Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
KÓTA-díjak átadása Budapesten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 19.
ImageÜnnepi hangversenyt szervez a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége vasárnap délután A Magyar Kultúra Napja alkalmából. A koncerten több kórus és együttes ad műsort többek között Kodály-, Bárdos- és Farkas Ferenc-művekkel, valamint átadják a KÓTA-díjakat. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Februári programok a Székesfehévár-ért Művészkörrel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 18.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek februári programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Jean Genet "Cselédek" című darabját mutatják be Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. január 18.
ImageJanuár 19-én, pénteken 18:30-kor az IKON Club (Székesfehérvár, Fürdő sor 1.) Pubszínház sorozatában látható Jean Genet "Cselédek" című darabja a Prospero Színkör előadásában. A program ingyenes!
Tovább...
 
Filmek, kedvezménnyel a Barátság moziban Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2018. január 15.
ImageA Barátság mozi kedvezményes vetítéseket szervez március 31-ig óvodás, iskolás és nyugdíjas csoportok részére. A vetítések kezdési időpontjával a mozi igazodik a jelentkezők igényeihez. A lehetőségről az érintetteket levélben is tájékoztatta a mozi.
Tovább...
 
IDÉN IS VILÁGSZTÁRT VÁRNAK AZ EFOTTRA Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2018. január 11.
ImageA 27 éves brit közönségkedvenc, John Newman több mint 1,8 millió rajongót összefogó közösségi oldalán jelentette be, hogy idén ismét ellátogat hazánkba, és ezúttal a velencei térségbe hozza el ismert slágereit. Így az EFOTT fesztiválozói már biztosan nem maradnak nagy külföldi fellépő nélkül, de a szervezők már munkálkodnak a legnépszerűbb hazai együttesek színpadra-, és a szinte már elvárt, magas színvonalú nappali sport, kulturális, turisztikai és gasztro programok összeállításán is.
Tovább...
 
CAMPUS: HAMAROSAN JÖNNEK AZ ELSŐ NEVEK Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2018. január 11.
ImageA Campus Fesztivál 2017-ben rekordszámú közönséget, 105 ezer látogatót vonzott Debrecenbe és úgy tűnik ez a felfokozott érdeklődés még a fesztiválszezon után sem állt le, év végén háromszorosára emelkedett az elővételben megvásárolt 2018-as bérletek száma. Ez példátlan adat a 10 éves fesztivál működése során, főleg annak ismeretében, hogy a Campus eddig nem jelentkezett konkrét fellépők neveivel.
Tovább...
 
Decemberben is Bödőcs íróparódiái nyertek Nyomtatás E-mail
Írta: Jávor Zsófia   
2018. január 10.
ImageA Bookline utolsó 2017-es sikerlistájának több mint a fele új könyv volt, miközben Bödőcs zseniális íróparódiáit év végéig senki nem tudta letaszítani a trónról. A második és harmadik helyre is egy-egy magyar szerző került, Fa Nándor önéletrajzi írása és Leiner Laura legújabb tiniregénye nyerte el decemberben az olvasók tetszését.
Tovább...
 
Szentivánéji álom Nádasdy-fordításban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 05.
ImageVigyázz, kész, holdkór! – ezzel a szlogennel hív új előadására a Fejér Holló Diákszínpad a Ciszterci Szent István Gimnáziumban. A Szentivánéji álom Nádasdy Ádám fordításában kerül színpadra, a rendező Ferenczy Noémi. A belépéshez regisztrációs jegy szükséges.
Tovább...
 
Januári programok a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 05.
ImageArany János balladaesttel, filmvetítéssel és a testi-lelki-szellemi egészségről szóló előadásokkal várja vendégeit január folyamán a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Ugyancsak az intézményben tartják a IV. Városi Diákbált, valamint a III. Nagy Fehérvári Bormustrát, melyekre már lehet jegyeket váltani.
Tovább...
 
Meseírás határok nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. január 05.
ImageMeghirdette a Tündérszó Meseíró Pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Március közepéig a világ bármely részéről várják a magyar nyelvű történeteket a 8-15 év közötti gyerekektől. Az eredményhirdetés az Ünnepi Könyvhét keretében lesz Székesfehérváron.
Tovább...
 
Requiem a Don hőseiért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. január 05.
ImageA doni áttörés 75. évfordulója alkalmából és a 2. magyar hadsereg hőseinek, áldozatainak emlékére hirdetnek vers- és prózamondó versenyt középiskolásoknak és felnőtteknek – Requiem a Don hőseiért címmel. A verseny január 13-án lesz a Vörösmarty Társaság termében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 3383