Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Szabadon felhasználható utalvánnyal kárpótolják a közönséget Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2020. március 25.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igyekszik mindent megtenni azért, hogy kárpótolja a közönséget a koronavírus-járvány elmúltával. A tervek szerint szabadon felhasználható utalványokat kapnak a jegy- és bérlettulajdonosok – olvasható a zenekar honlapján.
Tovább...
 
Élet a karantén alatt – online sorozatot indított a színház Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 25.
Sokan élik meg ebben az időszakban, mennyire hiányzik a mindennapok pörgése: a színház művészei és munkatársai is olyan élethelyzetbe kényszerültek a járvány miatt, ami teljesen idegen a választott hivatásuktól. Mindezt optimizmussal és kreativitással, kitartással viselik, erről szól az Élet a karantén alatt című sorozat.
Tovább...
 
Vastaps a nőknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2020. március 20.
Távolinak tűnik talán, de nemrég, egészen pontosan március 7-én a Kossuth utcai Pelikán Fészek is visszhangzott a vastapstól, ahol Telihay Péter rendezésében lépett színpadra társulatunk nyolc női tagja, és mutatta be a – stílszerűen a nőnap előestjén – a Mikvét, a női egyenlőtlenség drámáját.
Tovább...
 
Megalakult az Első Magyar Karantén-színház Nyomtatás E-mail
Írta: TRIP   
2020. március 13.
Az utóbbi hetek történései után a TRIP Hajó legénysége nehéz, ám felelős döntést hozott. Mindennél fontosabb számukra a kultúra közvetítése mellett vendégeik biztonsága, egészsége, és a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt vészhelyzetben arra törekszenek, hogy mindenki számára optimális megoldást találjanak, azonban senki se maradjon kultúra nélkül, ezért megalapították az Első Magyar Karantén-színházat.
Tovább...
 
Ősbemutató és vastaps Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Bence   
2020. március 11.
Óriási sikert könyvelhet el ismét a Vörösmarty Színház: a Nagyszínházban megtartották a Trianon ősbemutatóját, amit vastapssal ünnepelt a közönség.
Tovább...
 
Új helyszínen vár idén az Everness Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2020. március 11.
Új helyszínen, megújulva nyitja meg kapuit nyáron a tudatosság ünnepe, az Everness. Európa legnagyobb életmódfesztiválja idén Siófok-Sóstón lesz és alapításkori értékeire építve számos újdonságot ígérünk: alkoholmentesség, limitált nézőszám, minden eddiginél zöldebb környezet, tematikus falvak, hangosság szerinti időzónák, nagyobb vega/vegán ételkínálat és társtaláló. Ezek mellett pedig a korábbi, népszerű programok sokasága, táncprogramok, koncertek, előadások, workshopok várnak.
Tovább...
 
Csütörtökön újra Hetedhét Réber! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. március 11.
A Hetedhét Réber! sorozatában csütörtökön a galériák és az aukciók világa lesz a téma: a grafikák műkereskedelmi értékéről, az árverésekről és a gyűjtésről is kérdezik Marsó Dianát, az ARTE Galéria és Aukciós Iroda tulajdonosát.
Tovább...
 
Megújul a Colosseum Nyomtatás E-mail
Írta: SZIGET   
2020. március 11.
Látványos, új külsővel jelentkezik az idei Szigeten a fesztivál egyik legkedveltebb helyszíne, a Colosseum. A korábbinál is nagyobb és merészebb - a Szabadság Szigetéhez tervezett – egyedi felépítmény egy lenyűgöző elektronikus zenei helyszín, világszínvonalú látvány és hangtechnikával, egyedi színpadképpel és különleges fellépőkkel, éjjel és nappal.
Tovább...
 
Székesfehérváron koncertezik St. Martin Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. március 10.
2020. május 21-én újra Székesfehérváron szól a szaxofon! St. Martin ismét városunkba látogat. Jegyek elővételben már kaphatók!
Tovább...
 
Változás a hétfői Farkas Ferenc Hangversenybérlet koncertjében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. március 09.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc Hangversenybérlete immár több éve kiemelkedő, neves művészekkel várja zenekedvelő közönségét. A sorozat negyedik koncertjére - Győztesek az élen címmel - egy a német romantikáról szóló tradicionális műsorral készül a zenekar, melynek dirigense a tervek szerint az olasz Leonardo Sini lett volna.
Tovább...
 
Beethoven 250 Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. március 09.
A 250 évvel ezelőtt született Ludwig van Beethoven zeneszerzőzsenire emlékeznek március 10-én kedden a Hermann László Zeneiskolában. A 18 órakor kezdődő koncerten a művészetoktatási intézmény Zongora Tanszékének növendékei mellett a Székesfehérvári Balett Színház művészei is fellépnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 4021