Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Színek és fények Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 17.
„Színek és fények” - Apa és lánya fényképezőgépén keresztül címmel nyílik fotókiállítás május 17-én, kedden a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban. Balogh Lizi és Balogh Lajos alkotásait Posfai Attila, a Székesfehérvári Fotóklub elnöke ajánlja a nézők figyelmébe. A Károlyi József Alapítvány ezzel a tárlatta az UNESCO Fény Nemzetközi Napjához csatlakozik.
Tovább...
 
Indul a Barátság mozi szabadtéri szezonja Nyomtatás E-mail
Írta: Grúber Nóra   
2022. május 16.
A 21. Kortárs Művészeti Fesztiválon indul a fehérvári Barátság mozi idei kertmoziszezonja: az ingyenes vetítéseknek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épülete mögötti amfiteátrum ad otthont május 16-án, hétfőn és május 20-án, pénteken 21 órakor.
Tovább...
 
Indul a Fecsegő új évada – Vendég Nagy Péter színművész Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 16.
Új időpontban, hétfőnként folytatódik a Fecsegő beszélgetős est a Nyitrai úti Közösségi Házban. Az új évad első vendége Nagy Péter, a Vörösmarty Színház színművésze, rendezője lesz.
Tovább...
 
Ajándékműsor a szépkorúaknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 16.
A járvány miatt többször is el kellett halasztani a város hagyományos, nyugdíjasoknak szóló ajándékműsorának megrendezését. A közkedvelt, sokéves múlttal rendelkező programot május 19-én, csütörtökön pótolják, az idősebb generáció képviselői az egyik legnépszerűbb magyar popzenei előadó, Soltész Rezső műsorát élvezhetik az Alba Regia Sportcsarnokban 15 órai kezdettel. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
Zenés kabaré est Szabadbattyánban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. május 13.
"Battyánnál még megvolt!" - címmel zenés kabaré estet szerveznek június 11-én Szabadbattyánban a Mórciz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtárban. A belépés díjtalan!
Tovább...
 
Tárlatvezetés a Kietlen lankákon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 13.
Az alkotó, Süveges Rita tart tárlatvezetést május 13-án, pénteken a Kietlen lankák című kiállításában. A 18 órakor kezdődő eseményen többek között az is kiderül, melyik országban található a Pokol kapuja.
Tovább...
 
Verslábak neccharisnyában Nyomtatás E-mail
Írta: Hermánné Klára   
2022. május 13.
Kortárs költőnők verseiből állt össze az az előadás, amelyet május 15-én, vasárnap 15 órakor láthat a közönség az Öreghegyi Közösségi Házban. A Verslábak neccharisnyában című darabba olyan műveket válogatott az E-Mancik Színházi Manufaktúra négy színésznője, amelyek bemutatják a női lét különböző életszakaszainak kérdéseit. Az ingyenes előadás a Köszönjük, Magyarország program keretében valósul meg.
Tovább...
 
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Magyar Klasszikus Zene Napi koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: ARSO; Csordás Csilla (ÖKK)   
2022. május 13.
Kodály Zoltán, Eötvös Péter és Dobri Dániel zeneszerzők művei csendülnek fel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Magyar Klasszikus Zene Napi koncertjén. A „Pár-Beszéd” címet viselő hangverseny május 16-án, hétfőn 19 órakor kezdődik a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, ahol nemcsak a hangszerek szólalnak meg, hanem a kortárs zenéről, zeneszerzésről is beszélget dr. Szabó Balázs zenetörténész Dobri Dániellel, hangzott el a programot beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Parádi Kriszta és Pálinkás Mariann kiállítása a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 12.
Mandalák képeken és szőnyegen, tájképpé formálódó színek és fények – Parádi Kriszta grafikus és Pálinkás Mariann képzőművész alkotásaiból nyílik kiállítás május 13-án, pénteken a Vörösmarty Színházban. A Szinergia című tárlatot Tongori Péter buddhista tanító, Garbhadípa Alapító nyitja meg 18.15 órakor a Galérián.
Tovább...
 
Folytatódnak az Aranyat érő beszélgetések az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2022. május 12.
Folytatódik az Aranyat érő beszélgetések című programsorozat az Aranybulla Könyvtárban. Március 12-én, csütörtökön 17.30 órakor Iancu Laura József Attila-díjas magyar író, költő, néprajzkutató lesz az intézmény vendége, a belépés díjtalan.
Tovább...
 
Lelki egészségóra az UNICEFFEL - Antigone-közönségtalálkozó Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 11.
Május 13-án, pénteken különleges közönségtalálkozót szervez a Vörösmarty Színház. Az Antigone című előadás alkotóinak közreműködésével a dráma szemüvegén keresztül vizsgálják meg a trauma fogalmát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 4993