Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Tópartis diákok vizsgaremekei Nyomtatás E-mail
Írta: Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium   
2023. június 06.
Frissen végzett grafikusok, kerámia- és textilművesek alkotásai láthatók tegnap óta a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium aulájában.
Tovább...
 
Bihari Ádám - Sprezzatura Nyomtatás E-mail
Írta: Mörk Leonóra / Jaffa Kiadó   
2023. június 06.
A férfiakból kiveszett a férfi. Kiveszett az erő, az alázat, a szolgálat, az elkötelezettség, az önismeret, a lelki és szellemi gazdagság, és mindezt lejáró szavatosságú luxustárgyakkal, inflálódó pénzzel, hiteltelen akarnoksággal és hatalomnak látszódó rettegéssel próbálják pótolni – sikertelenül. Elfelejtettek felnőni, minden vágyuk az, hogy beleolvadjanak a tapétába, és onnan magyarázzanak az uniformizált és elsilányult férfikultúra mindenhatóságáról.
Tovább...
 
Elkezdődött a 94. Ünnepi Könyvhét Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. június 06.
Hétfőn délután László Boglárka A Bánlaky-örökség című regényének bemutatójával kezdetét vette a 94. Ünnepi Könyvhét Székesfehérváron. A héten a Vörösmarty Mihály Könyvtár valamennyi intézményében könyvbemutatók, író-olvasó találkozók és beszélgetések várják az érdeklődőket, szombaton pedig a Könyvheti Piknik lesz sok-sok érdekes meghívottal és programmal a Bartók Béla téren.
Tovább...
 
Ezekkel a programokkal vár rád az Integrál Akadémia az Everness-en! Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2023. június 05.
Idén is találkozhatsz az Integrál Akadémia sátrában azokkal a neves előadókkal, csoportvezetőkkel, önismereti mentorokkal, akik segítenek lélekszinten megnyílni és egy mélyebb, tudatosabb kapcsolódásban találkozni önmagaddal.
Tovább...
 
Hétfőn kezdődik a 94. Ünnepi Könyvhét Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 04.
Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók, beszélgetések, vetítések és online színházi előadás is várja az Ünnepi Könyvhét fehérvári programjainak résztvevőit. Június 5. és 14. között számos érdekes esemény zajlik majd a Vörösmarty Mihály Könyvtár szervezésében és tagintézményeiben.
Tovább...
 
Japán – koncert és élménybeszámoló a MusiColore Énekegyüttessel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 03.
A MusiColore Énekegyüttes japán turnéjáról tart tartalmas beszámolót június 4-én, vasárnap 17 órától a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A vetített képes úti élményeket azokkal a dalokkal színesítik, amelyeket a japán közönség hallhatott a tavaszi koncerteken.
Tovább...
 
Nyitott szemmel – kiállítás a VOKE-ben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Nagy Sarolta és Gáti Szabolcs György fotóiból nyílik kiállítás a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtárban szombaton. A kiállítás egészen június 21-ig lesz látogatható.
Tovább...
 
Sosemvolt képtármesék – közös mesealkotás az Új Magyar Képtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 02.
Közös mesealkotásra és játékdrámára hívja a családokat a Szent István Király Múzeum szombaton délelőtt. A családi foglalkozáson a gyerekpszichodráma módszerével alkothatnak meséket a résztvevők.
Tovább...
 
Izgalmas programokkal készül múzeum a Régészet Napján és Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 01.
Tudományos és ismeretterjesztő előadásokkal, kvízzel és borkóstolóval várja látogatóit a Szent István Király Múzeum a Régészet Napja és Éjszakája alkalmából június 3-án, szombaton 16.00 órától. Az ingyenes eseményre előzetes regisztrációt kérnek.
Tovább...
 
Soma Mamagésa újra az Everness Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2023. június 01.
Soma Mamagésa az Új egyensúly létrehozója és tulajdonosa, spirituális tanító és író a 10. születésnapunk alkalmából nagy örömünkre, visszatér az Everness Fesztiválra előadóként.
Tovább...
 
Balaton Sound - Fedezd fel a Balatont zenével! Nyomtatás E-mail
Írta: BalatonSound   
2023. június 01.
Visszatérnek a Hajós Bulik a Balaton Soundra, a Siófoki Bahart kikötőből indulva. Készülj a legszuperebb exkluzív nappali programra, amelyre csak 300-an mehetnek naponta.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 5587