Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
1980: Jamaica, Xanadu, Funkytown Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. július 18.
1980 nyarával folytatjuk sláger-visszapillantásunkat. Ebben az évben már ömlöttek ránk a máig kultikus 80-as évek "előslágerei", a disco korabeli sztárjainak remek produkciói, elegyítve a pop-rock vonulat dallamos klasszikusaival.
Tovább...
 
Különleges előadással folytatódik a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 17.
Ős-operákat láthat és hallhat a Harmonia Albensis közönsége július 18-án, csütörtökön. A templomi koncertsorozat harmadik estjén, rendhagyó helyszínen, a II. János Pál pápa téren Szent Márton és Szent Jakab élete jelenik meg élőképekben. A 20 órakor kezdődő koncertre jegyek még válthatók az Alba Regia Szimfonikus Zenekar jegypénztárában, a Vörösmarty Színházban, valamint a Városház téri Fehérvári jegyirodában.
Tovább...
 
SZIN - programok A-Z Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 16.
Kik lépnek fel az idei SZIN-en? - Wellhello, Vad Fruttik, Supernem, Rúzsa Magdi, Road, RATM, Random Trip, Roxtaz, Péterfi Bori és a Love Band - és még sokan mások!
Tovább...
 
Újra Zamárdiban a B my Lake Fesztivál! Nyomtatás E-mail
Írta: B my Lake   
2019. július 15.
Az augusztus végén hetedik alkalommal megrendezésre kerülő elektronikus zenei rendezvény 2019-ben visszatér Zamárdiba!
Tovább...
 
5 zenekar, akiket mindenképp látni kell a Campus Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Bakó Csaba   
2019. július 15.
A Campus Fesztivál idén is sokszínű és erős felhozatallal készül zenei téren. 248 előadó közül nem egyszerű a választás. A Campus talán az egyetlen hazai nagyfesztivál, ahol egyszerre vannak jelen a legszélesebb körben népszerű, ún. „mainstream” előadók és a figyelemre érdemes, izgalmas, de sokszor kisebb médiaháttérrel rendelkező „underground” zenekarok.
Tovább...
 
Legyél turista Budapesten! Nyomtatás E-mail
Írta: Sugár Judit   
2019. július 15.
Honnan ered a Savanyúleves bástya elnevezés? Hol található Buda egyetlen megmaradt utcahídja, vagy milyen titkot rejt a pizsamacsíkos ház udvarán található japánkert? A nagysikerű Mesélő Budapest szerzője, Tittel Kinga a már jól ismert stílusban kalauzolja végig az olvasót a zegzugos utcákon, a várfal tetején, a királyi palota kertjében zsebkönyvsorozatának első részében, A Várnegyed titkaiban és mindenkit arra ösztönöz, hogy merjen turista lenni Budapest!
Tovább...
 
B my Lake Nyomtatás E-mail
Írta: B my Lake   
2019. július 12.
A B my Lake programjában mindenki talál számára megfelelő koncertet!
Tovább...
 
Új dallal jelentkezik Zsigmond Lala Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. július 12.
Az idén februárban megjelent dala után új slágerrel és klippel jelentkezik Zsigmond Lala, a 2013-as Fehérvár Hangja különdíjasa. A premier előtti klipbemutató sajtótájékoztatón a tehetséges énekes mellett részt vett dr. Cser-Palkovics András polgármester, valamint Tóth Barbara, a klipben közreműködő Free Spirit Dance vezetője.
Tovább...
 
Zeneszó a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. július 11.
Vivaldi, Mozart, Händel, Rózsa Miklós művei csendültek fel az Alba Regia Szimfonikus Zenekar évadbúcsúztató rendezvényén. A három éve indult Alba Regia Pikniket azzal a szándékkal hozták létre, hogy egy új, kötetlen formában történő találkozást teremtsenek városunkban a Csónakázó-tó partján, melynek szereplői a zene, a természet, a zenészek és a közönség.
Tovább...
 
DOLGOK, AMIKET NEM LEHET KIHAGYNI AZ EFOTT-ON Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2019. július 11.
Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján idén 13 zenei helyszínen több mint 200 fellépő, 35 féle sportprogram és olyan napközbeni élményelemek is várják a fesztiválozókat, amelyekre ezelőtt még nem volt példa. Íme 15 kúl dolog, amit látni vagy kipróbálni érdemes 2019. július 9-15. között a Velencei-tó partján!
Tovább...
 
Alvaro Soler a SZINen hódítja a női szíveket Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2019. július 10.
Alvaro Soler – bár még messze van a nyár vége, de már most érdemes megváltani a jegyeket a nyári suliszünetet búcsúztató Szegedi Ifjúsági Napokra(SZIN). A szervezők bedobtak a köztudatba néhány új fellépőt, köztük a sármos spanyol-német énekes-dalszerzőt, Alvaro Solert, aki először lép fel hazai fesztiválon.A “Napfény Városának” Tisza-parti bulisorozata kihagyhatatlan augusztusi program, idén 28. és 31. között.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 3818