Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Nyáresti piknik Mozarttal, reneszánsz és barokk dallamokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 27.
ImageAz Alba Regia Szimfonikus Zenekarral piknikezhettek tegnap a zeneszerető fehérváriak. A Csónakázó-tó partján Mozart muzsikájával kezdődött az este, amit reneszánsz, barokk és verbunkos dallamok követtek. Sok finomság mellett, könnyed beszélgetések közben élvezték a kilátogatók a gyönyörű környezetet, a nyáresti hangulatot.
Tovább...
 
Gitárvirtuózok a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 27.
2018. július 2. és 5. között immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Velencei Gitáros Napok eseménysorozata. A "pengetős" programok július 2-án 16.00 órakor Hangulatkoncerttel kezdődnek a Velence Korzó Rialto színpadán, majd másnap este 19.30 órakor - egy újabb, délutáni bemelegítő Hangulatkoncert után - az ukrán gitárművész-professzor, Volodymyr Dotsenko szolgáltat igazi, minőségi akusztikus muzsikát a Korzó emeleti dísztermében.
Tovább...
 
Minden eddiginél több látogató a Múzeumok Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2018. június 27.
ImageSzáznál is több program várta huszonhét helyszínen szombaton, a Múzeumok Éjszakáján a kultúra kedvelőit Székesfehérváron. A tárlatvezetések, a családi foglalkozások, a közös alkotás lehetősége, a zenei kínálat sokfélesége minden eddiginél több látogatót vonzott a rendezvényre: több mint 5700 látogató vásárolt karszalagot.
Tovább...
 
Harmonia Albensis 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 27.
Harmonia Albensis 2018 - Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar templomi koncertsorozata ismét várja a zenekedvelőket Székesfehérváron.
Tovább...
 
Rekordot döntött az idei Everness Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2018. június 27.
ImageMinden korábbinál sikeresebben zárta kapuit az idei Everness. Hazánk legnagyobb életmódfesztiválja idén hatodik alkalommal látta vendégül a Balaton partján az önismeret és a tudatosság iránt érdeklődő közönséget.
Tovább...
 
A Depeche Mode-dal indul a VOLT Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2018. június 26.
Image5 nap alatt 150.000-nál is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
Tovább...
 
Holnap nyílik a Fehérvár Szalon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 26.
Holnap este nyílik meg a Fehérvár Szalon az Országzászló téren. A Szent István Király Múzeum az idén meghirdetett pályázatával a helyi kortárs művészeket szólította meg, akik a barokk szellemiségét vagy formavilágát megidéző alkotásokat készítettek – a képző-, az ipar- vagy a fotóművészet területén.
Tovább...
 
Harmonia Albensis 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 22.
ImageA Harmonia Albensis elmaradhatatlan része Székesfehérvár nyári rendezvénysorozatának. Idén július 5-e és 26-a között négy varázslatos templomi koncert szerepel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar programjában. Jegyek és bérletek már kaphatóak a színházban és a zenekar honlapján. – hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
27 helyszínen közel 100 minőségi program Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 22.
ImageIzgalmas estét kínál a Múzeumok Éjszakája szombaton: 27 helyszínen közel 100 minőségi program várja a kultúrára fogékony közönséget.
Tovább...
 
Sukorói Zenei Nyár - 2018 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 19.
ImageImmár tizenkettedik éve rendeznek Sukorón, a református templomban nyári hangversenysorozatot, melyre idén sem szednek belépőt, ám az adományokat szívesen fogadják. A nyári program alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Egész estés kikapcsolódás a Múzeumok Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft., Fraller Ildikó   
2018. június 18.
ImageCsaládi titkok, egyéjszakás kaland, szatyor varroda, zajzenei koncert, gastro casino és ólomkatona-öntés – csupán néhány cím a Múzeumok Éjszakája programjainak sorában, amelyek jól jelzik, izgalmas estének néz elébe a kultúrára fogékony közönség június 23-án, szombaton.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 3534