Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Teltházzal búcsúzott a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 26.
Megtelt a Szent Sebestyén templom a Harmonia Albensis záró hangversenyére. Az Arso hagyományos nyári templomi sorozata Mozart és Haydn egy-egy művével búcsúzott az idei szezonra csütörtökön.
Tovább...
 
Szakál Antal emlékkiállítás nyílik a Szent István Művházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 25.
Szakál Antal halálának egy éves évfordulója alkalmából szervez emlékkiállítást a Krajczáros Alapítvány és a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. A július 26-án, pénteken nyíló tárlaton Szakál Antal 60 plakettjét és válogatott festményeit láthatja a közönség.
Tovább...
 
Már javában zajlik az építés, egy hét múlva rajtol a FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 25.
Kezd fesztiválthelyszínné alakulni a Takarodó út - Új Váralja sor meletti terület, épülnek a színpadok, a kiszolgáló létesítmények. Pontosan egy hét múlva, július 31-én kezdődik a FEZEN Fesztivál. A részletes program már pontos kezdési időpontokkal együtt elérhető a www.fezen.hu oldalon.
Tovább...
 
Ismét két színpadon, a jazz számos ágával várja a közönséget a Alba Regia Feszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 24.
Tizenegyedszer várja augusztus elején a jazzkedvelőket az Alba Regia Feszt. A több ébtizedes hagyományt újraélesztő fesztiválon 3 napon át, két színpadon láthat a jazz különböző alműfajából érkező külföldi és hazai produkciókat a közönség. Az esemény ezúttal is ingyenes.
Tovább...
 
Bécsbe repít a Harmonia Albensis záróestje csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 22.
Csütörtökön zárul a Harmonia Albensis sorozat. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar templomi hangversenysorozatának záróestje a 18. század második fele, vagyis a bécsi klasszika világi és egyházi zenéjéről ad körképet. Jegyeket elővételben a Zenekar Fő utcai jegypénztárában (a Vörösmarty Színház épületében) vagy online, az arso.jegy.hu felületen tudnak vásárolni.
Tovább...
 
Jobb lett volna, ha inkább nem randizunk – Új dal a Lóci játsziktól Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. július 22.
Hamisítatlanul hozza a régi lócis feelinget az idén tizedik szülinapját ünneplő zenekar: a Jó nő a buszon a Kobuciban csendül fel először élőben július 27-én.
Tovább...
 
Kiállítás: Gulliver kalapjától Háry János kalandjáig Nyomtatás E-mail
Írta: Halász-kastély   
2024. július 20.
Gulliver kalapjától Háry János kalandjáig - 13 történet eredeti illusztrációi a magyar diafilm hőskorából.
Tovább...
 
A Mackó és a Shogun sorozatok az idei esélyesek az Emmy-díjra! Megvannak a 2024-es jelöltek Nyomtatás E-mail
Írta: Pazona Károly Zsolt   
2024. július 20.
Az Emmy-díj 2024 jelöltjeit nemrég jelentették be a híres hollywoodi El Capitan Theatre színpadán, és a bejelentés hatalmas izgalmat váltott ki a televíziós iparban.
Tovább...
 
Zétényi Tamás gordonkaművész szólóestje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 20.
A Sukorói Zenei Nyár - 2024 sorozat második hangversenye július 20-án, szombaton 19.00 órai kezdettel lesz a sukorói református templomban.
Tovább...
 
Orgonával és trombitaszóval folytatódott a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
A Dicsérjétek trombitaszóval! című hangversennyel folytatódott a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat csütörtökön este az Evangélikus templomban. Teleki Miklós orgonaművész és Nagy Eleonóra trombitaművész közös hangversenye fantasztikus élményeket adott a közönségnek.
Tovább...
 
Ahol minden elkezdődött – 10 év után visszatér Fonyódra a Margaret Island Nyomtatás E-mail
Írta: Bánki Judit   
2024. július 18.
Július 27-én a Margaret Island visszatér a gyökereihez, és egy fonyódi nyaralásra invitál mindenkit. Tíz évvel ezelőtt a fonyódi Sellő Büfénél egy lángosért cserébe adta élete első koncertjét Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf, ma pedig már Magyarország egyik kedvenc zenekaraként tér vissza Viki szülőhelyére, alkotótáboraik színhelyére a Margaret Island, hogy egy igazán különleges napot töltsön együtt a rajongóival a Báthori utcai strandon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 6365