Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
KASTÉLYMESÉK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 20.
Különleges programsorozat indult a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. Havonta egy este különleges vendégek különleges helyszínen mesélnek különleges kastélyokról, épületekről, és az ezekhez kapcsolódó személyes történeteik segítségével hívják rendhagyó kalandozásra hallgatóságukat.
Tovább...
 
Internet Fiesta a könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 20.
ImageInternet Fiestára vár minden érdeklődőt csütörtöktől a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Nemcsak a Z generációnak kínálnak izgalmas időtöltést az online totók, játékok, a virtuális kiállítás, előadások és interaktív programok, amelyek központi témája idén az egészség. Fiestázzanak a könyvtárral március 29-ig!
Tovább...
 
Átadták az állami művészeti kitüntetéseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 15.
ImageA székesfehérvári Vörösmarty Színház két művésze is állami művészeti kitüntetést kapott: Blaskó Borbála és Krisztik Csaba. Gratulálunk!
Tovább...
 
Új színfolt a város kulturális palettáján Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós és Havasi Tímea   
2018. március 14.
ImageMárcius 22-én, csütörtökön 19 órakor a Vörösmarty Színházban tartja bemutatkozó estjét a Székesfehérvári Balett Színház. „Blablabla” című műsorukban négy eredeti történetet mesélnek el a tánc nyelvén, az est vendége az Alba Regia Vonósnégyes és az Alba Regia Táncegyüttes.
Tovább...
 
Virtuális híd konkrét pilléreken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 14.
Image„Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben” – irodalmi délutánt tartott a Vörösmarty Társaság a Városházán.
Tovább...
 
Az első zenei stand up Bősze Ádámmal és a szimfonikusokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 13.
ImageEgy teljesen új műfaj bemutatásával rukkol elő Bősze Ádám és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar március 19-én a színházban. Az első zenés stand up páratlan élményt nyújt hallgatóknak. Az estre még lehet jegyeket váltani a színházban, a Fehérvári Jegyirodában és a zenekar honlapján.
Tovább...
 
Ministry a FEZEN-en - tovább bővül a fellépők listája Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. március 13.
ImageEgy kultikus zenekar, a pályáját közel negyven éve kezdő, március elején új albumot kiadó amerikai Ministry is érkezik a FEZEN-re. De a hazai fellépőkből is egyre többet ismerhetünk meg, július végén Székesfehérvárra érkezik a Paddy and The Rats, a Depresszió és a Lord is. A névsor egyre bővebb, de még mindig nem teljes az idén egy héttel korábban, július 25-én rajtoló FEZEN fesztiválon.
Tovább...
 
A Prospero Színkör új bemutatói Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 13.
ImageBiztosan feltűnt olasóinknak, hogy az elmúlt időszakban kevesebbet láthatták a Prospero Színkör előadásairól szóló híreket. Nos, az elmúlt időszakban a színfalak mögött - a csend ellenére is - komoly munka folyt...
Tovább...
 
Zserbótangó - történet túl a színházon Nyomtatás E-mail
Írta: Bata Zsuzsa   
2018. március 13.
ImageÚjabb bemutatóra készül az Újszínház, ezúttal Kulcsár Lajos Zserbótangó című darabját viszi színre, méghozzá Dörner György rendezésében. A történet két idősödő színésznőről szól, akik nem éppen fényes anyagi körülményük és élethelyzetük miatt közös albérletbe kényszerülnek. Két nő, ráadásul két színésznő, aki egy életen át riválist láttak egymásban, most kénytelen mindennapjaik sorsán megosztozni.
Tovább...
 
Világhírű fellépőkkel csábít a Balaton partjára az Everness Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 09.
ImageHúsz, környezettudatos dekorációval készült, színes sátor a Balaton partján. Tánc, jóga, koncert, előadás, workshop, meditáció, hangfürdő. Dan Millman, Neale Donald Walsch, Sudha. Csak pár program a közel hatszázból, csak pár név a háromszáz hazai és külföldi fellépő közül. Az Everness Fesztiválon idén is minden a tudatosság körül forog majd és számtalan önismereti módszer közül választhat, aki júniusban Alsóörsre látogat.
Tovább...
 
A rockkereknek is kedvez az idei fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: EFOTT   
2018. március 08.
ImageA már több mint 17 évet megélt dán rockegyüttes négy év után visszatér hazánkba: 2018. július 10-16. között az EFOTT-on John Newman és Jessie J mellett ők is headlinerként szerepelnek a fellépők sorában. Idén a Velencei-tó partjára egy visszatérő, tematikus nappal készülnek a szervezők - a színpadok utolsó akkordjai talán ekkor lesznek a legdübörgőbbek, hiszen a zárónap a rock, a metal és a punk jegyében telik majd.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 3446