmetáltól a dudaszóig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. március 18.
ImageKirály Dávidra a Fölszállott a páva című műsorban figyelt fel a hazai közönség. A székesfehérvári fiatalember a népzenei és néptánc tehetségkutató versenyben megmutatta, hogy a népzene, s azon belül a dudaszó milyen gyönyörűséges muzsikát jelent a magyar fülnek.
Tovább...
 
Hip-hop fronton erősít a SOUND Nyomtatás E-mail
Írta: SOUND   
2019. március 14.
ImageSorjáznak a fellépők Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára, a legújabb listán ott van Sean Paul, KSHMR, Desiigner vagy Denzel Curry. A Balaton Sound szervezői közben folytatják a tavaly létrehozott, tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampányt, melyhez önkéntesek jelentkezését várják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 3698