Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Makett Show a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 24.
Kastélyok, autók, harci járművek, hajók és repülők láthatóak többek között az idei Székesfehérvári Makett Show szombati eseményén. A bemutatókkal, börzével és állatvédelmi programmal színesített eseménynek a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház ad otthont szeptember 26-án, szombaton 9 és 18 óra között.
Tovább...
 
Festménykiállítás az Öreghegyi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. szeptember 24.
“Rezdülések” címmel Kelemen-Nagy Annamária festményeiből nyílik kiállítás szeptember 26-án, szombaton 17 órakor az Öreghegyi Közösségi Házban. A tárlatot Tóth Judit Bianca, az Alternatíva Mozgássérült Egyesület elnöke és Tarsoly Márta programszervező ajánlja az érdeklődők figyelmébe.
Tovább...
 
Akadálymentesített koncert mindenkinek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 24.
Rendhagyó, akadálymentesített koncertet szervez fogyatékossággal élőknek és ép embereknek a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány. A Klasszik Lasszó „Az utolsó magyar táncdal” estje szeptember 25-én, pénteken 19 órakor kezdődik a Placc étterem teraszán. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Tárva vár a múzeum! Nyomtatás E-mail
Írta: SZIKM Kommunikáció   
2020. szeptember 23.
Megújult múzeumpedagógiai kínálattal várja látogatóit ez év őszétől a Szent István Király Múzeum. A Hetedhét Játékmúzeumban, Gorsiumban és a Fekete Sas Patikamúzeumban is színes, izgalmas foglalkozásokat kínálnak a gyermekeknek óvodáskortól középiskolás korig.
Tovább...
 
EFOTT PIKNIK 2020 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. szeptember 22.
Színházi előadással, cirkuszi produkciókkal és könnyűzenei koncertekkel érkezik az EFOTT őszköszöntője a kápolnásnyéki Halász-kastély melletti téren. Találkozzunk szeptember 25-27. között és búcsúztassuk rendhagyó módon az idei nyarat!
Tovább...
 
Fesztiválsikerek, premier előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2020. szeptember 21.
A legnagyobb nemzetközi filmfesztiválok – Sundance, Velence, Berlin és Cannes – legjobb alkotásaiból állt össze a X. Mozinet Filmnapok programja. Az eseményt Budapesten és 14 további magyarországi városban rendezik meg október 22. és 25. között; Székesfehérváron a Barátság mozi ad otthont a rendezvénynek. A négy nap során vetített fesztiválsikerek hónapokkal a hivatalos hazai premier előtt láthatók.
Tovább...
 
Miskolczi Miklós publicista lesz az Öreghegyi Disputa vendége Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. szeptember 21.
Ismét várják a vendégeket az Öreghegyi Disputára szeptember 22-én. A sorozat vendége ezúttal Miskolczi Miklós író, publicista lesz, a belépés díjtalan.
Tovább...
 
Évadnyitó táncház Pesovár Ferenc emlékműsorral Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. szeptember 18.
Évadnyitó családi programját rendezi szeptember 19-én, szombaton az Alba Regia Táncegyesület. Kézműves foglalkozással, őszidéző népi gyerekjátszóval, moldvai táncokkal, mulatsággal várnak mindenkit, illetve Pesovár Ferenc emlékműsor teszi még különlegesebbé a napot. A Táncházban is érvényesek a járványügyi óvintézkedések, többek között ellenőrzik a belépők testhőmérsékletét.
Tovább...
 
Zene és festészet, művészet bélyegeken Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. szeptember 17.
A művészet témakörben öt gyűjtő 34 keretoldalon mutatja be gyűjteménye legszebb és szívéhez közelálló bélyegeit a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör szerdán nyílt éves kiállításán a VOKE Vörösmarty Művelődési Házban.
Tovább...
 
Három olvasótermi könyvbemutatót kínálnak a helyi könyvtárak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. szeptember 17.
A 91. Ünnepi Könyvhét kitelepülései elmaradnak, a kiadók a virtuális térben mutatják be az új kiadványokat. A Vörösmarty Könyvtárban és a Gárdonyi könyvtárban három olvasótermi könyvbemutatót szerveznek szeptember második felében, a járványügyi előírások betartásával.
Tovább...
 
Különleges műsorral készül a Vox Mirabilis Kamarakórus Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. szeptember 17.
Nagy reménnyel, ajándék hangversennyel, ősbemutatókkal, különleges, eddig nem látott produkciókkal - az egészségügyi és biztonsági előírásokat betartva - készül a jubileumi 10. évadra a Vox Mirabilis Kamarakórus. A 2020/2021-es hangversenyévad első koncertje, október 3-án, szombaton lesz a Jézus Szíve templomban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 4225